Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahSlm bende bu ay başlıcam tüpbebek pgt liye inşallah güzel sonuçlar alırız cnm![]()
Bende şişli memorial dayım bugün 3. GünümŞişli memorile karar verdik translokasyon var bende bu ayki adetle başlıcam inşallah olur birbirimizi haberdar edelim cnm![]()
Aa ne güzel inşallah güzel haberler alırızBende şişli memorial dayım bugün 3. Günümumarım güzel sonuclar alırız
![]()
Doktorunuz kimdi acaba?Bende şişli memorial dayım bugün 3. Günümumarım güzel sonuclar alırız
![]()
Gönül hanım sizin?Doktorunuz kimdi acaba?
Başlayınca yazın tekrar hayırlı olsunBeril hanım![]()
Tşk ederim cnm olurBaşlayınca yazın tekrar hayırlı olsun![]()
Dondurulmuş pgtli tek embriyom ile transfere hazırlanıyorum adetimin 5.gunundeyim ins hersey güzel olur sisli memorialdeyim
Tamamdır benim 5. Güne gelen hepsinden biyopsi alınacakmış ama onların seçtikleri 2-3 tanesi pgtye gidecekmiş diğerleri dondurulcak alınan biyopsilerle birlikte.Gel gelsüreçten haberdar edin
![]()
Aa benden daha önce istendi rahim filmi.. fulya emaar da cektirmiştim. Çok korkuyordum ama basit bir işlemdiTamamdır benim 5. Güne gelen hepsinden biyopsi alınacakmış ama onların seçtikleri 2-3 tanesi pgtye gidecekmiş diğerleri dondurulcak alınan biyopsilerle birlikte.
Bende regl olmayı bekliyorum doktor olunca aramamı istedi rahim filmi çekilcekmişim. Sonuca göre histereskopi yapması gerekcekmi gerekmeyecekmi ona karar verecek![]()
Bende önceden çekilmiştim ama filmin üstüne bir kürtaj 2 kimyasal geçirdim o yüzden yenilemek istedi doktorAa benden daha önce istendi rahim filmi.. fulya emaar da cektirmiştim. Çok korkuyordum ama basit bir işlemdisen bir tık öndesin benden tedavide o yüzden söylediğin herşey cok kıymetli
![]()
Evet memorialdeyim aynen güzel oluyor böyle birbirimize destek olmakBende önceden çekilmiştim ama filmin üstüne bir kürtaj 2 kimyasal geçirdim o yüzden yenilemek istedi doktorBende echomarda çekildim çok rahattı yine oradan isteyecek sanırım doktor. Valla birbirimize bilgi alışveriişi yapalım
memorialdeain sanırım bende şişli kolandayım
Hangi doktordasinizEvet memorialdeyim aynen güzel oluyor böyle birbirimize destek olmak![]()