TEMMUZ 2022 PGT’li Tüp bebeğe başlayacaklar!!

evrim22

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2022
76
83
18
29
Merhaba,

3 Erken gebelik kaybından sonra bu ay pgt’li tüp bebeğe başladım. Süreç için heyecanlıyım.
Sizin süreciniz nasıl geciyor? Daha önce pgt’li sağlıklı doğum yapanlar yazabilir mi motivasyona ihtiyacımız var🤩❤️
Bugün 2. Günüm
Gonal f
Folik asit ve azomax kullanıyorum..

Şişli memorile karar verdik translokasyon var bende bu ayki adetle başlıcam inşallah olur birbirimizi haberdar edelim cnm🤗🥰

Dondurulmuş pgtli tek embriyom ile transfere hazırlanıyorum adetimin 5.gunundeyim ins hersey güzel olur sisli memorialdeyim

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelir bebişiniz❤️
✅Süreç nasıldı?
✅Adetin kaçıncı gününde transfer olacaksınız?
✅ Pgt ye kac embriyo gönderdiniz?
✅Sonucun gelmesi ne kadar zaman aldı? ✅Daha önce transfer yaptınız mı?
✅Bir de neden Pgt yaptırdınız?
Çok soru sordum kusura bakmayın🙈🙈 Merak ve heyecan içindeyim ben de ilk defa bu tedavinin içindeyim.. sevgiler❤️❤️

Gel gel 😍😍 süreçten haberdar edin 🤩
Tamamdır benim 5. Güne gelen hepsinden biyopsi alınacakmış ama onların seçtikleri 2-3 tanesi pgtye gidecekmiş diğerleri dondurulcak alınan biyopsilerle birlikte.
Bende regl olmayı bekliyorum doktor olunca aramamı istedi rahim filmi çekilcekmişim. Sonuca göre histereskopi yapması gerekcekmi gerekmeyecekmi ona karar verecek ☺️

Tamamdır benim 5. Güne gelen hepsinden biyopsi alınacakmış ama onların seçtikleri 2-3 tanesi pgtye gidecekmiş diğerleri dondurulcak alınan biyopsilerle birlikte.
Bende regl olmayı bekliyorum doktor olunca aramamı istedi rahim filmi çekilcekmişim. Sonuca göre histereskopi yapması gerekcekmi gerekmeyecekmi ona karar verecek ☺️
Aa benden daha önce istendi rahim filmi.. fulya emaar da cektirmiştim. Çok korkuyordum ama basit bir işlemdi🥰 sen bir tık öndesin benden tedavide o yüzden söylediğin herşey cok kıymetli🤩

Aa benden daha önce istendi rahim filmi.. fulya emaar da cektirmiştim. Çok korkuyordum ama basit bir işlemdi🥰 sen bir tık öndesin benden tedavide o yüzden söylediğin herşey cok kıymetli🤩
Bende önceden çekilmiştim ama filmin üstüne bir kürtaj 2 kimyasal geçirdim o yüzden yenilemek istedi doktor☺️ Bende echomarda çekildim çok rahattı yine oradan isteyecek sanırım doktor. Valla birbirimize bilgi alışveriişi yapalım😍 memorialdeain sanırım bende şişli kolandayım

Bende önceden çekilmiştim ama filmin üstüne bir kürtaj 2 kimyasal geçirdim o yüzden yenilemek istedi doktor☺️ Bende echomarda çekildim çok rahattı yine oradan isteyecek sanırım doktor. Valla birbirimize bilgi alışveriişi yapalım😍 memorialdeain sanırım bende şişli kolandayım
Evet memorialdeyim aynen güzel oluyor böyle birbirimize destek olmak 😍

Back
X