Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerdesiniz kızlar UNUTMADIK DİMİ FORUMU
yok yok unutmadık..naz kuzumla zaman geçiyooo buratada kimse yazmayınca bende yzmıyorum.
sen nasılsın bebişler nasıl ?
İyiyiz allaha binlerce şükür 6,5 aylık oldu kızlarım birinin dişi çıktı diyerinde bir kıpırtıyo yok yaramaz bu kızlar teyzesi çok yaramazlar sizler yapıyosunuz ? Naz kızımla
selam kızlar
çok uzun zaman oldu görüşemedik biliyorum sizleri çok ihmal ettim ama hep aklımdaydınız ara sıra gızlıce gırıp sızlerı takıp ettım güzel haberlere sevındım
kötü haberler ıse canımı yaktı
.maşallah miniklerimiz büyümüşler rabbım sızlere ve bebıslerınıze uzun ömürler nasip etsin inşallah.gelelim bana bu hayırlı ayda güzel haberlerle geldim çok şükür rabbime
umudumuzu kestiğimiz bir zamanda miniğimin göbüşte olduğunu ögrendım
inanılmaz bır haberdı kızlar Allahtan dılegım normal hamıle kalmaktı ve şükürler olsunkı mınıgım kendılıgınden geldı 'kün fe yekun' rabbım ol dedı ve oldu:2: melegım daha 7 haftalık teyzelerı 2 kalp atışı duyduk şükür 22 temmuz da tekrar randevumuz var dualarınızı eksik etmeyin
okadar cok şey yazmak ıstıyorumkı ama kelımeler kıfayetsız kalıyor canlarım sizlerı ve mınıklerımı opuyorum.rabbım herkese hayırlı bır zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh amin dualarım sizlerle kızlar hepinizi coooook seviyorum Allaha emanet olun
![]()
seni bekliyodummmmm canımmmmmm tatlı hamişimmmmmm..
Rabbim tamamına erdirsin canımmmmmm..inşallah sonuna kadar güzel bi hamilelik geçirip bebişini kucağına alırsın..
ben çok heyecanlıyımmmmm senin hamile olmam beni çokkkk mutlu ettti çokkkk..
darısı isteyen herkesin başına..:26::26:
canımmm bitanecik dostum çok duygulandım çokkk güzel dileklerin için çok teşekkürler.bu haberı vermek bıle ınsanı cok heyecanlandırıyor hala ınanamıyorum.cadı bılıyodum benı bekledıgınıbu müjdeyı sen ver dedım vermedın şimdi salya sümük aglıyorummm ne yazdığımı bıle bılemez haldeyım.tekrar aynı atmosferı yasamak cok garıp bır duyguuu 2012 temmuz tedavım başlamıştı kederli yıl :2::2::2:
2014 temmuz hamıleyım
cokk sukurrr dualarını eksik etme bıtanem. nazıma arkadaş geliyor
![]()
kardelennnnn o kadar mesaj attım neden yazmadın banaaaaaa.....cok sevindimm gözümüz aydın olsun canım benimmm.....allah kucagına almayı nasip etsin.darısı listede kalanların başına ..haydi halaya millet bahar gelsinde listeyi güncellesin:)selam kızlar
çok uzun zaman oldu görüşemedik biliyorum sizleri çok ihmal ettim ama hep aklımdaydınız ara sıra gızlıce gırıp sızlerı takıp ettım güzel haberlere sevındım
kötü haberler ıse canımı yaktı
.maşallah miniklerimiz büyümüşler rabbım sızlere ve bebıslerınıze uzun ömürler nasip etsin inşallah.gelelim bana bu hayırlı ayda güzel haberlerle geldim çok şükür rabbime
umudumuzu kestiğimiz bir zamanda miniğimin göbüşte olduğunu ögrendım
inanılmaz bır haberdı kızlar Allahtan dılegım normal hamıle kalmaktı ve şükürler olsunkı mınıgım kendılıgınden geldı 'kün fe yekun' rabbım ol dedı ve oldu:2: melegım daha 7 haftalık teyzelerı 2 kalp atışı duyduk şükür 22 temmuz da tekrar randevumuz var dualarınızı eksik etmeyin
okadar cok şey yazmak ıstıyorumkı ama kelımeler kıfayetsız kalıyor canlarım sizlerı ve mınıklerımı opuyorum.rabbım herkese hayırlı bır zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh amin dualarım sizlerle kızlar hepinizi coooook seviyorum Allaha emanet olun
![]()
Selam kızlar nasılsınız. Uzun süredir yazamadım. Kardelen tebrik ederim canım sağlıkla al kucağına inşallah. Benimde size bir bomba haberim var. Kızlar 2.bebegime hamileyim. Menapoza gireceğim derken bebis im doğal yoldan geldi
amanın aman amannnn:) kardeşşşşş gelio abdullaahaaaa
Selam kızlar nasılsınız. Uzun süredir yazamadım. Kardelen tebrik ederim canım sağlıkla al kucağına inşallah. Benimde size bir bomba haberim var. Kızlar 2.bebegime hamileyim. Menapoza gireceğim derken bebis im doğal yoldan geldi.
kardelennnnn o kadar mesaj attım neden yazmadın banaaaaaa.....cok sevindimm gözümüz aydın olsun canım benimmm.....allah kucagına almayı nasip etsin.darısı listede kalanların başına ..haydi halaya millet bahar gelsinde listeyi güncellesin:)
Selam kızlar nasılsınız. Uzun süredir yazamadım. Kardelen tebrik ederim canım sağlıkla al kucağına inşallah. Benimde size bir bomba haberim var. Kızlar 2.bebegime hamileyim. Menapoza gireceğim derken bebis im doğal yoldan geldi.
ruverydacım gözün aydın bıtanem bombaları arka arkaya patlattık cok sukurkac aylık olmus mınıgın bıtanem ınsallah beraber dogururuz
hem menapozda neyın nesı tatlımm bızler gencız daha
rabbım nelere kadır doğal yoldan bebıslerımızı bağışladı bıze cok sukur.tablomuz dolmaya devammm
opuyorum kocamannnn
![]()
Uzun bi aradan sonra... Bir cogunuz bebisini kucagina almis bahar flatzk fiyonk makarna daha adini sayamicagim bir cok arkadasim ve yine hamislerimiz var kardelen asel ruveyda senin hamileligine gözlerime inanamadim yazini okurken hemen yazmak istedim nasil mutlu oldum can arkadaslarim :119::119::119:
Bevislerinizi güle güle büyütün hamislerimiz salikla kucaginiza alirsiniz insallah sizleri seviyorum ve öpüyorum....
Uzun bi aradan sonra... Bir cogunuz bebisini kucagina almis bahar flatzk fiyonk makarna daha adini sayamicagim bir cok arkadasim ve yine hamislerimiz var kardelen asel ruveyda senin hamileligine gözlerime inanamadim yazini okurken hemen yazmak istedim nasil mutlu oldum can arkadaslarim :119::119::119:
Bevislerinizi güle güle büyütün hamislerimiz salikla kucaginiza alirsiniz insallah sizleri seviyorum ve öpüyorum....