TEMMUZ 2022 PGT’li Tüp bebeğe başlayacaklar!!

Anladım.. bana 1 ayda sonucu gelir eğer pgt ye gönderirsek dendi.. sabırlı ol canım bunlar güzel bekleyişler 💜 umarım sonucunda güzel olur paylaşırsın bizimle💙
Hadi yaa 1 ay mı dendi aslında doktorum 6 günde dedi bu kadar uzayınca deli oldum hani 1 ay olsa beklemezdim neyse bakalım sonu güzel olsun

İyi akşamlar kızlar bugün benim embriyoların 5. Günüydü. 7 tanesi 5. Güne gelebildi. 1i normal donduruldu 6sından biyopsi alınıp donduruldu. Biyopsilerin 3ünğ pgtye göndermeyi düşünüyoruz. Pgt için tekrar arıcaz dediler ama daha arayan olmadı bakalım yarın ararlar heralde ☺️

İyi akşamlar kızlar bugün benim embriyoların 5. Günüydü. 7 tanesi 5. Güne gelebildi. 1i normal donduruldu 6sından biyopsi alınıp donduruldu. Biyopsilerin 3ünğ pgtye göndermeyi düşünüyoruz. Pgt için tekrar arıcaz dediler ama daha arayan olmadı bakalım yarın ararlar heralde ☺️
Biliyor musunuz hiç tanımıyorum sizi.. ama bir yandan aklımda sizdeydi bugün beşinci günü acaba ne yaptı diye😍 Çok güzel haberler bunlar umarım pgt ‘dende İstediğiniz sonuçlar alırsınız😍

Biliyor musunuz hiç tanımıyorum sizi.. ama bir yandan aklımda sizdeydi bugün beşinci günü acaba ne yaptı diye😍 Çok güzel haberler bunlar umarım pgt ‘dende İstediğiniz sonuçlar alırsınız😍
Ay çok teşekkür ederim ya bende bilgi vereyim dedim☺️
İnşallah hepimizin yüzünü güldürecek şeyler olur😍
Sizin ne durumda nasıl gidiyor büyüme☺️

Ay çok teşekkür ederim ya bende bilgi vereyim dedim☺️
İnşallah hepimizin yüzünü güldürecek şeyler olur😍
Sizin ne durumda nasıl gidiyor büyüme☺️
Umarım bu çabalarımız güzel sonuçlanır🧿🙏🏻

Benim bugün 7. Günüm yarın sabah 2. Kontrolum var.. ilk kontrolumde 10 adetten fazla yumurtam büyümüş.. 2 gündür cetrotide kullanıyorum.. bakalım yarın ne dicek doktor🍀🍀

Umarım bu çabalarımız güzel sonuçlanır🧿🙏🏻

Benim bugün 7. Günüm yarın sabah 2. Kontrolum var.. ilk kontrolumde 10 adetten fazla yumurtam büyümüş.. 2 gündür cetrotide kullanıyorum.. bakalım yarın ne dicek doktor🍀🍀
Güzel haberler olucak inşallah 😍😍 toplama yakındır canım ☺️

Yarın muhtemelen catlatma iğnesini yapabilirz dedi doktor.. çarsamba da toplama olabilir dedi 💜 olusmus baya yumurta 🙈inşallah bakalım💘
Hadi hayırlısı olsun dolu dolu kaliteli çıksınlar inşallah 😍

Bugün yumurta toplama işlemim oldu.. 17 adet toplanmış💓 ama tabi kaçı olgun bilemiyorum.. hafif ağrım var.. ne zor şeyler😢 Allah çabamızı boşa cıkarmasın🍀🙏🏻

Bugün yumurta toplama işlemim oldu.. 17 adet toplanmış💓 ama tabi kaçı olgun bilemiyorum.. hafif ağrım var.. ne zor şeyler😢 Allah çabamızı boşa cıkarmasın🍀🙏🏻
Amin güzel toplanmış inşallah hepsi olgun kaliteleride iyidir bende tedaviye başladım🥰🤗

Yaaaaa nasıl 1,5 hafta ben deli olcak beklemekten
Bayram falan girdi araya ondan uzamıştır daha da.. Transferımın 5. Gunu bitiyor bugun bende cok meraktayım içerde neler oluyo tutundu mu pgt li embrıyolarım. Arastırdınız mı tutunuyo mu pgt li embrıyolar?

Bayram falan girdi araya ondan uzamıştır daha da.. Transferımın 5. Gunu bitiyor bugun bende cok meraktayım içerde neler oluyo tutundu mu pgt li embrıyolarım. Arastırdınız mı tutunuyo mu pgt li embrıyolar?
İnsalh sağlıkla tutunsun bebeğin Ben 2016 dan beri araştırıyorum hemde o kadar çok araştırdım ki hatta burda popüler topic var pgt ile NGS ile gebelik elde etmeyen kalmadı herkez çok zor süreçten geçti ama illaki herkesin de oldu....amaaa son 1 senedir okadar çok kişiden duydumki pgt tutmadı diyen benimde aklım çok karışık rabbim rast getirsin ne diyeyim kendim iicnde korkuyorum
Ardışık 3 pgtlinin 3.nün tutmadı kesin gibi

Selam kızlar öncelikle hayırlı olsun bol sabırlar versin Rabbim.. Bende öncelikle ikş embriyoyu pgt ngs ye göndermiştim malesef olumsuz gelmişti son olarak bitane daha gönderdik çok şükür olumlu geldi çok zordu o meraklı bekleyiş. Bir kere de transferim ertelendi rahim duvarına geçilemedi histereskopi oldum iki adet dönemi dinlendim Allah nasip ederse cumartesi günü transfer tarihim belli olacak bol bol dua edelim birbirimize

Back
X