- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
Sürecimiz aynı ilerliyor bende histereskopi olucam şimdi sonra transfere hazırlanıcaz. Cumartesi planlama yapıcaz doktorla. Sen ne için olucaksınHitereskopi yapilcak kızlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürecimiz aynı ilerliyor bende histereskopi olucam şimdi sonra transfere hazırlanıcaz. Cumartesi planlama yapıcaz doktorla. Sen ne için olucaksınHitereskopi yapilcak kızlar
Ne güzel transferde aynı zamanda olur ..ben hitereskopiyi cumartesi olcam insalh...polip var alçak çizik atacakSürecimiz aynı ilerliyor bende histereskopi olucam şimdi sonra transfere hazırlanıcaz. Cumartesi planlama yapıcaz doktorla. Sen ne için olucaksın![]()
Canım yasin gen esindede sorun yoksa bol bol emriyon olur insalh korkma illaki sağlıklısı bulunurBen izmirdeyim.. 28 yasinsayim
Aa regli oldunmu sen bana regliden sonra dedi de.Ne güzel transferde aynı zamanda olur ..ben hitereskopiyi cumartesi olcam insalh...polip var alçak çizik atacak
Amin aminCanım hem NGS hem pgt sıkıntılı olan çıktı ama geriye kalan bana evlat olsun can olsun insalh
Pgt sadece maddi anlamda zorluyor.. ama en iyi seçenek gibi duruyor. Pgt içinde laboratuvarı iyi bir merkez seçmenizi araştırma yapmanızı öneririm.. ben neredeyse 5-6 merkez gezdim. Ve yurtdışından geliyorum. Şişli memorialde yaptırdım Temmuz ayında..Tesekkur ederim insallah tez vakitte mutlu haber alirsiniz..bende %8 tek x kromozomu gorundu yani mozaik turner. Bebek tam turner cikti ikili testinde ve gebelik sonlandi. Pgt den cok korkuyorum ya saglikli gelemezse diye. Ama tekrar dogal yoldan denemekte istemiyoruz ayni seyleri yasarmiyiz diye kafamiz cok karisik. Siz ozeldemi oluyorsunuz hangi hastsneydi
Benimde 1 hafta oldu göndereli.. 8 tane embriyo oluştu 4 tanesini gönderdik. Diğer 4 ü için de 20 gün süreniz var daha fazla tutamıyoruz dendi.. sonuç gelsin onları da yaptıracağım..Yok 3 taneden daha aldırmıştım yani 3 biyopsi daha var. 1 tanede normal dondurulmuş var. İnşallah onları 2. Bebemiz için baktırmak nasip olur artık
Ne zaman gönderdin sen güzel haberler gelir inşallah![]()
Evet canım oldum reglAa regli oldunmu sen bana regliden sonra dedi de.
Benim de yapışıklık var onu düzeltip çizik atıcak sanırım birde![]()
20 gün süre meselesini bilmiyordum ya ben bize öylr birşey demediler cumartesi gittiğimde bir sorayım onudaBenimde 1 hafta oldu göndereli.. 8 tane embriyo oluştu 4 tanesini gönderdik. Diğer 4 ü için de 20 gün süreniz var daha fazla tutamıyoruz dendi.. sonuç gelsin onları da yaptıracağım..
Hitereskopi ne için söylendi nasıl karar verdiler. Ben yurt dışındayım çünkü ona göre erken gideyim. Transfer diye gidip 2 ay daha beklemeyeyim![]()
Hadi güzel bir operasyon olsun vesile olsun inşallah canımEvet canım oldum regl
Bazı yerler İspanya’ya gönderiliyor diyor bazıları biz yapıyoruz diyor bende anlamadımPgt ya da ngs turkiyede mi yapılıyor yurt dışına gonderilmiyor mi .
Anladım.. güzel geçsin operasyonunuz inşallah20 gün süre meselesini bilmiyordum ya ben bize öylr birşey demediler cumartesi gittiğimde bir sorayım onuda
Histereskopi konusunda benim başından beri bu ihtimal vardı. 2 yıl önce cekildiğim filmde rahim hafif t şeklindeydi. Kayıpların bundan olabileceği kafamda soru işaretiydi doktora sordum evet olabilir ama tam t değil senin rahim dedi. Toplamadan sonra birdaha film çektirip bakarız gerekirse düzeltiriz dedi. Çektirdiğimde bu sefeeki filmde ise yapışıklık çıktı rahimde. Bu sebepten histereskopi yapılması kesinleşti.
Ayni fiyat ama demi degisiklik yok. Arkadaşımin ki ispanyaya gitti malesef negatif olduBazı yerler İspanya’ya gönderiliyor diyor bazıları biz yapıyoruz diyor bende anlamadımsonuç temiz gelsinde nerede yapılırsa yapılsın diyorum
![]()
Merhaba canm eşinle size bakildimi tasiyicilik varmi ondan sonra pgtye başlayın adanada kisla başkentte yaptırdım genetikle beraber 50 bini buldu acılı değil hiç korkmayın anestezi oluyorsunKizlr merhaba ben cok yeniyim konu hakkinda bilgilendirirseniz cok sevinirim genetik sorun cikti kromozomlaromda bebegimi kaybettim 11. Haftada. Pgt tup bebek onerdiler acili bir surec mi once onu sormak isterim. Devlet hastsnesinde misiniz ozelde mi yapiyorsunuz yumurta toplanirlen anestezi yapiliyor mu birde suana kadar ne kadar ucret odediniz bilgilendirirseniz cok sevinirim
Ankara İNTERGEN baktı embriyomaPgt ya da ngs turkiyede mi yapılıyor yurt dışına gonderilmiyor mi .
Fiyatlar bahcecide 350 dolar veya euro (embriyo basına)Ayni fiyat ama demi degisiklik yok. Arkadaşımin ki ispanyaya gitti malesef negatif oldu
Cok tesekkur ederim canim cevabın icinFiyatlar bahcecide 350 dolar veya euro (embriyo basına)
Şişli memorial de 295 dolar
Medicana da 295 dolar