ben şöle başlıyıp bir kendimi tanıtayım kızlar size 29 yaşındayım 25,06,2011 de evlendim evlendiğim günden beri korunmadım hamile kalmak istediğimide herkeze ilan ettim ben ANNE olmak istiyorum O dünyanın en saf aşkını yaşamak istiyorum diye gezinip durdum hep akıntım olduğu için benden kaynaklı olduğunu düşündüm doktorlar rahim temiz dediğinde tamam dedim birdahaki aya kesin kalırım tarçın çörek otu bal karışımı benim yegane yemeğim 16 ocakta başladım folik asit kullanmaya tamam anne olmaya hazırım
Mayıs ayında spermiyogram testi yaptırdık eşime ve asla doğal yollar hamile kalamayacağımı söyledi doktor tek şansınız
tüp bebek dedi
İşte yaklaşık iki aydır bu boşlukla mücadele eder oldum sanki dipsiz bir kuyuya düştüm birin ip uzatmasını bekliyorum. sonra sizlerle tanıştım duygularımı anlattığım insanlar hep ya sıkma canını ne var bunda hiç olmıyacak değilya bak en azından sende problem yok bunumu kafana takıyosun sen psikolojini güzel tut olur o, derlerken burada benimle beraber evlat için yanan anneleri gördüm duygular aynıydı huzursuzluklar aynıydı koşturmacalar aynıydı doğru yerdeyim SİZLERİN ARASINDA
gözümden dökülen yaşlarda yüzümü gülümseten olaylarda hep aynıydı sizlerdiniz benim asıl DOSTUM ben bunu gördüm yaşadım burada
Şimdi çorlu da başlıyoruz geçen ay hormon tahillerim yapıldı eşime spermiyogram testinide üniversite hastanesinde tekrarlartık kromozomlar bakıldı birtek adet olmam gerekiyodu sanırım onuda bugün oldum SİZİNLE beraber DOSTLARIMLA hazırım bu yola çıkmaya cesurum sizlerle daha fazla

Hep yanımda olun olurmu bırakmayın beni