Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

sagol iyi dileklerin icin baharim ruveydaninda problemleri varmis bende az evel okudum ama benim problem cok daha farkli cok öncelere dayaniyor hic bir degisiklik olmadi cocuktan sonra hersey daha kötüye giti malesef cok tor bir lohusalik yasadim üzerimden atamadimda hala sma rabbim sabrini veriyor herseyin herseyin hayırlisi ama burda yeni bebişler geldıkce ben mutlu oluyorum isteyen herkeze versin rabbim cok güzel bir duygu....ne boş bir hayat önceki hayat diyor ınsan..

hakkınızda hayırlısı olsun canım...
inş tüm sorunlarınızı geride bırakacak bi çözüm yolu bulursunuz...
allah yardımcın olsun canım...
çok şükür oğluşun var her daim seninle ve gözünün içine bakıyor...
benim minik 4,5 aylık ne kurlar yapıyor bana kimbilir seninki neler yapıyordur :1:
rabbim onlara sağlık sıhat versin hep güzel günlerini göstersin inş...

hakkınızda hayırlısı olsun canım...
inş tüm sorunlarınızı geride bırakacak bi çözüm yolu bulursunuz...
allah yardımcın olsun canım...
çok şükür oğluşun var her daim seninle ve gözünün içine bakıyor...
benim minik 4,5 aylık ne kurlar yapıyor bana kimbilir seninki neler yapıyordur :1:
rabbim onlara sağlık sıhat versin hep güzel günlerini göstersin inş...
Sagol baharim herşeyin hayirlisi..
Maşallaj paşaya demek 4,5 oldu yerim onu ben :54:
Benimki cok fena teyzesi az kaldi evi başima yıkacak;)) kiziyorum yine laf dinlemiyo ama cok tatli bu severken okadsr cok öpüyorumki benden sıkılıp geri itiriyo ama bi sarilmasi öpmesi var ömre bedel onu veren allahima kurban olayim cok şükür isteyen herkese versin inşallah...

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: canım gözün aydınnnnnnnnnnn :52::52::52::52::52:
nasıl sevindim haberini alınca anlatamam :21::21::21:
saolun flzask haber verdi çok mutlu oldum kaç gündür arıycam küçük sıpadan fırsat bulup arayamadım...
canım arkadaşım bak rabbim ummadığın anda seni de mutlu etti benim gibi :16:
inş sağlıcakla kucağına da alırsın :16:
herşey çok güzel olacak inanıyorum tüm dualarım seninle bitanemmmmm :70:
bu güzel haber için çoşkuyla başlıyorum halayıma hobaaaaa :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: amanınnnnnnn bi bomba haber daha :52::52::52:
flzaskla en hoşlandığımız şey güzel haberleri birbirimize iletmek :70:
ben pek giremediğim için yine o haber verdi bugün saolsun çok sevindim canımmmmmm :46::46::46:
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş :16::16::16:
nasıl bi mutluluktur bu yaa ummadığın bi anda oğluşuna kardeş geliyor :32::32::32:
darısı önce kalan arkadaşların ve sonra bizlerin başına inş...
canım sanırım 2. bebişi bekleyen ilk arkadaşımız sen oldun (ikiz anneleri hariç) :34:
onun için bu kupayı sana veriyorum :65: açılışı yaptın bizlerden de devamı gelir inş :1:
ohhh ne güzel haberler bunlar tey teyyyy :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

saol bahacığım yazayım yazayım dedim. ancak fırsat buldum. hiç ummadığım bir anda geldi hatta artık benim çocuğum olmaz diyordum. adetim gecikincede ilk aklıma gelen menapoza giriyorum oldu ( annem 39 yaşında girmiş. bu arada yaşım 38 ) bu mutluluğu isteyen herkese tattırsın Rabbim. sizlere gelince inşallah olacak ben inanıyorum hem yaşlarınız bana göre çok genç. benim olduysa sizin de olacaktır inşallah.

