Temmuz 2025 çatlatma iğnesi olanlar🙋🏼‍♀️

Mystery275

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2025
34
9
1
32
Temmuz’da çatlatma iğnesi yapanlar olarak birbirimize destek olalım istedim. Ben 1 temmuz salı günü yaptırdım iğneyi. Bugün eğer iğne gününü saymazsam 9. Gün oluyor. Heyecanlıyım. 2 gündür ara ara olan akıntım var. Dün de 2 kez hafif baş dönmesi yaşadım. Yerleşme sürecindeymişim inşallah tutuyodur. Bu sabah da çok yağlı bir ciltle uyandım bir de yüzümde bi gecede 3-4 tane sivilce çıkmış.
Sizde durumlar nasıl? Belirti olan var mı?

Temmuz’da çatlatma iğnesi yapanlar olarak birbirimize destek olalım istedim. Ben 1 temmuz salı günü yaptırdım iğneyi. Bugün eğer iğne gününü saymazsam 9. Gün oluyor. Heyecanlıyım. 2 gündür ara ara olan akıntım var. Dün de 2 kez hafif baş dönmesi yaşadım. Yerleşme sürecindeymişim inşallah tutuyodur. Bu sabah da çok yağlı bir ciltle uyandım bir de yüzümde bi gecede 3-4 tane sivilce çıkmış.
Merhaba ben Ağustos ayı gibi tüp bebeğe başlıcam sizin tüp Bebek mi aşılama mı
Birde iğneler ne zaman başlanıyor regli bitişini yoksa öncesi mi

Merhaba ben Ağustos ayı gibi tüp bebeğe başlıcam sizin tüp Bebek mi aşılama mı
Birde iğneler ne zaman başlanıyor regli bitişini yoksa öncesi mi
Merhaba. Benim tüp bebek de değil aşılama da değil :)) yumurta çatlatma iğnesi. Çatlatma iğnesi için konuşuyorum, adetin 4. Veya 5. Günü gidilmesi gerekiyor

Merhaba. Benim tüp bebek de değil aşılama da değil :)) yumurta çatlatma iğnesi. Çatlatma iğnesi için konuşuyorum, adetin 4. Veya 5. Günü gidilmesi gerekiyor
Yani bu çatlatma iğnesini kendimiz gidip eczaneden alabiliyoruz mu yoksa doktor mu yazıyor bilgi verirseniz sevinirim

Yani bu çatlatma iğnesini kendimiz gidip eczaneden alabiliyoruz mu yoksa doktor mu yazıyor bilgi verirseniz sevinirim
Yani eczaneden zor bulunuyor diye biliyorum ama kendi yapan da var doktor da yapıyor. Ama kesinlikle doktor kontrolünde olması lazım çünkü yumurta kaç ml müyümüş ya da büyüdü mü bu çok önemli. O esas büyüme sınırına gelince yapılıyor iğne. Ben özel kliniğe gidiyorum orda doktorum yapıyor bana zamanı gelince

Merhaba 🌸
Ben 1- 5 Temmuz tarihlerinde günde 3 kez Femara kullandım
9 Temmuz’da Ovitrelle vuruldum
Çatlama görene kadar ultrasonla her gün takip ettireceğim
Bu ay iğne ile 3. denemem
İnşallah bu ay isteyen herkes sağlıklı bebiş haberi alır ☺️🤲🏼

Merhaba 🌸
Merhaba canım🥹🥰 inşallah inşallahhhh🙏🏻 benim bu ay 5. Ayım olucak… 1 temmuzda çatlatma iğnesi vuruldum ben de. Bakalım bilmiyorum. Şuan hafif belirtiler ya da bir şeyler farkedebilir miyim acaba

Merhaba canım🥹🥰 inşallah inşallahhhh🙏🏻 benim bu ay 5. Ayım olucak… 1 temmuzda çatlatma iğnesi vuruldum ben de. Bakalım bilmiyorum. Şuan hafif belirtiler ya da bir şeyler farkedebilir miyim acaba

Benim de doktor kontrolündeki 4. ayım
Nisan ayında Klomen içmeme rağmen yumurtam büyümedi
Benim geçen ay hiç belirtim yoktu ama mart ayında hap ve iğne kullandığımda çok belirti olmuştu
İkisinde de gebelik oluşmadı o yüzden ben herhangi bir belirtiye inanmıyorum
Bir de 29 Haziran‘da Predictor Early’de pozitif gördüm ki piyasadaki en güvenilir test sözde
Sonra hemen kan verdim negatif çıktı
Birkaç saat sonra kahverengi leke gelmeye başladı, regl oldum o yüzden idrar testleri ve belirtiler pek inandırıcı değil benim için

Aynennn aynı şeyleri yaşadım biliyo musun. 2 predictor piyasanın en güveniliri güya. Geçen ay ikisi de pozitif gösterdi silik , erken gebeliği ve normali. Gittik umutla kan testine, negatif. O kadar üzüldüm ki. O yüzden erken gebelik testi bile almadım bidaha. Bu aralar erken gebelik testlerinin hepsi sıkıntılı diyolar. Bence direkt yapılacaksa kaset test yapılmalı. Ben öyle yapıcam

