Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Yaz günü buz kestim okuduklarına Baharım...
Bahar'ım Allah bir daha göstermesin canım benim size üzüntü yüzü görmeyin bi daha ,hep mutlu olun...
siz de emin ol herşeye rağmen , birbirinize sıkı sıkı sarılmışsınız ya o yüzden Allah seni ona,onu sana bağışlamış bitanem....
Allah sıkıntıyı sevdiği kuluna verirmiş..
biz de eşimle aynıyız...
aşığız birbirimize deli gibi seviyoruz...
evlendiğim gün hamile kaldım...
erkek evlattı...
ama sağlık problemimden aldılar,bi daha da hasret kaldım evlada....
ama olacak bu kez ben inanıyorum baharım...
iyi şeyler olacak..
BİZLER 2013 ANNELERİYİZ OLEYYYYY.......:64:

aminnnnnnnnnnnn allah razı olsun canım benim :70:
inş bidaha görmeyiz o günleri rabbim kimseye göstermesin :16:
canım demek hemen hamile kaldın haa nasip değilmiş bitanem :26:
inş budefa kavuşacaksın bebişine :16:
cennetteki oğluşun göndericek sana kardeşlerini inş :emir_bebek::emir_bebek:

düb ilk kontrolüme gittim.ilk defa bi kadın dogumcu bana aferin dedi.:) çok mutlu oldum.ilacım halen ayn ölçüde.ama orgulaton verdi.yanlış yazmadıysam.yarın tekrar gidicem.yumurta toplama nası oluyo acı agrı oluyor mu?kasıklarımda doluluk vwe oturup kalkarken baskı hissediyorum.sizde de öle mi?

canım gözün aydın herşey yolunda demekki ilk aferini aldın :1:
flzaskla benimde ilk kontrolümdü bugün...
bizde puregonun yanında orgalutrona başladık...
aynen bahsettiğin gibi yumoşlarımız büyüdüğünden göbişimiz kocaman oldu :1:
hareket ederken zorluk çekiyoruz ama herşeye değer bebişlerimiz için :16:

biliyorum çok daha sıkıntılı süreçlerden geçen arkadaşlar var ama herkes kendi yaşadığını biliyor işte..hem eşime bir çocuk verememenin acısı,hem anne olamamanın acısı,belki ego sorunu.belki benim neyim eksik onlardan psikolojisi falan filan.....sorun eşimde olsaydı bu kadar canım yanmazdı sanırım:((((

kendine yüklenme bu kadar, evet çocuğumuzun olmasını çok istiyoruz ama aslolan biziz biz varsak hayat var, nefes aldığımız müddetçe umut var, çabalamaya devam... arada sıkılıcak canın o zaman az ağla, sonra kaldığın yerden devam...

arkadaşlar tandığım bi arkadaşımın hikayesini paylaşmak isterim bende..aynı baharın ki gibi malesef..kanser sebebi ile eşi spermlerini tamamını kaybediyor fakat doktorların uyarısı ile tedavi öncesi spermleri dondurmuşlar..4 embriyoları varmış malesef denemelere rağmen 3 embriyoları tutnamadı şu an sadece tek embriyoları kaldı...düşünsenize başka şanslerıda kalmadı...birde bizleri düşünün çok şükür arkadaşlar neler var.

canım allah yardımcısı olsun o arkadaşının...
inş o tek embriyo tutunur sıkıca ve kucaklarına almak nasip olur :emir_bebek:
canım biz onlara umut olalım anlat lütfen...
bizi sperm dondurma işlemi için bilgilendirmediler bile...
eşimin tedavisi bittikten sonra 1,5 sene boyunca hep 0 gördük...
ama yılmadık azosperm ile ilgili ilaç ve bitkisellere başladık bak sperm sayımız 5 milyonu buldu :nazar:
inş bebişlerini alırlar kucaklarına ama tedaviyle bu durumun ortadan kalabileceğinide anlat onlara...

aminnnnnnnnnnnn allah razı olsun canım benim :70:
inş bidaha görmeyiz o günleri rabbim kimseye göstermesin :16:
canım demek hemen hamile kaldın haa nasip değilmiş bitanem :26:
inş budefa kavuşacaksın bebişine :16:
cennetteki oğluşun göndericek sana kardeşlerini inş :emir_bebek::emir_bebek:

Evet canım benim evlendiğim gün normal yolla,eminim alınmasaydı 2.bebeğimi doğurmuştum...
ama doktorlar öyle uygun gördü...benim sağlık problemim nedeniyle sapasağlam oğlum alındı..
vardır bunda da bir hayır ne diyeyim canım benim...
inşallah canım benim ,hep pozitifiz,olacak inşallah canım benim..