Kızlar bebekler olduktan sonra eşinizle problemler yaşadınız mı
ben mi abartıyorum
kızlar 7 ayını doldurdu fakat ben daha kendime gelemedim hamilelikte hiç kilo almadım hatta -1 kiloyla hamileliği tamamladım
bir taraftan kayın validem bir taraftan eşim üzünce beni hamileliğin üstünde bir kilo aldım

ve affedemiyorum bana doğum dan sonra yaptıklarını nasıl iyileşicem ben :5:

Kizlar size mutlu haberler vereyim derken 4 tane yakından takip ettiğim arkadaşımın yavrularina kavustuklarini okudum. Ben de inanıyorum ki tablomuzdaki tüm anne adayları bir gün o duyguyu tadacaklar. Nur hanımın hastaları çoğalıyor git gide sanırım bu topik sayesinde :) kendimi yeniden hatirlatmak icin uzun bir aciklama bekliyor sizi :) temmuz 2012 de negatifi görenlerden biri olarak pes etmeyip 2 ay sonra tekrar denemeye karar vermistik eşimle. Eylül 2012 de tedavi için Türkiye'ye geri geldim. Nur hanimla Tedaviye başlamayı düşünürken tetkikler için adetimin bitmesini bekliyorduk. 21 gün olmuş kanamam devam ediyordu. Nur hanim suphelenmis olacak ki birde hamilelik testi yapalim dedi.test sonucunda hamile olduğumu öğrendim. Ogunku ruh halimi anlatmaya kelimelerim yetmez. Aglasam mı sevinsem mi bilemedim. Bir tarafta 3 yıl sonra ilk defa pozitif gördüğüm hamilelik testi diğer tarafta ise 21 gün dur devam eden kanama. Sonuç olarak doktorum kimyasal gebelik dedi ve kanamanın bitip betahcg hormonunun düşüşünu takip etti. Tedavide 2 ay sonraya ertelendi. Ben Moskova'ya umutlarım kırık bir şekilde geri döndüm. Aralık ayında tedaviye tekrar basladik. Ocak 14 de 2 adet embriyoyu Şişli Memorial Hastanesi nde bir başıma transfer edildi. Eşim islerinden dolayı geri donmek zorundaydi. O gün hayatımın en mutlu günüydü ama bir o kadarda yanlizdim. Odamda tek başıma transfer için hazırladım. Beni hasta bakıcı alıp tekerlekli sandalye ile transfer salonuna getirdi. Salonda benim gibi bekleyen 5 6 kişi daha vardı. Onlarla muhabbet ettik. Yanlizligimi bir nebzede olsa unutturdular. Sonrasında transferimi başka bir doktor yapacakken nur hanım benim transferimi yapmak istemiş. Çok mutlu oldum. Bütün işlemlerimde kendi doktorum bulunuyordu. Bu sirada oda tüp bebek yöntemiyle hamileydi. Nur hanımı bu kadar samimi yapanda bu olsa gerekti kader arkadasiydik. Transfer sonrası odamda yine yanlız dinlendikten sonra bir taksiye binip evin yolunu tuttum. Ogunku yanlizligimi hiç unutamiyorum. Ogün buna rağmen çok mutluydum hickimse yokken kızım var vardı yanımda. Hep bu duyguya sarılıp umutla bekledim test sonucunu. 10 gün sonra bir kanamayla korkup test yaptırdım. Sonuç pozitifti. Ailem telefonlada olsa hep yanimdaydi. 4 ay sonrada kız olduğunu öğrenince dünyalar benim olmustu. Hep ilk cocugumun kız olmasını istemiştim Rabbim bu arzumu yerine getirdi çok şükür. 27 eylül 2013 de 12 saat sancidan sonra 4kilo 100 gram 51 cm olarak kızımı kucağıma alamadan solunum sikintisindan dolayı baska bir hastaneye sevk edildi. O geceyi yavrumdan uzak gecirdim. Beni dikislerimden dolayi sabah taburcu ettiler. Yavrumu ancak 16 saat sonra gorebildim. 4 gün hastanede kaldiktan sonra ancak anneannemizin evine gelebildik. Sezeryan mi normal dogum mu derken benim inadım sonucunda normzl dogumla Yavrumu dünyaya getirdim. Doktorlar hemşirelerin fircalarina ragmen inandım kizima ve kendime ve normal doğumu başardık birlikte. Doktor beni kahraman anne olarak ilan etti. Hemsirelerde deli :) ben normal doğum yapabilirmiyim diye sordum 2 doktorda çatın musait yapabilirsin dediler ama yinede risk etmeyelim diye uyardilar. Sanırım sorumluluk almak istemediler. Ben israr edince onlarda ustelemediler. Sancim 12 saat sursede onların ifadesi ile kolay bir doğum oldu. Doğum anı gercektende müthiş bir seymis. Anlatılacak o kadar çok şey var ki. Bunca zahmete sikintiya acıya sürece maddiyata değer miydi sorusuna inci mi kucağıma alıp doyasıya sıkıp tüm hücrelerimle evet değer diyorum. Siz önce Allaha sonra kendinize inanın yeter ki imkansız görünen herseyin nasıl da oluverdigini görürsünüz. Bu arada baharcigim kizimin adını listemize eklersen sevinirim. Hümeyra inci.
