ben İzmir deyim yaş 33 evlilik 7, tedavi yaklaşık 5 yıldır.
ilk sene daha 1 sene dolmamış bekleyelim dediler, bekledik, sonra hsg çekildi, biraz daha bekleyelim bekledik, sperm testleri normal çıktı. aşılama yapalım dediler 1. sefer negatif, 2 ay daha bekledik 2. sefer negatif... tüp bebeğe karar verdik. dktrum sizi yönlendiririm dedi, ben başka bir dktr buldum ege de prof. özeline gittik. bi sorun yok gibi dedi. tahliler istedi belgeler hazırladık. tsh 5 çıktı. endokrine g,tcen 2,5 altına inmeden olmaz dedi. gittik hipo troid. 25 mg ilaca başladık, 2 ay sonra kontrolde yine yüksek 50 mg ilaca başladık 2 ay sonra 2,03 e düşürdük, ilaca devam edecen dediler. belgeleri ege ünv. ne teslim ettik 15 günden sonra ancak rapor çıktı,ilaç raporuna başvurduk 15 gün de o... ocak ayında tedaviye başladık. yumurta kontrolleri dktr muayenehanesinde kan tahlilleri E2 Özel Ege Tüp de yapıldı. 11. gün yumurta toplandı, takipte 4-5 yumurta varken 2 yumurta toplandı. 3. gün aradılar transferinşz var diye. Giittik... Embrrolar kalitesiz deediler 3 ay DHEA 25 mg ilaç kullan dediler. kullanıyorum,,, bu ara da mayıs ayında başlayalım tekrar dedik doktorlar kongredeler, haziran 4 deki adetimle gittik 1 hafta sonra raporun süresi bitiyo başlayamadık. süresi bitsin diye bekledik. rapor yenilensin diye bekliyorum inşallah bu cuma inşalllah... raporu alırsam zaten haftasonu regl olacam çünkü hiç şasmıyo 26. gün oluyorum. ilaçların eksiklerini kendşm alıp tedaviye başlamak istiyorum.
gene takibi dktrum yapacak yum toplama ve transfer ege tüp de olacak. inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür.