Temmuz 2025 çatlatma iğnesi olanlar🙋🏼‍♀️

Selamlar benim de 8 temmuz çatlatma iğnesi yapılmıştı 3 olgun yumurtam vardı benim de bu ay umudum yüksek, 1. Haftada test yaptım negatifi gördüm iğne etkisi gecti mi diye merak etmiştim. Beklenen reglime de 1 hafta var akıntı ve gaz şikayetim dışında hiç bi şey yok
1. Haftada negatif görmen şaşırtıcı. Çünkü iğne etkisi 10. Günden itibaren geçiyor diye biliyorum. Ama 3 yumurtan var şansın yüksek. Bence tam çatlatma iğnesi gününü saymadan 13. Gün falan yapabilirsin. Yani adetten 3-4 gün önce. Ama tabii en garantisi adet gecikmesi. Geciktikten 1 gün sonra yapsan daha garanti, en azından üzülmezsin.

1. Haftada negatif görmen şaşırtıcı. Çünkü iğne etkisi 10. Günden itibaren geçiyor diye biliyorum. Ama 3 yumurtan var şansın yüksek. Bence tam çatlatma iğnesi gününü saymadan 13. Gün falan yapabilirsin. Yani adetten 3-4 gün önce. Ama tabii en garantisi adet gecikmesi. Geciktikten 1 gün sonra yapsan daha garanti, en azından üzülmezsin.
Çatlatma iğnesine rağmen çatlatmama ihtimalleri var mı acaba sadece bir defa test yaptım onda da yalancı pozitifi bile görmedim ayın 8i iğne günü o zaman bugun 9.günüm regle de 6 gün gösteriyor umarım sonuc beni üzmez

Bu arada pregnyl iğne olmuştum, ovitrelle gibi yalancı pozitif çıkarmıyormuş diye okudum ama

Çatlatma iğnesine rağmen çatlatmama ihtimalleri var mı acaba sadece bir defa test yaptım onda da yalancı pozitifi bile görmedim ayın 8i iğne günü o zaman bugun 9.günüm regle de 6 gün gösteriyor umarım sonuc beni üzmez
Bazen çatlamama ihtimali olabiliyor diye biliyorum. Ama 3 yumurtan var 1 tanesi en azından kesin çatlar

Bu arada pregnyl iğne olmuştum, ovitrelle gibi yalancı pozitif çıkarmıyormuş diye okudum ama
Onu duymadım canım hiç. O zaman belki de ondan negatif görmüyosundur. Sıkıntı yoktur yani belki :) dokturuna danışsana endişeleniyosan. Ama sanmıyorum bi sıkıntı olucağını

Bazen çatlamama ihtimali olabiliyor diye biliyorum. Ama 3 yumurtan var 1 tanesi en azından kesin çatlar
Mukus kıvamı şeffaf akıntım oldu iğnenin ertesi günü umarım çatlamış ve döllenmiştir ya ilk defa iğne denedik kendi kendine çatlamıyodu. İlk kızımda sadece klomen kullandım, 2. Gebelik farkedilmemiş düşük oldu doğal hamile kaldım. Aralıktan beri klomen tedavisi bu ay ilk defa klomen+ Pregnyl denedik

Arkadaşlar bende bundan bir ay öncesine kadar 4 ay kadar falan iğnesiz sadece klomen kullandım. Bu ay iğneyi bulabildim ve 5 temmuz akşam 9 buçuklarda iğnemi oldum doktor 24 ve 36 saatleri arasını değerlendir dedi. 6 temmuz akşam 10 buçuklarda ve 7 temmuz sabah 7 gibi ilişki oldu. Ondan sonra gün aşırı ilişki yaşadık. Bugün iğne günümğ sayarsam 14. günüm. Bu sabah test yaptım ama yarım saat içinde çok çok silik bir çizgi farkettim. Ama iğnenin etkisimidir bilmiyorum. Şimdide sol kasığım adet olacakmışım gibi çok ağrıyor ve orda sanki kelebekler uçuyormuş gibi. lavaboya girdiğimde sadece beyaz akıntı görüyorum. Yumurtam sağ tarafımdaydı ama benim sol kasığım çok ağrıyor.Yani artık ya adet olayım yada testte belirgin bir pozitif göreyim istiyorum. Çok yorucu bir süreçmiş. Sizler buna benzer belirtiler yaşadınızmı

