Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu anda burada yağmur yağıyor...Rabbim yağmur yağarken duaları geri çevirmezmiş...Az önce hepimiz için dua ettimm...Bide burdan yazayım ....
Rabbim, hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip et.burada bebek sahibi olmak isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip et.isteyene (benim gibi) çifter çifter ver Ya Rabbim:) herkesin kucağı seneye bu zamanlarda dolu dolu olsun da bebekten internete girmeye fırsatları olmasın:) Herkes çoooooook mutlu olsunn...Herkesin kalbindekini hayırlısıyla nasip et Ya Rabbim...Senden başka sığınacak kimsemiz yok...Elimizi boş çevirme...Senin herşeye gücün yeter...Sen ol de olsun yavrularımız....Hayırlısıyla...Aminnnnnnn....
ben daha gülümsemelerin nasıl yapıldığını yeni öğrendim...keşifteyim yani henüz ...![]()
ilaç olarak sen bişey kullanıyonmu canım bende gnc den bitkisel bide dhea kullanıyorum. ilk denemeniz nerde olmuştu o da mı gürganday dı . bizde 16 sı bibi falan başlarız herhalde. bizim kısa protokol galiba sizin uzun mu olacak. benim eşimde selenyum la arjınmax man diye birşey kullanıyor. fiyat ne kadar dediler size biz hala tam fiyatı görüşemedikte .
selam canlar nasılsınızzzzzzzz
ben bikaç gündür girememiştim...
pazartesi günü okul için 5 günlük rapor aldım m. eğitime bırakıp izmire gittik...
dün tüp bebek raporumu alıp istanbula geldik...
bu sabah umut tüp bebeğe gidip ilaçlarımı yazdırdım ve 705 tl ye ilaçlarımı aldık...
umutta bitanem canım arkadaşım flzaskla buluştuk
oda ilk iğnesini oldu :94:
tedavisi hayırlı olurbebişlerine kavuşur inş
benim tedavimede 2 hafta kaldı heyecanla başlayacağım günü bekliyorum
biz bikaç gün buradayız tedavi öncesi stres atıcaz biraz...
ama burayıda ihmal etmiycez tabi zaten girmesem çatlarım![]()
hayırlı uğurlu olsun canımmm tedavinnn güzel sonuçlar alırsın inşallhhhh evine bebişinle dönersinnn.
canlarım benim excell formatını kabul etmiyo bu yükleyemiyorum yüklemeyi bilen varmı ben yazdım herkezi yolayayım
iyi geceler....bende aranıza yeni katıldım..bugün tedaviye başladım ve hastanede ilk iğnemi oldum...Zor bir süreç....Rabbim bana ve tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin...aminn..
arkadaşlar bende temmuz ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım dualarınızda beni de eksik etmeyin rabbim hepimize sağlıklı bebekler versinn
slm arkadaşlar..ben bugün puregon 300 başlıyorum..göbekden günlük 225 doz yapcam aranızda bu iğneyi göbekten yapan arkadaşlar varmı merkezde bayan anlattı ama günlük 3 iğnem var diğerlerini anladım ama bu puregonda kafam karıştı yardımcı olacak kimse varmı ????
ben İzmir deyim yaş 33 evlilik 7, tedavi yaklaşık 5 yıldır.
ilk sene daha 1 sene dolmamış bekleyelim dediler, bekledik, sonra hsg çekildi, biraz daha bekleyelim bekledik, sperm testleri normal çıktı. aşılama yapalım dediler 1. sefer negatif, 2 ay daha bekledik 2. sefer negatif... tüp bebeğe karar verdik. dktrum sizi yönlendiririm dedi, ben başka bir dktr buldum ege de prof. özeline gittik. bi sorun yok gibi dedi. tahliler istedi belgeler hazırladık. tsh 5 çıktı. endokrine g,tcen 2,5 altına inmeden olmaz dedi. gittik hipo troid. 25 mg ilaca başladık, 2 ay sonra kontrolde yine yüksek 50 mg ilaca başladık 2 ay sonra 2,03 e düşürdük, ilaca devam edecen dediler. belgeleri ege ünv. ne teslim ettik 15 günden sonra ancak rapor çıktı,ilaç raporuna başvurduk 15 gün de o... ocak ayında tedaviye başladık. yumurta kontrolleri dktr muayenehanesinde kan tahlilleri E2 Özel Ege Tüp de yapıldı. 11. gün yumurta toplandı, takipte 4-5 yumurta varken 2 yumurta toplandı. 3. gün aradılar transferinşz var diye. Giittik... Embrrolar kalitesiz deediler 3 ay DHEA 25 mg ilaç kullan dediler. kullanıyorum,,, bu ara da mayıs ayında başlayalım tekrar dedik doktorlar kongredeler, haziran 4 deki adetimle gittik 1 hafta sonra raporun süresi bitiyo başlayamadık. süresi bitsin diye bekledik. rapor yenilensin diye bekliyorum inşallah bu cuma inşalllah... raporu alırsam zaten haftasonu regl olacam çünkü hiç şasmıyo 26. gün oluyorum. ilaçların eksiklerini kendşm alıp tedaviye başlamak istiyorum.
