Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım benim rabbim rüyalarını hayallerini gerçekleştirsin inş :16:
herşey o güzel gönlünden getiği gibi olsun :16::16::16:

Amin , ben Acıbadem-Bakırköy'de doğum yapıp , yıllardır kapısına dışardan baktığım kapıyı ellerimle açıp,o yatağa kurulup , keyifle mert bebeğimi/bebeklerimi kucağıma aldığım günün hayaliyle yaşıyorum baharım...:62:

merhaba kızlar. Benim yarın transferim var ve 3. gün embriyosu olacak. benim aklıma takılan bir arkadaşımla aynı gün yumurtalarımız toplandı ama onun 5. gün embriyosu transfer edilecek... 3.gün mü yoksa 5. gün embriyosumu daha avantajlı??? Teşekkür ederim şimdidenn.

ilk kontrolüme (aslında iki sanırsam oluyo sankim mi ki ne :44:) gittim geldim (ay ilk kontrol diince hamilişişkoluğun ilk kontrolüymüş gibi geldi bian saçma bi helecan yaptım :37:) erkenden düştüm umut'a cumartesi gördüğüm kalabalıktan sonra nerdeyse boştu, neysem efendim, malum ilk gittiğimde kist var demişti e2 felam iyi çıkınca iğneye başlamıştım ama flzask ta öle olmuş sonra iptal olunca tırstım açıkçası ne dicek diyerekten, neysem girdim yattım helecanla bekledim, ulun hoca oda oda dolaşıp sonunda bana geldi, anamm kist mist yokk :21::21::21: sağ benim hali hazırda stokları az olan taraftı zaten orda 2 yumuşcukum var solda 6 tane toplamda en büyüğü 12 mm en küçüğü 7 mm di sanırsam (ay helecandan ne dediğini bilem hatırlamıyorum hocanın) 8 tane yumuyumum var tayzeleri... sonraki kontrol cumartesi :21::21:
bide bugün orgulutran (ay gidip kutuyu almaya üşendim aklımda kaldığı gibin yazdım) a başlıyorum bende şükür
de hemşireyede sordum kırk defa ama hemşire ne dedi hiç farkında değilim resmen mala bağlıyorum ben orda :1: sizede sorem bu orgalutran olanını göbişten yaperken 1-puregonu yaptığızmız tarafın aksine mi yapıyoruz? 2- puregon gibi göbüşü sıkıp dik mi saplıyoruz(prespektüsünde bacaktan ve 45 derece açıyla diyoda ordan şeettim)

he bide gebelik aşısını sordum ulun hocaya baharcım, o neymiş diyo aşı olunca bebek mi oluyomuş diyo, duymadım ben bilmiyorum öle bişi dedi, bende işi orda burda okuduklarımdan bilgiçlik taslamamak adına şöle böle bişimiş diye uzatmadım, neticede dedi öyle bişi varsa da bizde yok dedüüü...

benden havadisler bu kadar, ay şimdi gidip akşamdan beri yazdıklarını okiim bakiimm... :52:

merhaba kızlar. Benim yarın transferim var ve 3. gün embriyosu olacak. benim aklıma takılan bir arkadaşımla aynı gün yumurtalarımız toplandı ama onun 5. gün embriyosu transfer edilecek... 3.gün mü yoksa 5. gün embriyosumu daha avantajlı??? Teşekkür ederim şimdidenn.

cewo günü değil,kalitesi önemli dedi bana doktorum...
benimkiler çok kaliteli imiş 4 adet embriyonda 1.kalitede dedi..
günü değil,kalitesi önemli imiş,benim doktorum erbil bey bu şekilde bilgi vermişti canım...

cewo günü değil,kalitesi önemli dedi bana doktorum...
benimkiler çok kaliteli imiş 4 adet embriyonda 1.kalitede dedi..
günü değil,kalitesi önemli imiş,benim doktorum erbil bey bu şekilde bilgi vermişti canım...

teşekkür ederim cvp için

cewo kaç günlük olduğu değil,kalitesi önemli dedi banak dr.um Erbil Bey.
3 ya da 5 günlük olması değil,kalitesi önemli imiş..
benim 4 adet embriyom donduruldu,adet olup,transferi bekliyorum.4'ü de çok iyi 1.kalite dedi..

5. gün embriyo transferi olup negatifi görenler, 2. gün embriyo transferi olup pozitifi görenler var. Buradan ne çıkarıyoruz taktir Yüce Allah' ın. İnan, sabret, umut et ve gör derim ben.

5. gün embriyo transferi olup negatifi görenler, 2. gün embriyo transferi olup pozitifi görenler var. Buradan ne çıkarıyoruz taktir Yüce Allah' ın. İnan, sabret, umut et ve gör derim ben.

