Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu anda burada yağmur yağıyor...Rabbim yağmur yağarken duaları geri çevirmezmiş...Az önce hepimiz için dua ettimm...Bide burdan yazayım ....
Rabbim, hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip et.burada bebek sahibi olmak isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip et.isteyene (benim gibi) çifter çifter ver Ya Rabbim:) herkesin kucağı seneye bu zamanlarda dolu dolu olsun da bebekten internete girmeye fırsatları olmasın:) Herkes çoooooook mutlu olsunn...Herkesin kalbindekini hayırlısıyla nasip et Ya Rabbim...Senden başka sığınacak kimsemiz yok...Elimizi boş çevirme...Senin herşeye gücün yeter...Sen ol de olsun yavrularımız....Hayırlısıyla...Aminnnnnnn....
Öğretmenim benim bir fikrim var hani yazıyolar ya
öğretmen .....................
özne_hayat..................... tedavide
artvinim........................ 3 de başlıycak
vb bizde yapalım ben burdaki herkezi merak ediyorum
kendim gibi burdaki herkez
Nolur![]()
Tedaviye başlandığında çörekotu,tarçın,karanfil.ketentohumu ve bal karışımı kullanılıyormuş yumurta kalitesini arttırmak için.. bunu kullanan varmı,veya yan etkisi olabilirmi.olumsuz bişeye sebep olurmu acaba? aldım dünde kullanmaya çekiniyorum...
Gunaydın;
sen lısteyı olustur ıstersen bızde yaşımızı,infertılıte nedenımızı tedavı zamanımızı yazalım sana
inş canım dediğin gibi olur sizin sorun neydi?
ferayyy 26 Morfoloji Brüksel tüp Bebek 1.Deneme 2 temmuz tedavı baslayacakADI YAŞI NEDENİ MERKEZİ DENEME AŞAMA
özne_hayat 29 Azospermi Çorlu Reyap Hastanesi 1. deneme Tedavide 4. günü (puregon 300 ıu)
Kafam okadar dalgın ki 25 Haziran yerine temmuz yazmışım:) bugün 3. günüm benim
Hastaneye gittiğimde gelen hastalara bakıyorum da acaba içlerinden biri bu forumdan olabilirmi diye:) ama sanırım benden başka yok acıbademe giden..:44:
sperm sayımız az canım.bakalım bu tedavide farklı ilaçlar kullanıoz.eşimede ilaç verdi klomen le evicap die bir vitamin verdi.gürgan by çok sıcak güven verdi ikimizede.hayırlısı bakalım hepimiz için dua ediyorum.
seyhan yaş 26
azospermi
baslangic 20 temmuz
1.deneme
guzel olmus bu ellerinize saglik![]()