Meraba arkadaslar Ben de ayni seyleri yasayan biri olarak sizinle paylasmak istedim ,temmuzda evleneli 2 yil olacak.evlendikten 6 ay sonra korunmayi biraktik 8-9 ay olmayinca doktor tahlil yapalim dedi esimde 1.derece varikosel varmis.aralikta varikosel ameliyatioldu ileri hizli 0 di ama sayi iyiydi 200 milyon.martta asilama denedik dis gebelik oldu allahtan cok buyumedi de igneyle dusurduler ama oignenin acisini hic unutamayacagim,2 gun kaldim hastanede.sonra Dr hsg istedi ondada bir problem cikmadi tupler acikmis.o ay hamile kaldim hsgden sonra ama kimyasal gebelikmis dustu

bu arada esimin testini tekrarladi Dr ibu ay ileri hizli %50 olmus bende butun kis tup bebek icin bekledim lisede ogretmenim okuldan kimseye soylemedim daha once bir arkadasim tup bebek yapacagini soylemisti cok sordular kiz bunalima girdi tutmadi falan .simdi dr bir kere daha asilama yapalim diyor ama Ben yine dis gebelik olur diye korkuyorum. Tup bebek istiyorum temmuzda Istanbul tup bebekte com kararsiz kaldim kizlar ya bu akil verin size ne yapayim????