Arkadaşlar bende bundan bir ay öncesine kadar 4 ay kadar falan iğnesiz sadece klomen kullandım. Bu ay iğneyi bulabildim ve 5 temmuz akşam 9 buçuklarda iğnemi oldum doktor 24 ve 36 saatleri arasını değerlendir dedi. 6 temmuz akşam 10 buçuklarda ve 7 temmuz sabah 7 gibi ilişki oldu. Ondan sonra gün aşırı ilişki yaşadık. Bugün iğne günümğ sayarsam 14. günüm. Bu sabah test yaptım ama yarım saat içinde çok çok silik bir çizgi farkettim. Ama iğnenin etkisimidir bilmiyorum. Şimdide sol kasığım adet olacakmışım gibi çok ağrıyor ve orda sanki kelebekler uçuyormuş gibi. lavaboya girdiğimde sadece beyaz akıntı görüyorum. Yumurtam sağ tarafımdaydı ama benim sol kasığım çok ağrıyor.Yani artık ya adet olayım yada testte belirgin bir pozitif göreyim istiyorum. Çok yorucu bir süreçmiş. Sizler buna benzer belirtiler yaşadınızmı
Testi tekrarladınız mı bi değişiklik var mı

Temmuz’da çatlatma iğnesi yapanlar olarak birbirimize destek olalım istedim. Ben 1 temmuz salı günü yaptırdım iğneyi. Bugün eğer iğne gününü saymazsam 9. Gün oluyor. Heyecanlıyım. 2 gündür ara ara olan akıntım var. Dün de 2 kez hafif baş dönmesi yaşadım. Yerleşme sürecindeymişim inşallah tutuyodur. Bu sabah da çok yağlı bir ciltle uyandım bir de yüzümde bi gecede 3-4 tane sivilce çıkmış.
Sizde durumlar nasıl? Belirti olan var mı?
15 temmuz salı gunu oldum iğnemi bugun ayın 20 si gebelik testi yaptım negatif

Merhabalar ben de 8 temmuz çatlatma iğnesi oldum. Pcosum klomeni 3.ye deniyoruz bu ay öncekilerden farklı olarak ilk defa çatlatma iğnesi denedik. 2 tane 20mm 1 tane de 16mm olmak üzere 3yumurtam gelişti, gayet sağlıklı oldugunu ve ikiz gebelik ihtimalinin yüksek oldugunu söyledi doktorum insallah ki öyle olur. Bugun iğnenin 4.günü kasık ağrım başladı yürürken oturup kalkarken baya hissettiriyor ve gaz sıkıntım var iğne yan etkisi mi yumurtlama döneminde normal mi bilmiyorum. 7-9-11-13 iliski önerildi insallah hepimiz güzel haberler alırız
Bir gelişme oldu mu gebelik var mı merak ettim 😇

Kızlar merhaba bende 17 temmuzda iğne yaptım 20mm bugün 5inci ağrılarım yeni başladı şiddetli bacak ağrısı ve bel ağrısı yorgunluk halsizlik acaba yumurta çatladimi

Maşesef gerçekten adet ağrısıymış bikaç saat içinde yaa

Güzel haberlerini bekliyorum takipteyim😊
Ben baya ağır grip geciriyorum suan ilacta kullanamıyorum 13.gündü bugun dr ile görüstüm kan verebilirsiniz dedi ama beta? 2 çıkmış çok mu erken günümün geçmesini mi beklesem regl olur muyum da bilmiyorum ilacta içemiyorum suanlık. Yükselme ihtimali var mı acaba küçük büyüktür işareti falan da yok değerin başında

Eklentiler

• IMG_4468.webp
    IMG_4468.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 50
Ben baya ağır grip geciriyorum suan ilacta kullanamıyorum 13.gündü bugun dr ile görüstüm kan verebilirsiniz dedi ama beta? 2 çıkmış çok mu erken günümün geçmesini mi beklesem regl olur muyum da bilmiyorum ilacta içemiyorum suanlık. Yükselme ihtimali var mı acaba küçük büyüktür işareti falan da yok değerin başında

Geçmiş olsun 🩷
Regl olmadığın her gün umut var canım
Gecikmeyi bekle 🙏🏼

Back
X