TEMMUZ 2022 PGT’li Tüp bebeğe başlayacaklar!!

Evet canım bende o topicdeyim histeriskopi oldum trasfer eylülde nasipse senin kaç emriyon var
Kim taşıyıcı sizde ne hastalığı tasiyicisiniz bebeğiniz oldu mu hiç benim 2 özel çocuğum var peroksizomal bozuklugu hastası bizde taşıyıcılarız 1 rmbriyom saglikli oda tasiyici

Bana doktorum adetin 2. Günü nerede olursan ol kadın doğum uzmanına görün sonra bana haber ver dedi. Bu şekilde baslayabiliriz dedi. Bir form verdi ona göre bakıncam

Bana doktorum adetin 2. Günü nerede olursan ol kadın doğum uzmanına görün sonra bana haber ver dedi. Bu şekilde baslayabiliriz dedi. Bir form verdi ona göre bakıncam
Anladım cnm hadi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah banada bi kagıt yolladı wasaptan dedi ünüversite hastanesine git bunu ver yaparlar bakalım bursaya gittiğimde onu yaptırcam inşallah

Anladım cnm hadi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah banada bi kagıt yolladı wasaptan dedi ünüversite hastanesine git bunu ver yaparlar bakalım bursaya gittiğimde onu yaptırcam inşallah
Herhangi bir ilaç kullanmanız gerekiyor muymuş transfer öncesinde peki?

Tmm olur cnm sizin embiriyolarınız hangi gün gittiler genetiğe benim 1 agustosta gitti bugun aradı beril hoca ikitane gitmişti ikiside sağlıklı geldi dedi ❣inşallah hamileliğimizide böyle söyleriz

Merhaba benim 8 emriyodan 4 ü genetiğe gitti. 1 tane normal geldi.
Diğer 3 ü mozaik geldi mozaik ne demek bilmiyorum.. bu adetimde yetişirse transfer planlıyorum
Benimde 1 mozaik var. Mozaik tamamen kullanılamaz değilmiş zor duruma kaldığında kullanılabilirmiş. Ama onunda sanırım yüzdeleri varmış doktorum öyle dedi benim.
Hayırlısı olsun

Kim taşıyıcı sizde ne hastalığı tasiyicisiniz bebeğiniz oldu mu hiç benim 2 özel çocuğum var peroksizomal bozuklugu hastası bizde taşıyıcılarız 1 rmbriyom saglikli oda tasiyici
Biz sağlıklı çocuk 1 tane sadece onda mutasyon var bana pgt yapma sağlıklı gelir anne baba sağlıklı dediler proflat ama öyle olmadı çocuğumun hastaligida çıktı yani emriyolarda

Biz sağlıklı çocuk 1 tane sadece onda mutasyon var bana pgt yapma sağlıklı gelir anne baba sağlıklı dediler proflat ama öyle olmadı çocuğumun hastaligida çıktı yani emriyolarda
Mutasyon varsa hasta olmuyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…