Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Selam kızlarrrrrrrr:16::16::16:
biraz geç oldu ama şimdi geldik eve baharım anlatmışşşşşşş canımcım herşeyiiiiiiiii
bugün umuttaydık geçen çok beklediğim için bugünde erken gidelim dedik ama ulun hoca geç gelicekmişş
neysee beklemeye başladık sonra baharlar geldik onlarla vakit geçirdikk gerisini biliyosunuz işteee:1::1:
süleyman bey ilk beni aldı ve herşeyy çok iyi görünüyooooo gayet iyi dediii...sonra ben hemşireye sordummm kaç yumoş var yani foliküll var diye
oda 14 dediiiiiii ben çokkkkkkkk mutlu oldum baharın dediği gibi öylece kaldım yaniiiii korkuyodum yine olumsuz bişey söyliyecek diye şükürler olsunki herşey iyiymişşşşş
şaşırdımmmmm birdennnnnnn:53:
neyse baharımında yumoşalr gayet iyimişş.. cumartesi kontrolümüz varrrrrr bakalımm ogün neler olucakkkkk
güzelllllllll bi gün geçirdikk havada yağmurluydu serinde gayet güzeldiiiiiiiiiii iğnemizide beraber yaptıkkkk ohhhhh canımlaaaaa:29:
mutluyum ya inş. bundan sonrakii aşamalarda güzelce geçiririzzzzzzzzzz..şimdilik bende herşey iyi görünüyoo allahın izniyle eşimde de sprem çıkarsaaaa.

Dahada mutlu olucammmmm:52:

hepsi herşey istediğin gibi olacak canım,inan buna..

Kızlar sanki rahmim kasiliyormus gibi oluyorum ve zor nefes alıyorum. Anlamadım ne oldu? Böyle olan var mı? Transferin 5. Gunü bitti

canım işlk 5-6 gün içinde embriyo tutunuyorm ya bitanem,hamile annelerde de hep böyle oldu bu topikte...
hadi inşallah....:46::46::49:

KANBARR canım ben transfer olduktan sonra banyo yapmadığım için boy abdesti falan alamadım öncesinde tabi vardı ama bu şekilde meryem suresini okuyabilirmiyimm

bi sey soracam . Simdi benim ilk tup denememde tek embriyo transfer edildi. Parlak bsey gosterdiler ultrasonda. Bu seferde iki tane yerlesrirdler ama yine bi tane parlak bi sey gostetdiler ikisinide yan yana mi koydular yani. Anlamadim

canım takılma bunlara,kuruntu yapma kendine...
doktorumuza güveniyoruz,Allah!a sığınıyoruz ve hep olumlu düşünüyoruz...
herşeyi oduğu gibi kabullenip,pozitif sonuçlarımızı alıyoruz inşallah ...

muyaneneni güzel geçmişş hep göyle güzel haberle gelin inşşşşş sizden gelecek en güzel haber bebeişimi kucakladım olsun inşş

KANBARR canım ben transfer olduktan sonra banyo yapmadığım için boy abdesti falan alamadım öncesinde tabi vardı ama bu şekilde meryem suresini okuyabilirmiyimm

canım bana hoca boy abdesti alınca oku dedi...
banyo yapmana izin verdiği gün doktorun alıp,okumaya başlayabilirsin...

canım Rabbim bu kuzuna sağlık sıhhat nasip etsin sana bağışlasın Allahım...vajinal ultrasondamı bakıyorlar yoksa karındanmı canım sen test tarihinden kaç gün sonra girdin ultrasona???