Canım tebrik ederim çok sevindim :nazar::nazar::emir_bebek: Rabbim kızına hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah mutluluklar büyüt bebişini
canım arkadaşlarım:) karşınızada derin ve deniz:) burda 9 aylıklar ama:)
Eki Görüntüle 1115203 Eki Görüntüle 1115203
Maşallah barekallah :nazar::nazar:
Maşallah barekallah:nazar:
Bu foruma ilk katıldığımda kimi zaman umutlu, kimi zaman çaresiz, kimi zaman yanlız, kimi zaman bitkin kimi zaman, nefes almakta bile güçlük çekiyordum. sonra burada aslında kocaman bir ailem olduğunu gördüm :D beraber güldüğüm beraber ağladığım beraber sevindiğim canım ailem sizi çok özledim. kızlarımda teyzelerinin ellerinden ve kardeşlerinin yanaklarından öpüyolar.
Kendinize çok iyi bakın olurmu bizim için Allaha emanetsiniz.
Biz de seni özledik canım kızlarını öpüyorum
:16:selam kızlar :9: çok uzun zaman oldu görüşemedik biliyorum sizleri çok ihmal ettim ama hep aklımdaydınız ara sıra gızlıce gırıp sızlerı takıp ettım güzel haberlere sevındım :21: kötü haberler ıse canımı yaktı :5:.maşallah miniklerimiz büyümüşler rabbım sızlere ve bebıslerınıze uzun ömürler nasip etsin inşallah.gelelim bana bu hayırlı ayda güzel haberlerle geldim çok şükür rabbime :49::49::49: umudumuzu kestiğimiz bir zamanda miniğimin göbüşte olduğunu ögrendım:43::43::43::43: inanılmaz bır haberdı kızlar Allahtan dılegım normal hamıle kalmaktı ve şükürler olsunkı mınıgım kendılıgınden geldı 'kün fe yekun' rabbım ol dedı ve oldu:2: melegım daha 7 haftalık teyzelerı 2 kalp atışı duyduk şükür 22 temmuz da tekrar randevumuz var dualarınızı eksik etmeyin :16::21: okadar cok şey yazmak ıstıyorumkı ama kelımeler kıfayetsız kalıyor canlarım sizlerı ve mınıklerımı opuyorum.rabbım herkese hayırlı bır zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh amin dualarım sizlerle kızlar hepinizi coooook seviyorum Allaha emanet olun:54::54::54::54::54::21::21::21::16::16::16:
Ne güzel canım tebrikler hem de doğal yoldan hamilesin 2 kalp atışı ikiz mi yani bu harika Rabbim sağlıklara kucağına almayı nasip etsin:nazar::nazar:
Selam kızlar nasılsınız. Uzun süredir yazamadım. Kardelen tebrik ederim canım sağlıkla al kucağına inşallah. Benimde size bir bomba haberim var. Kızlar 2.bebegime hamileyim. Menapoza gireceğim derken bebis im doğal yoldan geldi.
Rüveydacım muhteşem haberler devam ediyor çok sevindim canım hiç beklemezsen bu duyguyu yasamak inanılmaz olmalı gozünaydın Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
diğer kızlar nerdesiniz sizde ses verinn.
ahunisa, denizfenerim,gamzelimm,ayşegül52,sanayinee,h_derya,..cici.........diğer kızlarrrrr:34::34:
Ben Bursa'yı çok ihmal ettim topiği ama hep aklımdasınız canım sen nasılsın?
sagol iyi dileklerin icin baharim ruveydaninda problemleri varmis bende az evel okudum ama benim problem cok daha farkli cok öncelere dayaniyor hic bir degisiklik olmadi cocuktan sonra hersey daha kötüye giti malesef cok tor bir lohusalik yasadim üzerimden atamadimda hala sma rabbim sabrini veriyor herseyin herseyin hayırlisi ama burda yeni bebişler geldıkce ben mutlu oluyorum isteyen herkeze versin rabbim cok güzel bir duygu....ne boş bir hayat önceki hayat diyor ınsan..
Canım Rabbim eşinle problemlerinizi çözmeyi nasip etsin inşallah dua edelim
ben mi abartıyorum
kızlar 7 ayını doldurdu fakat ben daha kendime gelemedim hamilelikte hiç kilo almadım hatta -1 kiloyla hamileliği tamamladım
bir taraftan kayın validem bir taraftan eşim üzünce beni hamileliğin üstünde bir kilo aldım

