- Konu Sahibi Mystery275
güncelleme: geçen ay ovitrelle oldum yunurtam çatladı ve regl oldum. Bu ay doktorum hsg çekti ve temiz çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkım sanki hafiften var gibi dimi ben mi yanlış görüyorumİğnenin 13. Günü aşılamanında 11 inşallah görüntü kalitesi gitmemiştir
Eşinizde var mı bir problemgüncelleme: geçen ay ovitrelle oldum yunurtam çatladı ve regl oldum. Bu ay doktorum hsg çekti ve temiz çıktı
Kalite düştüğünden tam anlaşılmıyor ama var gibi sankiİğnenin 13. Günü aşılamanında 11 inşallah görüntü kalitesi gitmemiştir
Kalite çok düşüyor ya , evet hafif belirti var yarın tekralıycam işteAşkım sanki hafiften var gibi dimi ben mi yanlış görüyorum
Evet düşüyor kalite inşallah daha çok koyulaşır da yanıltmaz beni , iki tane daha attım yavrum fotoğraf aşağıda var bi bak bakalım sende orda belli oluyor yakınlaştırıncaKalite düştüğünden tam anlaşılmıyor ama var gibi sankihadi inşallah canım, Umut ol bize yaaa
![]()
Gayet görünüyor aşkım ayy çok mutlu oldum pazartesi hemen kan ver ben bugün yaptım bembeyaz bari bi kuruma çizgisi olaydı cjncjfjf Allahım hayırlısını versin mutlaka haber verEvet düşüyor kalite inşallah daha çok koyulaşır da yanıltmaz beni , iki tane daha attım yavrum fotoğraf aşağıda var bi bak bakalım sende orda belli oluyor yakınlaştırınca
Gayet görünüyor aşkım ayy çok mutlu oldum pazartesi hemen kan ver ben bugün yaptım bembeyaz bari bi kuruma çizgisi olaydı cjncjfjf Allahım hayırlısını versin mutlaka haber ver
Evet geçmiştir negatif çıktıysaArkadaşlar benimde iğne ile birlikte sekizinci gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı iğnenin etkisi geçmiş herhalde de mi
Hadi jnsallah ya ama senden umutluyum ben nedense biraz öyle hissettim gibi inşallah da öyle olur
İnşallaah yavrum , dediğim gibi inşallah yanıltmaz beni bu test allah hepimize nasip etsinHadi jnsallah ya ama senden umutluyum ben nedense biraz öyle hissettim gibi inşallah da öyle olur![]()
Yok yok yanıltmaz inşallahİnşallaah yavrum , dediğim gibi inşallah yanıltmaz beni bu test allah hepimize nasip etsin![]()
Amin inşallahİnşallaah yavrum , dediğim gibi inşallah yanıltmaz beni bu test allah hepimize nasip etsin![]()
Testlerde çizgi gözüküyor mu çünkü burdan görüntü kalitesinden dolayı gözükmüyorİğnenin 13. Günü aşılamanında 11 inşallah görüntü kalitesi gitmemiştir
Benim 9. günüm herhangi bir şey yok hissedemiyorum ben yaKızlar selam bende 24 temmuzda aşılama oldum bugün 10. günüm mesajlarınızı okudum güncel olarak ne durumdasınız şuan da inşallah herkes güzel haberler alır![]()
Evet ya buraya yükleyince öyle oluyor , hafif silik şeklinde çıktı yarın tekrarlıycamTestlerde çizgi gözüküyor mu çünkü burdan görüntü kalitesinden dolayı gözükmüyor