Ahunisa benim doktorum da öyle dedi.

tüp bebekte dusuk rıskının azalması ıcın degerın 400 olması gerekıyormus kızlar
cuma tekrar kan verıcem ısallah dahada yukselır...
acıkcası hıc umudum yoktu
halada lekelenmelerım oluyor
3 gunde bır proluton dıye bı ıgne vuruluyorum

sımdı umudum var ısallah bebeklerıme ıyı bakıcam
allahın ıznıylede benı bırakmıycaklar...:49::49:

maşallahhh maşallahhh :nazar::nazar: bak ilk testi yaptırdığında bizi ne kadar korkutmuştun şimdi gün geçtikçe artıyor maşallahh...
katlayaraktan cumartesi 400 geçer canım... hadi hayırlısı sonuna kadar bebişlerden vageçmek yokkkkk....

akıntı bende de oluor, hatta jeli sürdükten 3-4 saat sonra jelin birazı çok çok açık pembe olarak geri geliyor,
sizde de oluyormu?

canım ben jel kullanmıyorum iğne kullanıyorum. Daha önce jel kullandığımda oluyodu ama bu sefer kullanmadığım için dikkatimi çekti.

Amin , ben Acıbadem-Bakırköy'de doğum yapıp , yıllardır kapısına dışardan baktığım kapıyı ellerimle açıp,o yatağa kurulup , keyifle mert bebeğimi/bebeklerimi kucağıma aldığım günün hayaliyle yaşıyorum baharım...:62:

Benim kayınvalidemde bebek kapı süsleri, bebek mevlid şekerleri, bebek sepetleri vs. gibi şeyler yapıp satıyor. Herkesin bebeği için yaptı. Bende benim bebeğim için yapacağı günleri hayal ediyorum. Bebeğim için kek yapacağım, para biriktireceğim, onun için okul araştıracağım günleri hayal ediyorum. Bebek mağazalarından bir sürü alışveriş yapacağım, gece uyandığımda onun soluğunu hissedeceğim günleri hayal ediyorum. Anne diye peşimden koşacağı, babasıyla gezmeye gideceği günleri hayal ediyorum. ooooo ucu bucağı yok bu hayallerin sürekli hayal kurup duruyorum, zaten balık burcuyum hayaller benim için. :)))))))

kızlar kısmetse yarın transferim olacak. 2 tane yavru bakalım ( tek atımlık ) inşallah tutunurda annelerini mutlu ederler. bu arada baharım ve flazyy yumoşlarınız maşallah çok güzel inşallah içleride dolu dolu olur ve bebiş olarak dönerler size. yarından sonra pek giremeyebilirim kızlar kayınvalide de 2 yatarım herlalde. güzel günlerde buluşmak ümidi ile sevgiyle kalın ( karınlarınız dolsun bebişle ):46:

şimdilerde olmuştur belkim transferin, hayırlı uğurlu olsunnnnn.... :nazar::nazar:

arada da olsa gel habersi bırakma bizi, sonra tast tarihine şafak sayıcaz hepbirlikte...

Benim kayınvalidemde bebek kapı süsleri, bebek mevlid şekerleri, bebek sepetleri vs. gibi şeyler yapıp satıyor. Herkesin bebeği için yaptı. Bende benim bebeğim için yapacağı günleri hayal ediyorum. Bebeğim için kek yapacağım, para biriktireceğim, onun için okul araştıracağım günleri hayal ediyorum. Bebek mağazalarından bir sürü alışveriş yapacağım, gece uyandığımda onun soluğunu hissedeceğim günleri hayal ediyorum. Anne diye peşimden koşacağı, babasıyla gezmeye gideceği günleri hayal ediyorum. ooooo ucu bucağı yok bu hayallerin sürekli hayal kurup duruyorum, zaten balık burcuyum hayaller benim için. :)))))))

Ne güzel canım,inşallah bu kez senin için yapacak bebek kapı süsleri, bebek mevlid şekerleri, bebek sepetleri ,hem de en güzellerinden...
Biz eşimle opuda fulya bahçecide reklam bırakmıştı bir şirket eşime alayım mı dedim,al dedi aldık,inşallah canım...biz de göreceğiz,tadacağız o mutlulukları..
bebek odaları yapacağız,bebek alışverişlerine çıkacağız....
lohusalık yşayacağız..
bebişlerimizin 7'si,40'ı ilk Mevlidi,ilk bıcı bıcısı,ilk okulu...Allah'ım ne güzel,bu mutlulukları tattır ne olur bize...

Ahunisa benim doktorum da öyle dedi.

Ben bunun canlı örneklerinide gördüm. Doktorumda şöyle demişti. Yaşın genç, yumurta rezervin, rahim durumun, çatır çatır döllenen yumurta herşey çok güzel ama taktir Allah ın demişti vede öyle oldu tutmadı bebişim.Daha dün gibi hatırlıyorum bu sözleri o yüzden şimdi bu sebeplere takılmıyorum.

Back
X