ve affedemiyorum bana doğum dan sonra yaptıklarını nasıl iyileşicem ben :5:
Biz de bebekle ilgili konularda anlaşmazlık oluyor ara sıra ben pimpiriğim biraz eşim de rahat.inşallah sorunlarınızıçözersiniz canım .evlatlarına sarıl bol bol onlarla daha güzel hayat onların yüzü suyu hürmetine Rabbim eşine ve kayınvalidene insaf versin.

Maşallah topiğimiz çok bereketli her geçen gün yeni bebek haberleri,Rabbim isteyen tüm arkadaşlara nasip etsin.biz iyiyiz kızım 17 aylık oldu çok hareketli,yemek konusunda Nazlı .tv seyrederek zor yiyor bir öğretmen olarak tv izleyerek yemeyi tasvip etmesem de anne olunca işler değişiyor,11 kg 83 cm :nazar: kızım için işten ayrılmıştım evdeyken ikinciyi istiyoruz yani tekrar tedavi Eylül'de düşünüyoruz.yine memorialde, Aynur hanım ayrılmış Nur hanım la başladık tlfnla görüştük tahliller istedi TSh yani tiroidim yüksek 11 çıktı 2,5 altına inince başlayalım dedi bende tiroidim için ilaç kullanıyorum artı glifor artı folik asit Eylül'de değer düşerse başlayacağız inşallah,eşim istiyor daha çok,ben de Elif'i ihmal ederim diye korkuyorum,ama yalnız kalmasını da istemiyorum bir kardeşi olsun istiyorum Rabbim isterse,annem de çocuğun çok küçük bakıma muhtaç o da bebek diyor,yaş da geçiyor ,doğal yoldan olması mümkün değil diyorlar Dr lar. O yüzden beklemek istemiyorum,kızımla vakit çabuk geçiyor sıkılmıyorum ama öğretmenliği de özledim,ev hanımlığı zor çalışan bayan için.hayırlısı.bu tedavide daha rahatım stres yok.evladın varlığı yetiyor.dualarınızı bekliyorum şimdiden,olmazsa maddiyat açısından üzülürüm. Çünkü kalma masraflarıyla birlikte 12-13 bini buluyor?rabbim Elif'ime uzun ömürler versin,bismillahirrahmanirrahim deyip başlayalım herkesi öpüyorum.tedaviye başladığımda haber veririm.