Amin canım Allah razı olsun...bende bi hevesle karnımdan bakar die gitmiştim ama malesef vajinal ult. bakıyor..dış gebelik o şekilde anlaşılıyormuş sanırım,herşey en net öle gözüküyormuş.sanıırım bi sonrakinde de öle olacak..benim transferim 9temmuzdaydı,test tarihimde 21 temmuzdu...enini boyunu ölçtü ekranda öle hesapladı haftasını bebişin...Rabbim herkese sağlıklı hayırlı ewlat nasib etsin inş..aminn... içim buruk ama tabikide şükrediyorum ve dua ediyorum Rabbim bu bebeğimide almasın benden die...Sen ayırma Ya Rabbim...amin..:16:

Son düzenleme:
Amin canım Allah razı olsun...bende bi hevesle karnımdan bakar die gitmiştim ama malesef vajinal ult. bakıyor..dış gebelik o şekilde anlaşılıyormuş sanırım,herşey en net öle gözüküyormuş.sanıırım bi sonrakinde de öle olacak..benim transferim 9temmuzdaydı,test tarihimde 21 temmuzdu...enini boyunu ölçtü ekranda öle hesapladı haftasını bebişin...Rabbim herkese sağlıklı hayırlı ewlat nasib etsin inş..aminn... içim buruk ama tabikide şükrediyorum ve dua ediyorum Rabbim bu bebeğimide almasın benden die...Sen ayırma Ya Rabbim...amin..:16:

amin bitanem,bebişin seninle içini ferah tut...
çok güzel ve sağlıklı bir bebeğin olacak,içime öyle doğdu şu an...

kızlar yazılarınız okudum allahım emekleriniz boşa çıkarmasın inşallah..bende 2 tüp bebek için başlıcam ilkini memorailde yaptırdım..tuttu ama 2 aylıkkken düşükle sonuçlandı.şimdi İST TÜP BEBEK MERKEZİ.. başlamayı düşünüyorum ama belli değil ..aranızda orada başlayan veya ..tüp bebek yaptıran varmı:??

kızlar yazılarınız okudum allahım emekleriniz boşa çıkarmasın inşallah..bende 2 tüp bebek için başlıcam ilkini memorailde yaptırdım..tuttu ama 2 aylıkkken düşükle sonuçlandı.şimdi İST TÜP BEBEK MERKEZİ.. başlamayı düşünüyorum ama belli değil ..aranızda orada başlayan veya ..tüp bebek yaptıran varmı:??

canım ben ilkini bahçecide yapmıştım,ikincisini de orada yapıyorum...ben güveniyorum hastaneye ve doktoruma ,ilki tutmasa bile..
hele şimdi erbil yağmur'a inanılmaz güveniyorum...
benim kadar istiyorr,benim kadar çabalıyor...ben doktor arkdaşlarıma da sordum,doğru adrestesin orada devam et dediler,ben de burada devam edeceğim..
hastane ve doktoruna güven duyman çok önemli bitanem...
onu hissettiğin yerde başla canım...

Moralim bozuk yazmıcam dedim gene dayanamadım size kızlar... :16:

düb ilk kontrolüme gittim.ilk defa bi kadın dogumcu bana aferin dedi.:) çok mutlu oldum.ilacım halen ayn ölçüde.ama orgulaton verdi.yanlış yazmadıysam.yarın tekrar gidicem.yumurta toplama nası oluyo acı agrı oluyor mu?kasıklarımda doluluk vwe oturup kalkarken baskı hissediyorum.sizde de öle mi?

Yumurta toplamada hiç ağrı sızı olmuyor canım, sonrasında belki biraz ağrın, biraz kanaman olabilir o da çok normal. Ben toplamadan önce de sürekli yumurtalıklarımda dolgunluk ağrı hissettim o da çok normal, yumurtalar büyüyor, normalde 1 yumurta varken şimdi onlarca var. çok normal...Bu arada toplamadan sonra da geçmiyor. Ben adetimi bekliyorum halen dolgunluk hissi var ve idrara sıkıştığımda özellikle çok ağrıyor...

Doktordan yeni geldim..2 kuzucuğumun ikiside tutunmuş bana ama biri gelişememiş..Rabbim bu kuzuma hayırlı ve sağlıklı ömür versin inş... dilerim herkes evladını sağlıkla kucağına alır...bu arada 5hafta5günlükmüş...kalp atışlarını duyamadık,erkenmiş , bidahaki kontrole inş...