gene takibi dktrum yapacak yum toplama ve transfer ege tüp de olacak. inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür.![]()
Merhabalar;
Bende Temmuz Ayında tedavıye başlayacak olanlardanım.muayenemı oldum reglımın ıkıncı gunu gıdıcem..şu an acayıp streslıyım.
merhaba arkadaşlar. 5 yıllık evliyim 3 yıldır bebişimiz olmuyor 1 tüp bebek denemem başarısız oldu. ben de sınıf öğretmeniyim sizler gibi tatili bekledim tedavi için. Allah rahmimizi ve
kollarımızı boş koymasın. temmuz sonu başlayacağız nasipse tüp bebeğe.
adı - yaşı - nedeni - merkezi - deneme - aşama
özne_hayat 29 spermsayısı azlığı çorlu-.reyap has. 1. Deneme tedavide 4. Gün
ferayyy 26 morfoloji brüksel tüp bebek 1. Deneme 2 temmuz tedavi başlıyacak
autumn 32 endometriozis acıbadem kadıköy 1. Deneme tedavide 3. Gün
mersinn 31 spermsayısı azlığı gürgan kliniği ank. 2. Deneme 10 temmuzda başlıyacak
seyhan 26 spermsayısı azlığı 1. Deneme 20 temmuzda başlıyaçak
umutege16 25 sayı azlığı ve düşük morfoloji memorıal 2. Deneme temmuz ayında başlıyaçak
artvinim08_16 33 sayı azlığı ve düşük morfoloji bursa jinemed 2. Deneme tedavide 3. Gün
flzask2003 umut tüp bebek tedavide 1. Gün
bahar85 umut tüp bebek temmuz ayında başlıyaçak
ADI - YAŞI - NEDENİ - MERKEZİ - DENEME - AŞAMA
özne_hayat 29 Spermsayısı azlığı Çorlu-.Reyap Has. 1. Deneme Tedavide 4. gün
ferayyy 26 Morfoloji Brüksel Tüp Bebek 1. Deneme 2 Temmuz tedavi başlıyacak
autumn 32 Endometriozis Acıbadem Kadıköy 1. Deneme Tedavide 3. gün
mersinn 31 Spermsayısı azlığı Gürgan Kliniği Ank. 2. Deneme 10 Temmuzda başlıyacak
seyhan 26 Spermsayısı azlığı 1. Deneme 20 Temmuzda başlıyaçak
umutege16 25 Sayı azlığı ve Düşük Morfoloji Memorıal 2. Deneme Temmuz ayında başlıyaçak
Artvinim08_16 33 Sayı azlığı ve Düşük Morfoloji Bursa Jinemed 2. Deneme Tedavide 3. gün
flzask2003 Umut Tüp Bebek Tedavide 1. gün
bahar85 Umut Tüp Bebek Temmuz ayında başlıyaçak
merhaba canım hoşgeldin aramıza
bende okul öncesi öğretmeniyim...
tatili fırsat bilip bizde başlıyoruz tedaviye...
benim tedavim 2 hafta sonra başlayacak
aminnnnnnnnnnnnnnnnn rabbim dileyen herkese nasip etsin inş
canım siz nerde başlayacaksınız tedavinize![]()
şöle kutulu ayrı ayrı yapamadım bi türlü((((