Merhaba benim 8 emriyodan 4 ü genetiğe gitti. 1 tane normal geldi.Aa regli oldunmu sen bana regliden sonra dedi de.
Benim de yapışıklık var onu düzeltip çizik atıcak sanırım birde
Cok sevindim hayırlısıyla gebe kalip sağlıkla doğursun inşallah genetik sorununuz mu var nedirMerhaba benim 8 emriyodan 4 ü genetiğe gitti. 1 tane normal geldi.
Diğer 3 ü mozaik geldi mozaik ne demek bilmiyorum.. bu adetimde yetişirse transfer planlıyorum
Merhaba cnm gözün aydın cnm inşallah sağlıkla tutunur sana evladınbenimde iki embiriyom genetiğe gitti bugün aradîlar ikiside sağlıklı gelmişMerhaba benim 8 emriyodan 4 ü genetiğe gitti. 1 tane normal geldi.
Diğer 3 ü mozaik geldi mozaik ne demek bilmiyorum.. bu adetimde yetişirse transfer planlıyorum
Bizim Ankarada intergende bakildiPgt ya da ngs turkiyede mi yapılıyor yurt dışına gonderilmiyor mi .
Cok şükür çok sevindim benimde 1 tane saglikli geldi insallah gebe kalip sağlıkla bebislerimizi aliriz kucagimizaMerhaba cnm gözün aydın cnm inşallah sağlıkla tutunur sana evladınbenimde iki embiriyom genetiğe gitti bugün aradîlar ikiside sağlıklı gelmiş
Ah teşekkür ederim.Merhaba cnm gözün aydın cnm inşallah sağlıkla tutunur sana evladınbenimde iki embiriyom genetiğe gitti bugün aradîlar ikiside sağlıklı gelmiş
Cok teşekkür ederim hayırlısıyla hepimiz alalım kucağımıza, sağlıklaCok sevindim hayırlısıyla gebe kalip sağlıkla doğursun inşallah genetik sorununuz mu var nedir
Sağol çok tşk amin inşallah hep beraber ederim cnm seninde gözün aydın kromozonum bozuk yani translakosyon vardı bende inşallah yavrularımızı sağlıkla alırız kucağımızaCok şükür çok sevindim benimde 1 tane saglikli geldi insallah gebe kalip sağlıkla bebislerimizi aliriz kucagimizagenetik sıkıntınız nedir
Kromozomsal sorun sadece ngs yaptirmissinizdir ozamanCok teşekkür ederim hayırlısıyla hepimiz alalım kucağımıza, sağlıklaEşimde ben de ayrıntılı bir kaç test yaptık ama herhangi bir sorunumuz yoktu genetik vs..
düşükler olunca doktorlar genetik testi önerdi.
Sağol cnm allah razı olsunAh teşekkür ederim.
süper cok sevindim sizin adınıza da
hangi merkezdi sizin?
Transferi ne zaman düşünüyorsunuz
Yani orana bakılınca gerçekten kromozomal problem varmıs diyorum üzülerek.. kalan 4 taneyi de merakla bekliyorum
Umarım sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz
Evet sadece ngs yapıldıKromozomsal sorun sadece ngs yaptirmissinizdir ozaman
Kizlar inşallah burda cogeliriz çok önemli bir konu hastalık taşıyıp pgtyle gebe kalip saglikli bebek dünyaya getirmek hepimizin amacı inşallah hayırlısıyla nasip eder
Pgtyle gebe kalınlıkta sonra amniyosentez yaptırmayı dusunuyormusunuz kizlar
Merhaba, benimde memorial gönül hnm. 18 Ağustos adet günüm ama 4 eylül gibi istanbul a gelebileceğim. Yetişirse bu adetime yaptırmayı planlıyorum. Yurtdısındayım çünküSağol cnm allah razı olsunistanbul şişli memorial yaptım şuan adettim 4 gün doktorum bidahaki ay yapalım dedi nasipse inşallah eylulde olcak inşallah sizin o 4 embiriyonuzdanda sağlıklı bulunurlar cnm çok sevindim siz ne zaman transfer yapcaksınız ❣
Merhaba, benimde memorial gönül hnm. 18 Ağustos adet günüm ama 4 eylül gibi istanbul a gelebileceğim. Yetişirse bu adetime yaptırmayı planlıyorum. Yurtdısındayım çünkü
Bu ay neden olmadı sizin
Canm ağustos eylul ayi transfer grubundaki varsın dimi transferin nezaman ikimizde tek gen tasiyiciligindan pgt ve ngs yaptırdık aynıyız sonuclar hayırlı olur inşallahCanım seni okadar iyi anlıyorum ki iliklerime kadar hissediyorum yaşadığını rabbim bu emriyona can versin kan versin nefes versin sana sağlıklı evlat eylesin
Evet canım bende o topicdeyim histeriskopi oldum trasfer eylülde nasipse senin kaç emriyon varCanm ağustos eylul ayi transfer grubundaki varsın dimi transferin nezaman ikimizde tek gen tasiyiciligindan pgt ve ngs yaptırdık aynıyız sonuclar hayırlı olur inşallah
1 tane var cnm senin 2 miydiEvet canım bende o topicdeyim histeriskopi oldum trasfer eylülde nasipse senin kaç emriyon var
Aynen canım senin trasfer ne zman1 tane var cnm senin 2 miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?