TEMMUZ 2022 PGT’li Tüp bebeğe başlayacaklar!!

Sürecimiz aynı ilerliyor bende histereskopi olucam şimdi sonra transfere hazırlanıcaz. Cumartesi planlama yapıcaz doktorla. Sen ne için olucaksın ☺️
Ne güzel transferde aynı zamanda olur ..ben hitereskopiyi cumartesi olcam insalh...polip var alçak çizik atacak

Ne güzel transferde aynı zamanda olur ..ben hitereskopiyi cumartesi olcam insalh...polip var alçak çizik atacak
Aa regli oldunmu sen bana regliden sonra dedi de.
Benim de yapışıklık var onu düzeltip çizik atıcak sanırım birde ☺️

Tesekkur ederim insallah tez vakitte mutlu haber alirsiniz..bende %8 tek x kromozomu gorundu yani mozaik turner. Bebek tam turner cikti ikili testinde ve gebelik sonlandi. Pgt den cok korkuyorum ya saglikli gelemezse diye. Ama tekrar dogal yoldan denemekte istemiyoruz ayni seyleri yasarmiyiz diye kafamiz cok karisik. Siz ozeldemi oluyorsunuz hangi hastsneydi
Pgt sadece maddi anlamda zorluyor.. ama en iyi seçenek gibi duruyor. Pgt içinde laboratuvarı iyi bir merkez seçmenizi araştırma yapmanızı öneririm.. ben neredeyse 5-6 merkez gezdim. Ve yurtdışından geliyorum. Şişli memorialde yaptırdım Temmuz ayında..
Tüp bebek paketi: 17.500 sanırım şuan (21.500)
Pgt ücreti: 295 dolar (embriyo başına)
İlaçlar:5-6 bin tl.

Acılı bir dönem anlamaya çalışıyorum benimde kayıplarım oldu 😢27 yaşıma gireceğim.. en azından böyle bir seçenek var diyip şükrediyorum.
Umarım sağlıklı bir sekilde kavuşursun, kavuşuruz hepimiz🙏🏻❤️

Yok 3 taneden daha aldırmıştım yani 3 biyopsi daha var. 1 tanede normal dondurulmuş var. İnşallah onları 2. Bebemiz için baktırmak nasip olur artık💕
Ne zaman gönderdin sen güzel haberler gelir inşallah☺️
Benimde 1 hafta oldu göndereli.. 8 tane embriyo oluştu 4 tanesini gönderdik. Diğer 4 ü için de 20 gün süreniz var daha fazla tutamıyoruz dendi.. sonuç gelsin onları da yaptıracağım..

Hitereskopi ne için söylendi nasıl karar verdiler. Ben yurt dışındayım çünkü ona göre erken gideyim. Transfer diye gidip 2 ay daha beklemeyeyim :(

Benimde 1 hafta oldu göndereli.. 8 tane embriyo oluştu 4 tanesini gönderdik. Diğer 4 ü için de 20 gün süreniz var daha fazla tutamıyoruz dendi.. sonuç gelsin onları da yaptıracağım..

Hitereskopi ne için söylendi nasıl karar verdiler. Ben yurt dışındayım çünkü ona göre erken gideyim. Transfer diye gidip 2 ay daha beklemeyeyim :KK43:
20 gün süre meselesini bilmiyordum ya ben bize öylr birşey demediler cumartesi gittiğimde bir sorayım onuda 😒
Histereskopi konusunda benim başından beri bu ihtimal vardı. 2 yıl önce cekildiğim filmde rahim hafif t şeklindeydi. Kayıpların bundan olabileceği kafamda soru işaretiydi doktora sordum evet olabilir ama tam t değil senin rahim dedi. Toplamadan sonra birdaha film çektirip bakarız gerekirse düzeltiriz dedi. Çektirdiğimde bu sefeeki filmde ise yapışıklık çıktı rahimde. Bu sebepten histereskopi yapılması kesinleşti.

20 gün süre meselesini bilmiyordum ya ben bize öylr birşey demediler cumartesi gittiğimde bir sorayım onuda 😒
Histereskopi konusunda benim başından beri bu ihtimal vardı. 2 yıl önce cekildiğim filmde rahim hafif t şeklindeydi. Kayıpların bundan olabileceği kafamda soru işaretiydi doktora sordum evet olabilir ama tam t değil senin rahim dedi. Toplamadan sonra birdaha film çektirip bakarız gerekirse düzeltiriz dedi. Çektirdiğimde bu sefeeki filmde ise yapışıklık çıktı rahimde. Bu sebepten histereskopi yapılması kesinleşti.
Anladım.. güzel geçsin operasyonunuz inşallah💘

Kizlr merhaba ben cok yeniyim konu hakkinda bilgilendirirseniz cok sevinirim genetik sorun cikti kromozomlaromda bebegimi kaybettim 11. Haftada. Pgt tup bebek onerdiler acili bir surec mi once onu sormak isterim. Devlet hastsnesinde misiniz ozelde mi yapiyorsunuz yumurta toplanirlen anestezi yapiliyor mu birde suana kadar ne kadar ucret odediniz bilgilendirirseniz cok sevinirim
Merhaba canm eşinle size bakildimi tasiyicilik varmi ondan sonra pgtye başlayın adanada kisla başkentte yaptırdım genetikle beraber 50 bini buldu acılı değil hiç korkmayın anestezi oluyorsun

Kizlar pgtyle gebe kaldıktan sonra amniyosentez yaptirdiniz mi sonuç nasıl geldi adana sehir hastanesinde yapiliyormu cvs yada amniyosentez

Back
X