Kim taşıyıcı sizde ne hastalığı tasiyicisiniz bebeğiniz oldu mu hiç benim 2 özel çocuğum var peroksizomal bozuklugu hastası bizde taşıyıcılarız 1 rmbriyom saglikli oda tasiyiciEvet canım bende o topicdeyim histeriskopi oldum trasfer eylülde nasipse senin kaç emriyon var
Bana doktorum adetin 2. Günü nerede olursan ol kadın doğum uzmanına görün sonra bana haber ver dedi. Bu şekilde baslayabiliriz dedi. Bir form verdi ona göre bakıncamAnladım cnm bugün adetimin 4 günü doktorum uygun görmedi o yüzden eylul ayıyla yapalım dedi bende bursadan gelcem ama eşim yurtdışndan geliyo o yuzden yapıp gitmesi lazım baya uzadı tedavi yüzden burda kalması adetle başlanması lazım o yüzden kuzum seninde eylule sarkar
Anladım cnm hadi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah banada bi kagıt yolladı wasaptan dedi ünüversite hastanesine git bunu ver yaparlar bakalım bursaya gittiğimde onu yaptırcam inşallahBana doktorum adetin 2. Günü nerede olursan ol kadın doğum uzmanına görün sonra bana haber ver dedi. Bu şekilde baslayabiliriz dedi. Bir form verdi ona göre bakıncam
Herhangi bir ilaç kullanmanız gerekiyor muymuş transfer öncesinde peki?Anladım cnm hadi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah banada bi kagıt yolladı wasaptan dedi ünüversite hastanesine git bunu ver yaparlar bakalım bursaya gittiğimde onu yaptırcam inşallah
Valla kuzum bişey demedi sadece folik asiti kulanıyorum bunu dediler başka demediler size peki dedilermi?Herhangi bir ilaç kullanmanız gerekiyor muymuş transfer öncesinde peki?
Yok demediler.Valla kuzum bişey demedi sadece folik asiti kulanıyorum bunu dediler başka demediler size peki dedilermi?
Ayy inşallahTmm olur cnm sizin embiriyolarınız hangi gün gittiler genetiğe benim 1 agustosta gitti bugun aradı beril hoca ikitane gitmişti ikiside sağlıklı geldi dedi❣inşallah hamileliğimizide böyle söyleriz
Ayy inşallahBenim 27 Temmuz da gitmişlerdi maşşallah
Benimde 1 mozaik var. Mozaik tamamen kullanılamaz değilmiş zor duruma kaldığında kullanılabilirmiş. Ama onunda sanırım yüzdeleri varmış doktorum öyle dedi benim.Merhaba benim 8 emriyodan 4 ü genetiğe gitti. 1 tane normal geldi.
Diğer 3 ü mozaik geldi mozaik ne demek bilmiyorum.. bu adetimde yetişirse transfer planlıyorum
Biz sağlıklı çocuk 1 tane sadece onda mutasyon var bana pgt yapma sağlıklı gelir anne baba sağlıklı dediler proflat ama öyle olmadı çocuğumun hastaligida çıktı yani emriyolardaKim taşıyıcı sizde ne hastalığı tasiyicisiniz bebeğiniz oldu mu hiç benim 2 özel çocuğum var peroksizomal bozuklugu hastası bizde taşıyıcılarız 1 rmbriyom saglikli oda tasiyici
Peki transfer olmuş muydunuzBiz sağlıklı çocuk 1 tane sadece onda mutasyon var bana pgt yapma sağlıklı gelir anne baba sağlıklı dediler proflat ama öyle olmadı çocuğumun hastaligida çıktı yani emriyolarda
Mutasyon varsa hasta olmuyormuBiz sağlıklı çocuk 1 tane sadece onda mutasyon var bana pgt yapma sağlıklı gelir anne baba sağlıklı dediler proflat ama öyle olmadı çocuğumun hastaligida çıktı yani emriyolarda
Cocugumda var dediniz ya mutasyonHayır transfer olmadım hiç mutasyon anne babada yok
Tamm ama Anne babadan geçen bişey degilCocugumda var dediniz ya mutasyon
Aynn cocuk kendi hastalık gen uretebiliyormus bunu duymuştum çok ağır bir hastalık değildir inşallahTamm ama Anne babadan geçen bişey degil
İdare ediyrzAynn cocuk kendi hastalık gen uretebiliyormus bunu duymuştum çok ağır bir hastalık değildir inşallah
Allahim sifa versin yavrunaİdare ediyrz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?