Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende temmuzda tup bebek yaptiricam bat 10 13 temuuz arasi adetin ikinci gunu gel dedi banada umarim hepimizin tosun tosun bebisleri olur bizdeki sorun benim amh dusuklugum baskada bir sorunumuz yok rabbim insaallah temmuzda yazmistir bize hamile kalmayi
bende temmuzda tup bebek yaptiricam bat 10 13 temuuz arasi adetin ikinci gunu gel dedi banada umarim hepimizin tosun tosun bebisleri olur bizdeki sorun benim amh dusuklugum baskada bir sorunumuz yok rabbim insaallah temmuzda yazmistir bize hamile kalmayi
Amin canım benim de bat 12-15 Temmuz arası olacak aynı zamanlarmış , benim tubal faktör inş hepimiz güzel tedaviler geçirir hayırlısıyla olumlu sonuç alırız
Amin canım benim de bat 12-15 Temmuz arası olacak aynı zamanlarmış , benim tubal faktör inş hepimiz güzel tedaviler geçirir hayırlısıyla olumlu sonuç alırız
Merhabalar,
8 temmuza istanbulda ilk denememi yaptım ama malesef sonuç negatif Kromozom bozukluğum var mozaisizm. Embriyoya Genetik testler yapılmıştı ancak yinede olmadı. Hiç mozaisizm olup hamile kalan var mı? Yardımcı olur musunuz
Selam kizlar
Ben 12 temmuzda adetimle birlikte basladim.ilk tup denememiz.14 temmuz da gobal f 250 doz igne oluyorum.yarin kontrolum var.yumurta takibindeyim.bana da elevit vitamin ve igne den baska bisey vermedi