Merhaba, ikisi farklı şeyler miMerhaba kızlar bende pgt+NGS gönderdim ama 3 hafta olcak sonuç cikamdi kafayı yicem beklemez zormus

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, ikisi farklı şeyler miMerhaba kızlar bende pgt+NGS gönderdim ama 3 hafta olcak sonuç cikamdi kafayı yicem beklemez zormus
Evet bitanesi tek gen hastalığı pgt yani onun sonucuna göre sağlıklı gelenleri NGS yapilcak kromozomlari incelenecekMerhaba, ikisi farklı şeyler mihangi merkezde yaptırıyorsunuz
Adana acibademMerhaba, ikisi farklı şeyler mihangi merkezde yaptırıyorsunuz
Anladım.. bana 1 ayda sonucu gelir eğer pgt ye gönderirsek dendi.. sabırlı ol canım bunlar güzel bekleyişlerAdana acibadem
Hadi yaa 1 ay mı dendi aslında doktorum 6 günde dedi bu kadar uzayınca deli oldum hani 1 ay olsa beklemezdim neyse bakalım sonu güzel olsunAnladım.. bana 1 ayda sonucu gelir eğer pgt ye gönderirsek dendi.. sabırlı ol canım bunlar güzel bekleyişlerumarım sonucunda güzel olur paylaşırsın bizimle
![]()
Biliyor musunuz hiç tanımıyorum sizi.. ama bir yandan aklımda sizdeydi bugün beşinci günü acaba ne yaptı diyeİyi akşamlar kızlar bugün benim embriyoların 5. Günüydü. 7 tanesi 5. Güne gelebildi. 1i normal donduruldu 6sından biyopsi alınıp donduruldu. Biyopsilerin 3ünğ pgtye göndermeyi düşünüyoruz. Pgt için tekrar arıcaz dediler ama daha arayan olmadı bakalım yarın ararlar heralde![]()
Ay çok teşekkür ederim ya bende bilgi vereyim dedimBiliyor musunuz hiç tanımıyorum sizi.. ama bir yandan aklımda sizdeydi bugün beşinci günü acaba ne yaptı diyeÇok güzel haberler bunlar umarım pgt ‘dende İstediğiniz sonuçlar alırsınız
![]()
Umarım bu çabalarımız güzel sonuçlanırAy çok teşekkür ederim ya bende bilgi vereyim dedim
İnşallah hepimizin yüzünü güldürecek şeyler olur
Sizin ne durumda nasıl gidiyor büyüme![]()
Güzel haberler olucak inşallahUmarım bu çabalarımız güzel sonuçlanır
Benim bugün 7. Günüm yarın sabah 2. Kontrolum var.. ilk kontrolumde 10 adetten fazla yumurtam büyümüş.. 2 gündür cetrotide kullanıyorum.. bakalım yarın ne dicek doktor![]()
Yarın muhtemelen catlatma iğnesini yapabilirz dedi doktor.. çarsamba da toplama olabilir dediGüzel haberler olucak inşallahtoplama yakındır canım
![]()
Hadi hayırlısı olsun dolu dolu kaliteli çıksınlar inşallahYarın muhtemelen catlatma iğnesini yapabilirz dedi doktor.. çarsamba da toplama olabilir dediolusmus baya yumurta
inşallah bakalım
![]()
Amin amin..Hadi hayırlısı olsun dolu dolu kaliteli çıksınlar inşallah![]()
Amin güzel toplanmış inşallah hepsi olgun kaliteleride iyidir bende tedaviye başladımBugün yumurta toplama işlemim oldu.. 17 adet toplanmışama tabi kaçı olgun bilemiyorum.. hafif ağrım var.. ne zor şeyler
Allah çabamızı boşa cıkarmasın
![]()
Benım embrıyolarım 1.5 haftada cıkmıştıHadi yaa 1 ay mı dendi aslında doktorum 6 günde dedi bu kadar uzayınca deli oldum hani 1 ay olsa beklemezdim neyse bakalım sonu güzel olsun
Yaaaaa nasıl 1,5 hafta ben deli olcak beklemektenBenım embrıyolarım 1.5 haftada cıkmıştı
Bayram falan girdi araya ondan uzamıştır daha da.. Transferımın 5. Gunu bitiyor bugun bende cok meraktayım içerde neler oluyo tutundu mu pgt li embrıyolarım. Arastırdınız mı tutunuyo mu pgt li embrıyolar?Yaaaaa nasıl 1,5 hafta ben deli olcak beklemekten
İnsalh sağlıkla tutunsun bebeğin Ben 2016 dan beri araştırıyorum hemde o kadar çok araştırdım ki hatta burda popüler topic var pgt ile NGS ile gebelik elde etmeyen kalmadı herkez çok zor süreçten geçti ama illaki herkesin de oldu....amaaa son 1 senedir okadar çok kişiden duydumki pgt tutmadı diyen benimde aklım çok karışık rabbim rast getirsin ne diyeyim kendim iicnde korkuyorumBayram falan girdi araya ondan uzamıştır daha da.. Transferımın 5. Gunu bitiyor bugun bende cok meraktayım içerde neler oluyo tutundu mu pgt li embrıyolarım. Arastırdınız mı tutunuyo mu pgt li embrıyolar?