slm benim beni anlayan benimle aynı sıkıntıyı çektikten sonra yavrusuna kavuşan arkadaşlarım evladın ne olduğu nekadar kıymetli olduğunu kendini eksik hissetmenin ne demek olduğunu bilen arkadaşlarım reklamlarda bile bebek görünce gözlerim dolardı olmıycak gibi gelirdi ben anne olamıycam şu dünyadaki tüm serveti önüme dökseler mutlu olmıycaktım derken rabbime şükürler olsun bana yavrumu verdi şuan dünyaları verseler bir tırnağı etmez oğlumun ne kadarda kıymetliymiş değerliymiş anne olmak ne güzelmiş ne kadar kıymetliymiş canmış nefesmiş hayatmış rabbim kimseye aratmasın çok kötü günler geçirdik inşallah birgün biyerde buluşupta bir kahve içime imkanıda buluruz can arkadaşlarım yol arkadaşlarım bizi soracak olursanız 16 aylık oldu selim yaramazmı yaramaz sandaletler buzdolabından çıkyo kola gardropdan düşünün hatta evde cezveyle beni kovalıyo eli çok ağır bu arada ......çok güzel gelişmeler okudum buarada bahar bebiş kucağına almışın makarna çok sevindim kardelen oya ve diğerleri unuttum şimdi kusuruma bakmayın biz çok iyiyiz şükürler olsun eşimle birlikte oğlumuzu büyütüyoruz ben işe dönmedim evde oğluma bakıyorum onun hergün büyüdüğünü görmek ona bişeyler öğretmek için annelik görevimi yerine getiriyorum maddi yönden biraz sıkıntı çeksekte eşim çalışmamı istemiyo yinede çok şükür halimize kendimizi yeni yeni topladık şimdide ehliyete yazıldım araba almayı düşünüyoz rabbim sabredenlerle birlikte olur herzaman bizden haberler böyle hepinizi öpüyoruz güzel teyzeler

ben mi abartıyorum

ve affedemiyorum bana doğum dan sonra yaptıklarını nasıl iyileşicem ben :KK5:
Canım hemen hemen nerdeyse aynı şeyleri yasamisiz. Eşim çocuklu hayata adapte olmakta zorlandı. Bütün erkekler böyle olmasada tanıdığım herkeste aynı problemler oldu. Ben kilo alamadim ama sıkıntı ile 6 kilo verdim. Sonra o sıkıntının üzerine hamile kaldım. Eşim bu hamile linkten sonra bana karşı yaklaşımı değişti. Dogunca nasıl olur bilmiyorum ama şuanki gidişat iyi. Kv gelince artık eskisi kadar burnunu sokturmuyorum. Biraz sabırlı ol kızların büyüdükçe rahatlayacaksin

ben mi abartıyorum

ve affedemiyorum bana doğum dan sonra yaptıklarını nasıl iyileşicem ben :KK5:

evt cnm maalesef bende doğum sonrası sorunlar yaşadım halada devam ediyor..
bu kilolar yüzünden .:KK43: bende hala hamilelilkte aldığım kiloları veremedim.
üstüne kv kp kilolarıma laf etmeleri beni iyice sinirlendirdi.
eşimde sağolsun hiç destek olmadı lohusalıkta bile bu kadar strese girmeiştim...
inat ettim vericem bu kiloları 8 kilo fazlam var..

burdayız sıcakalrdan pestilimiz çıkıyo valla bide nazın hareketliliği :)
Bahar tatilde biz gidemedik biyere.seneye inş
senin nasıl gidiyo hamişlik
Iyiyim şimdilik. Çocukla hamilelik nasıl geçiyor anlamıyorum. Abdullah sürekli ilgi sevgi istiyor. Hep kucak 2. Olunca ne yapacağımı kara kara düşünüyorum. Bende kısa süreli tatil yaptım ama gittigime gidecegime pişman oldum . Bu süreçte kv ve kp daha önce görmek istemediğim iç yüzlerini gördüm. Kimse ailesine toz kondurmaz malum eslerimiz anne ve babası öldükten sonra bize ram olacaklar. Neyse şuan herkese hakettiği değeri veriyorum. Benden bu kadar.
Kilolar çok kolay gitmiyor. Ben en son 4 kilo fazlam vardı. Onuda eşim ve ailesi ile yaşadığım sıkıntı da verdim. Ustunede hamile kaldım. Kv. Ve kp ne oluyor senin kilon onları niye ilgilendiriyor