Benim de doktor kontrolündeki 4. ayım
Nisan ayında Klomen içmeme rağmen yumurtam büyümedi
Benim geçen ay hiç belirtim yoktu ama mart ayında hap ve iğne kullandığımda çok belirti olmuştu
İkisinde de gebelik oluşmadı o yüzden ben herhangi bir belirtiye inanmıyorum
Bir de 29 Haziran‘da Predictor Early’de pozitif gördüm ki piyasadaki en güvenilir test sözde
Sonra hemen kan verdim negatif çıktı
Birkaç saat sonra kahverengi leke gelmeye başladı, regl oldum o yüzden idrar testleri ve belirtiler pek inandırıcı değil benim için
Aynennn aynı şeyleri yaşadım biliyo musun. 2 predictor piyasanın en güveniliri güya. Geçen ay ikisi de pozitif gösterdi silik , erken gebeliği ve normali. Gittik umutla kan testine, negatif. O kadar üzüldüm ki. O yüzden erken gebelik testi bile almadım bidaha. Bu aralar erken gebelik testlerinin hepsi sıkıntılı diyolar. Bence direkt yapılacaksa kaset test yapılmalı. Ben öyle yapıcam

Merhabalar bende bugün 11 temmuzda oldum çatlatma iğnesini, ilk kez deniyorum. Pcos yok yumurtamda çatlıyor 30 yaşındauım 8 aydır deniyoruz doktor yumurtlamam planlı olsun diye yaptı

Mrb ben letu kullandım 5 gün akşamları iki tane olarak ama iğne yapmadi doktorum günaşırı ilişki önerdi. Daha ilk defa böyle bir sürece girdim tam bir yılım dolmuştu bebek isteyeli.. iki yumurtam büyümüş fakat istediği boyutta değilmiş 12-14 mm falanmis adetin 8.günüydü küçük küçük yumurtalarımda varmış bianda beş gün sonra o da büyüyebilir riske atamam günaşırı ilerle dedi. Bu aydan ümit var mı bilmiyorum bişey de anlamadım pek

Merhabalar ben de 8 temmuz çatlatma iğnesi oldum. Pcosum klomeni 3.ye deniyoruz bu ay öncekilerden farklı olarak ilk defa çatlatma iğnesi denedik. 2 tane 20mm 1 tane de 16mm olmak üzere 3yumurtam gelişti, gayet sağlıklı oldugunu ve ikiz gebelik ihtimalinin yüksek oldugunu söyledi doktorum insallah ki öyle olur. Bugun iğnenin 4.günü kasık ağrım başladı yürürken oturup kalkarken baya hissettiriyor ve gaz sıkıntım var iğne yan etkisi mi yumurtlama döneminde normal mi bilmiyorum. 7-9-11-13 iliski önerildi insallah hepimiz güzel haberler alırız

Mrb ben letu kullandım 5 gün akşamları iki tane olarak ama iğne yapmadi doktorum günaşırı ilişki önerdi. Daha ilk defa böyle bir sürece girdim tam bir yılım dolmuştu bebek isteyeli.. iki yumurtam büyümüş fakat istediği boyutta değilmiş 12-14 mm falanmis adetin 8.günüydü küçük küçük yumurtalarımda varmış bianda beş gün sonra o da büyüyebilir riske atamam günaşırı ilerle dedi. Bu aydan ümit var mı bilmiyorum bişey de anlamadım pek

Merhaba,
Yumurtalar sonradan büyüyebiliyor
Baktırabiliyorsan ultrasonla tekrar baktır canım

Merhabalar ben de 8 temmuz çatlatma iğnesi oldum. Pcosum klomeni 3.ye deniyoruz bu ay öncekilerden farklı olarak ilk defa çatlatma iğnesi denedik. 2 tane 20mm 1 tane de 16mm olmak üzere 3yumurtam gelişti, gayet sağlıklı oldugunu ve ikiz gebelik ihtimalinin yüksek oldugunu söyledi doktorum insallah ki öyle olur. Bugun iğnenin 4.günü kasık ağrım başladı yürürken oturup kalkarken baya hissettiriyor ve gaz sıkıntım var iğne yan etkisi mi yumurtlama döneminde normal mi bilmiyorum. 7-9-11-13 iliski önerildi insallah hepimiz güzel haberler alırız

Merhaba,
Bende de pkos var
2 ay Klomen kullandım, 2 ay Femara kullandım
Bu ay 3. çatlatma iğnemi vuruldum
Benim de bu ay 2 tane yumurtam büyüdü, çatladı
Çift yumurtlamaya bağlı ağrı olabilir, istirahatte kal dedi doktorum
Senin de çoklu yumurtlama olmuş
Ağrın o yüzden olabilir canım

Merhaba benim sol yumurtalıkta çikolata kıstı var 3 cm yakın. Rahim filmi çektirdim tüpler açık, başka bir problem yok eşimde de bende de. Doktorum doğal yolla gebe kalma ihtimalin%1-2 dedi. Aşılama tedavisine başladık 2 Temmuz'da. 9 Temmuz'da Otrivelle iğne yaptım ve 11 Temmuz'da aşılama yaptırdım. İlk aşılama, heyecanlıyım. Bakalım nasıl ilerleyecek süreç

Benimde pazartesi çatlatma ignem yapilacak 5gun famare kullandım pazartesi iğne Çarşamba aşılama olacak heyecan var sizin durum nasıl

Merhaba 🌸
Aynı süreçte yım pazartesi iğne vurulacak Çarşamba aşılama dendi inşallah tutar

Merhaba,
Bende de pkos var
2 ay Klomen kullandım, 2 ay Femara kullandım
Bu ay 3. çatlatma iğnemi vuruldum
Benim de bu ay 2 tane yumurtam büyüdü, çatladı
Çift yumurtlamaya bağlı ağrı olabilir, istirahatte kal dedi doktorum
Senin de çoklu yumurtlama olmuş
Ağrın o yüzden olabilir canım
Umarım öyledir bel ağrısı da eklendi bugun ama kasık ağrısı dünkü kadar şiddetli değil suanlık umarım tutunur, 4 yasında kızım var gecen sene nisan ayında 2. hamileliğimi öğrenip bi hafta sonra düşük yapmıstım cok zor toparlandım bu ay hepsini unutturucak güzel gelişmeler olsun 🙏

Back
X