Evet canım benim evlendiğim gün normal yolla,eminim alınmasaydı 2.bebeğimi doğurmuştum...
ama doktorlar öyle uygun gördü...benim sağlık problemim nedeniyle sapasağlam oğlum alındı..
vardır bunda da bir hayır ne diyeyim canım benim...
inşallah canım benim ,hep pozitifiz,olacak inşallah canım benim..

bitanem ozaman onu uygun görmüşler bilemeyiz ki aksi olsaydı ne olurdu...
sen üzme kendini geç olsun güç olmasın demişler...
inş bu defa herşey çok çooook güzel olacak senin ve eşin için :49::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16:

baharcım ve flask cım sizin de herşeyin yolunda gitmesine sevindim.İnşallah sonu da güzel olur.

saol canım benim amin inş sonu bebişlerimizle olur :emir_bebek::emir_bebek:
canım sende boş yere üzmüşsün kendini...
ve bunu bile bile yapmışsın :20:
umutegenin kanda çıkalı kaç gün oldu daha anca gördü idrar testinde...
demekki bazılarında çok geç görünüyor idrar tetsinde...
1 gün daha beklemek varken ne gerek var yani...
inş yarın pozitif sonucu alacaksın ve pişman olacaksın o idrar testini yaptığına :34:

bitanem ozaman onu uygun görmüşler bilemeyiz ki aksi olsaydı ne olurdu...
sen üzme kendini geç olsun güç olmasın demişler...
inş bu defa herşey çok çooook güzel olacak senin ve eşin için :49::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16:

sağol canım benim..
Rabbim ne uygun gördüyse ,boynumuz kıldan ince...
canım benim artık atlattım o günleri,kabullendik...
ALLAH OLUMLUSUNU VERECEK BU DEFA BİLİYORUM....
BEBİŞLERİMİN (DONDURULMUŞ VARYA 4 TANE BEBİŞ) SESİNİ DUYUYORUM BEN ZATEN...
ANNE ANNE DİYE BANA KAVUŞACAKLARI GÜNÜ ONLAR DA İPLE ÇEKİYORLAR BAHAR'IM.....

Doktordan yeni geldim..2 kuzucuğumun ikiside tutunmuş bana ama biri gelişememiş..Rabbim bu kuzuma hayırlı ve sağlıklı ömür versin inş... dilerim herkes evladını sağlıkla kucağına alır...bu arada 5hafta5günlükmüş...kalp atışlarını duyamadık,erkenmiş , bidahaki kontrole inş...

canım rabbim bebişini sana bağışlasınnnnnnnnn :16:
inş kalp atışlarını duyar, cinsiyetini öğrenir ve kucağına aldığın günlerde gelir :emir_bebek:

Kızlar sanki rahmim kasiliyormus gibi oluyorum ve zor nefes alıyorum. Anlamadım ne oldu? Böyle olan var mı? Transferin 5. Gunü bitti

sağol canım benim..
Rabbim ne uygun gördüyse ,boynumuz kıldan ince...
canım benim artık atlattım o günleri,kabullendik...
ALLAH OLUMLUSUNU VERECEK BU DEFA BİLİYORUM....
BEBİŞLERİMİN (DONDURULMUŞ VARYA 4 TANE BEBİŞ) SESİNİ DUYUYORUM BEN ZATEN...
ANNE ANNE DİYE BANA KAVUŞACAKLARI GÜNÜ ONLAR DA İPLE ÇEKİYORLAR BAHAR'IM.....

tabi canım bebişlerin göbişine girmek için didişiyorlardır şimdi :1:
o şanslı ikili biz olucaz diye :1:
sen bebişlerini önce göbişine :49: sonra kucağına al :emir_bebek::emir_bebek: daha sonrada diğerlerini alırsın artık :16::16::16:

yemek memek hazırlığı (isim vermiyorum hamilişişkolar) gidiyim, yarın ilk kontrolüm, inşallah bende hayırlı haberler alırım, göbecikler atarız (anam bu net alemi insanı olduğundan farklı gösteriyo derler ya hakkaten öle.. ben normalde töbe kolumu kaldıramam kalas gibiyimdir burda ne tey teyim kaldı ne göbecik atmam dansöz olup çıkıcam durun bakalım hayırlısı)

yarın görüşmek üzere hepinizi seviyor ve sevgiyle selamlıyorum...
:16::16::16::54::54:

Doktordan yeni geldim..2 kuzucuğumun ikiside tutunmuş bana ama biri gelişememiş..Rabbim bu kuzuma hayırlı ve sağlıklı ömür versin inş... dilerim herkes evladını sağlıkla kucağına alır...bu arada 5hafta5günlükmüş...kalp atışlarını duyamadık,erkenmiş , bidahaki kontrole inş...

canım Rabbim bu kuzuna sağlık sıhhat nasip etsin sana bağışlasın Allahım...vajinal ultrasondamı bakıyorlar yoksa karındanmı canım sen test tarihinden kaç gün sonra girdin ultrasona???

Valla bu kk nin başında iken insan vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor. Yarım saat önce eşim aradı. Akşam yemeğe ne yaptın diye adama yalan söyledim halbuki bi şey yapmamıştım. Hemen girdim mutfağa yemekleri ocağa attım eşim gelene kadar pişsin. Adam bütün gün ne yaptın diye sorsa internetin başındayım desem kızar. Kafanı karıştırıyor senin internete girme diyor bana.

Kızlar sanki rahmim kasiliyormus gibi oluyorum ve zor nefes alıyorum. Anlamadım ne oldu? Böyle olan var mı? Transferin 5. Gunü bitti

Benim transferimin 3.gunu bitti ama oyle kasilma falan yok bende. Sadece kasiklari cok agriyo bi de fitil yerlestirirken biraz alt trarf aciyo
bilmem yardimci oldu mu ama

Selam kızlarrrrrrrr:16::16::16:
biraz geç oldu ama şimdi geldik eve baharım anlatmışşşşşşş canımcım herşeyiiiiiiiii
bugün umuttaydık geçen çok beklediğim için bugünde erken gidelim dedik ama ulun hoca geç gelicekmişş
neysee beklemeye başladık sonra baharlar geldik onlarla vakit geçirdikk gerisini biliyosunuz işteee:1::1:
süleyman bey ilk beni aldı ve herşeyy çok iyi görünüyooooo gayet iyi dediii...sonra ben hemşireye sordummm kaç yumoş var yani foliküll var diye
oda 14 dediiiiiii ben çokkkkkkkk mutlu oldum baharın dediği gibi öylece kaldım yaniiiii korkuyodum yine olumsuz bişey söyliyecek diye şükürler olsunki herşey iyiymişşşşş
şaşırdımmmmm birdennnnnnn:53:
neyse baharımında yumoşalr gayet iyimişş.. cumartesi kontrolümüz varrrrrr bakalımm ogün neler olucakkkkk
güzelllllllll bi gün geçirdikk havada yağmurluydu serinde gayet güzeldiiiiiiiiiii iğnemizide beraber yaptıkkkk ohhhhh canımlaaaaa:29:
mutluyum ya inş. bundan sonrakii aşamalarda güzelce geçiririzzzzzzzzzz..şimdilik bende herşey iyi görünüyoo allahın izniyle eşimde de sprem çıkarsaaaa.

Dahada mutlu olucammmmm:52:

bi sey soracam . Simdi benim ilk tup denememde tek embriyo transfer edildi. Parlak bsey gosterdiler ultrasonda. Bu seferde iki tane yerlesrirdler ama yine bi tane parlak bi sey gostetdiler ikisinide yan yana mi koydular yani. Anlamadim

allahın izini ile birşey olmaz inş sen kendini rahat tut bol bol dua et bende transferden 2 gün sonra 4 saatlik yol geldim allaha şükür birşey olmadı şimdi 6 haftalık hamişim senden de güzel haberler bekliyorum inş

inşallahhh canımm benimmm senin sorun neydi kaç embrio ve kaçıncı gün embriyosuydu

allahım kucağına almayıda nasip etsin sana

tabi canım bebişlerin göbişine girmek için didişiyorlardır şimdi :1:
o şanslı ikili biz olucaz diye :1:
sen bebişlerini önce göbişine :49: sonra kucağına al :emir_bebek::emir_bebek: daha sonrada diğerlerini alırsın artık :16::16::16:

baharcım canım inşallah,önc kendi söylediğine kendin inanman lazım..
ben inanıyorum..
sonuçta herşey Rabbimden
Meryem suresinin türkçe meailini okudum,o ne imkansız çifte çocuk vermiş,çünkü Rabbim ol demiş..
hayırlısıyla bana da nasip edecek inşallah...
hepimize de nasip etsin dilerim..

Back
X