Merhaba arkadaşlar sizi çok ihmal ettim. Girmeyeli yine bir sürü güzel şeyler olmuş. Hepinizin mutluluklariyla inanın çok mutlu oluyor ve eşimle de bunu paylaşıyorum. Haliyle sıkıntılarinizda sıkıntım oluyor. Birbirimize dua etmekten başka çare gelmiyor elimizden. Bu kayın valide ve peder olayları yüzünden oluyor ne oluyorsa zaten. Allah eşlerinize bu konuda akıl fikir ve merhamet versin. Rabbim kayinvalidelerinizi benim ki gibi pamuk şekere çevirsin. Kardelen canım bebeğini inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın. ruveydacim ne güzel inşallah senin gibi bizlerde 2.ye doğal yoldan hamile kalırız.Baharım eşine çok geçmiş olsun. Hayatınız tam bir başarı hikayesi ile dolu. Bunu da atlatacaginiza eminim. bazı arkadaşlar bebekten sonra sorun yaşadıklarını yazmışlar.Ben esieşimle sıkıntı yaşamadım çok şükür. Kayinvalide fonksuyonu olmadigindan sanırım. Gerçi fettan bir kv olsaydı sanırım eşim bunu bana yansitmazdi.bana ve bebegimize karşı çok merhametli biri. Sinirli biri olmadigindan dolayı sansliyim sanırım. Ama bizde de kızımızın yoruculugundan kaynaklı atismalarimiz oluyor. ne kadar istesede pek yardımcı olamıyor. Sanırım erkeklerin fitratinda yok bebek bakma işi. Bizimki bir de kız olduğu için haliyle bakımı tamamen bana ait oluyor.erkek çocuk olsa daha farklı olurdu.benim tek sorunum kilo. Onu nasıl halledecegim bilemiyorum. Beni kilo noktasında kizdiran birileride yok. Olsa iyi olurdu belki hırs yapar zayiflardim. Ben çocukluğumdan beri kilo problemi yaşıyorum alıştım sanırım. sizleri çok özlemişim. Umarım daha sık girerim artık foruma.

Eklentiler

• IMG_20140614_023124.webp
    IMG_20140614_023124.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 98
Merhaba arkadaşlar sizi çok ihmal ettim. Girmeyeli yine bir sürü güzel şeyler olmuş. Hepinizin mutluluklariyla inanın çok mutlu oluyor ve eşimle de bunu paylaşıyorum. Haliyle sıkıntılarinizda sıkıntım oluyor. Birbirimize dua etmekten başka çare gelmiyor elimizden. Bu kayın valide ve peder olayları yüzünden oluyor ne oluyorsa zaten. Allah eşlerinize bu konuda akıl fikir ve merhamet versin. Rabbim kayinvalidelerinizi benim ki gibi pamuk şekere çevirsin. Kardelen canım bebeğini inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın. ruveydacim ne güzel inşallah senin gibi bizlerde 2.ye doğal yoldan hamile kalırız.Baharım eşine çok geçmiş olsun. Hayatınız tam bir başarı hikayesi ile dolu. Bunu da atlatacaginiza eminim. bazı arkadaşlar bebekten sonra sorun yaşadıklarını yazmışlar.Ben esieşimle sıkıntı yaşamadım çok şükür. Kayinvalide fonksuyonu olmadigindan sanırım. Gerçi fettan bir kv olsaydı sanırım eşim bunu bana yansitmazdi.bana ve bebegimize karşı çok merhametli biri. Sinirli biri olmadigindan dolayı sansliyim sanırım. Ama bizde de kızımızın yoruculugundan kaynaklı atismalarimiz oluyor. ne kadar istesede pek yardımcı olamıyor. Sanırım erkeklerin fitratinda yok bebek bakma işi. Bizimki bir de kız olduğu için haliyle bakımı tamamen bana ait oluyor.erkek çocuk olsa daha farklı olurdu.benim tek sorunum kilo. Onu nasıl halledecegim bilemiyorum. Beni kilo noktasında kizdiran birileride yok. Olsa iyi olurdu belki hırs yapar zayiflardim. Ben çocukluğumdan beri kilo problemi yaşıyorum alıştım sanırım. sizleri çok özlemişim. Umarım daha sık girerim artık foruma.

