Bencede ikiz canım maaşallah çok yüksek çünkü hayırlı olsun inş sağlık hamilelikler geçiririz hep beraber.
Kızlar merhaba sonuçlarım çıktı 163 nasıl sizce pazar aksam 18:00 da yaptırdık bugün sabah dokuzda verdimPeki siz doktora danştnz mı? Hiç ya bi doktora sordunz mu
Kızlar merhaba sonuçlarım çıktı 163 nasıl sizce pazar aksam 18:00 da yaptırdık bugün sabah dokuzda verdim
Hemşire iyi dedi pazar aksam verdiğim 27 idi bugun sabah 09:00 da verdim 163 olmuş
Evet yarın canım dua et sen de bana umarım değerlerimiz yükselerek gider.e iyi hadi hayırlısı olsun inşallahyarındı demi adet tarihin
Evet yarın canım dua et sen de bana umarım değerlerimiz yükselerek gider.
Yok sormadım sende sakin ol canım seniin değerin bana bakarak daha yüksek sakin ol ki bebişlerimize birşey olmasınamin inşallahhemşireye sordun mu peki adet olma riski hala var mı diye. üff valla bu gerginlik öldürücek beni hee
Yok sormadım sende sakin ol canım seniin değerin bana bakarak daha yüksek sakin ol ki bebişlerimize birşey olmasın
Hayırlı olsun kuzlar hepimize bende adetten 3-4 gün önce yaptım 18 çıkmıştı 2 kere taha tekrarladım artıyorfu 40 oldu sonrAda 120 çıktı bıraktım yanlız kafama bi soru takıldı beta 40 iken kese göründü dedi doktor nSıl oldu anlamadım
Hayır asıl şaşırdığım bu zaten resim bile verdi elime sonra başka bi doktor daha gittim oda var gibi burda dedi ama çok erken biraz daha geçsin dedi ama oda gördüm ama bu değerlerle inanmak istemedi bide bunları üstten bakarak söylediler diyecem geç yumurtlama ama değer düşük bıraktım bende pazartesi gidip öğrenecem bakalım ne diyecekler
aAllah allah..ilginç gerçekten. öğrendğinfe yazar msn brn de merak ettm
Tabi pazartesi gidecem haber veririm umarım başka bişey çıkmaz
a
İnşÇıkmaz çıkmaz. merak etme
Bende varım 5 haftalık bebesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?