Canımm Allah kalanı sana bağışlasın inşallah.. O gelişsin büyüsün sana kavuşsun...

biliyorum çok daha sıkıntılı süreçlerden geçen arkadaşlar var ama herkes kendi yaşadığını biliyor işte..hem eşime bir çocuk verememenin acısı,hem anne olamamanın acısı,belki ego sorunu.belki benim neyim eksik onlardan psikolojisi falan filan.....sorun eşimde olsaydı bu kadar canım yanmazdı sanırım:((((

elifterya, inan bana eşinde sorun olunca da farklı birşey hissetmiyorsun. Bu sefer onun canı yanarken,sen ona üzülüyorsun, senin yaşadıklarını o yaşıyor.. O sana çocuk verememenin acısını çekiyor ve inan erkekler çok daha çok çekiyor o acıyı.. Bizim gibi de değiller, onlar bir de erkekliklerine laf gelmiş gibi hissediyorlar.. Bize düşen de onlara hep moral vermek.. Ben eşime hep dedim ki "napalım bizim spermler biraz ağırkanlı, yavaş hareket ediyor".. Yavaş da hareket etse, biraz takviye ile işte oldu embriyolarımız sonucta.. Allah sağlık versin, gerisi gelir..

Moralim bozuk yazmıcam dedim gene dayanamadım size kızlar... :16:

Yumurta toplamada hiç ağrı sızı olmuyor canım, sonrasında belki biraz ağrın, biraz kanaman olabilir o da çok normal. Ben toplamadan önce de sürekli yumurtalıklarımda dolgunluk ağrı hissettim o da çok normal, yumurtalar büyüyor, normalde 1 yumurta varken şimdi onlarca var. çok normal...Bu arada toplamadan sonra da geçmiyor. Ben adetimi bekliyorum halen dolgunluk hissi var ve idrara sıkıştığımda özellikle çok ağrıyor...

Canımm Allah kalanı sana bağışlasın inşallah.. O gelişsin büyüsün sana kavuşsun...

elifterya, inan bana eşinde sorun olunca da farklı birşey hissetmiyorsun. Bu sefer onun canı yanarken,sen ona üzülüyorsun, senin yaşadıklarını o yaşıyor.. O sana çocuk verememenin acısını çekiyor ve inan erkekler çok daha çok çekiyor o acıyı.. Bizim gibi de değiller, onlar bir de erkekliklerine laf gelmiş gibi hissediyorlar.. Bize düşen de onlara hep moral vermek.. Ben eşime hep dedim ki "napalım bizim spermler biraz ağırkanlı, yavaş hareket ediyor".. Yavaş da hareket etse, biraz takviye ile işte oldu embriyolarımız sonucta.. Allah sağlık versin, gerisi gelir..

canım zaten embriyomuz olduğu sürece ümidimiz hep olacak....
ve denemeye devam...

tüp bebekte dusuk rıskının azalması ıcın degerın 400 olması gerekıyormus kızlar
cuma tekrar kan verıcem ısallah dahada yukselır...
acıkcası hıc umudum yoktu
halada lekelenmelerım oluyor
3 gunde bır proluton dıye bı ıgne vuruluyorum

sımdı umudum var ısallah bebeklerıme ıyı bakıcam
allahın ıznıylede benı bırakmıycaklar...:49::49:

selam kızlar
degerim yavas yaas yukselıyor
rabbım dualarımızı kabul ettı hepınıze cok tesekkur ederım.
bugun 16. gun degerım 135.9 ..
:nazar::nazar::nazar:
:24::24::24::24:

inşallah bebişin seninledir annesi bak yükseliyor her seferinde ikiye katlıyor sen bol bol dua et canım :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
sen ona tembih et sıkı sıkı tutunsun içerde çok yaramazlık yapmasın :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

muyaneneni güzel geçmişş hep göyle güzel haberle gelin inşşşşş sizden gelecek en güzel haber bebeişimi kucakladım olsun inşş

aminnnnnnnnnn inş yeterim saol güzel dileklerin için :70:
inş sende o günleri görürsün canım benim :16:

Back
X