maşallah Ayşegül kızına Allah bağışlasın.
eşler kız yada erkek bebekken yardımcı olmuyorlar canım
belki büyüdüklerinde o farklılık ortaya çıkıyor.
maşallah sen kv konusunda şanslı gruptasın. Allah daim etsin.
benimkinin dedi benimle oğlunu paylaşamama. yoksa torununa ve oğluna karşı
oda çok merhametli.
Allah isteyen herkese yaşatsın tekrar anne baba olmayı

OTE="ruveyda12, post: 36726505, member: 360963"]maşallah Ayşegül kızına Allah bağışlasın.
oda çok merhametli.
Allah isteyen herkese yaşatsın tekrar anne baba olmayı[/QUOTE]
All
Allah razı olsun can. Umarım sıkıntıların 2.bebeginle birlikte biter. Çok imrendim sana 2.bebek konusunda. Bende çünkü doğal yoldan olsun istiyorum. Eğer şuanki fikrim değişmez ise tüp bebek düşünmüyorum bir daha. benim için hem maddi hem manevi çok zor oluyor. Birde kalacak yer sıkıntılı oldu her iki tedavim sırasında. Allah kimsenin eline düşürmesin. Yüzsüz Yüzsüz kaldım bebeğim için katlandım. Bir daha en yakınım da olsa 1 günden fazla evlerinde kalmam. Bu sebeblerden dolayı bir kez daha tedaviyi kaldiramayacagim. Zaman çok değişmiş insanlar baskalasmis. Ben evimde 7 kat yabancıyi zor durumda kalmasın diye gunlerce ağırlıyorum seve seve. Herkesi kendim gibi sanarak ne kadar aptal olduğum gerçeği yüzüme tokat gibi vuruldu. İçimdeki safi duygular yıkıldı gitti.

OTE="ruveyda12, post: 36726505, member: 360963"]maşallah Ayşegül kızına Allah bağışlasın.
oda çok merhametli.
Allah isteyen herkese yaşatsın tekrar anne baba olmayı
All
Allah razı olsun can. Umarım sıkıntıların 2.bebeginle birlikte biter. Çok imrendim sana 2.bebek konusunda. Bende çünkü doğal yoldan olsun istiyorum. Eğer şuanki fikrim değişmez ise tüp bebek düşünmüyorum bir daha. benim için hem maddi hem manevi çok zor oluyor. Birde kalacak yer sıkıntılı oldu her iki tedavim sırasında. Allah kimsenin eline düşürmesin. Yüzsüz Yüzsüz kaldım bebeğim için katlandım. Bir daha en yakınım da olsa 1 günden fazla evlerinde kalmam. Bu sebeblerden dolayı bir kez daha tedaviyi kaldiramayacagim. Zaman çok değişmiş insanlar baskalasmis. Ben evimde 7 kat yabancıyi zor durumda kalmasın diye gunlerce ağırlıyorum seve seve. Herkesi kendim gibi sanarak ne kadar aptal olduğum gerçeği yüzüme tokat gibi vuruldu. İçimdeki safi duygular yıkıldı gitti.[/QUOTE]
Canım Allah gönlüne göre versin. Sizde sorun ne idi. Bizde Eşimde Sperm sayı azlığı, bende de yumurtalık rezerv azlığı vardı. Biz ilk çocuktan sonra herseyi akışına bıraktık. Olursada olmazsada sorun etmiyorduk. Zaten tekrar 2 yi deneyecek maddi imkanımız yoktu.
Birde benim eşimin iş problemi henüz çözüme kavusmamisti. Ben 2.yi hiç dusunmuyordum. Nasip işte

merhaba kızlarrr
bende güzel haberlerle geldimmm size hamileyimm ilk meleğimi çok aradım ama rabim ikincisinii verdiii sanırım 7 -8 haftalıkk bu cumartesi kont var size haber veririmm çokk mutluyum çokkk

ruveydacım çok sevindim canım hayırlısı olsun bellimi cinsiyeti ?

Kızlar crinone jel hala kullanıyorum ama sabah kullanıyorum aksama doğru baya bir islaklik oluyor biraz Yaşarma normalmi yoksa bir sorun varmıdır bu durumu yaşayan varmi

Back
X