Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin diyerek konu başlığına giriş yapıyorumHerkese selamZorlu yollardan, çeşitli hikayelerden sonra artık farklı şeyleri araştırıp merak ettiğimizi fark ettim, toplanalım da buradan devam edelim hikayemizi paylaşmaya
10. Haftaya girmiş bulunuyorum, gündemim ilaçları ne zaman bırakacağım ve fetal dna, sizler nasılsınız haydi hepimize hayırlı uğurlu olsun
Amin aminRabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin diyerek konu başlığına giriş yapıyorumbiz de bugün 11+4 olduk büyük bir heyecanla fetal DNA Spnuçlarımızj bekliyoruz. İnsallah her şey yolundadır dua edin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimselerin kucağını boş bırakmasın bu yolda kimse üzülmesin kırılmasın gerçekten yaşayan bilir.
Ay evet çıkıyor o da ayrı bir merak ve heyecan tabi ama önce sağlıklı gelsinde her şeyi sonrası farketmezAmin aminBana 10. Haftada fetal dna erken gibi geliyor ama bakalım doktorum da firma yetkilisi de çıkar çıkmazsa zaten tekrar kan verirsiniz aynı paket kapsamında dedi ondan verim erkence öğreneyim istiyorum. Şimdi cinsiyet de çıkıyor değil mi bunda?
Evet ben de öyle duymuştum da bakalım artık ver dedi vericezBenim doktorum da fetal DNA için 13-14 haftalarda kan vermemi söyledi. Bebeğe ait kanda daha çok hücre çıkar istisnai durum yaşamazsın dedi öyle yapacağız
İnşallah sonuçlarımızda tertemiz gelirEvet ben de öyle duymuştum da bakalım artık ver dedi vericez
Canım prilam kaç tane içiyorsun 2 ile başlatıyor ama işe yaramıyorsa artırıyorKızlar merhaba bayadir bakamadım siteye. Benim sürecim baya zorlu geçiyor bulantı ve kusma çok şiddetli malesef prilam kullanıyorum ama tamamen etki etmedi. Ne yesem içsem geri çıkıyor. İdrar yolu enfeksiyonu oldum ilaç verdi doktorum suya karistirip içmeli ama onu içinde de 5 saniye sürmeden geri çıkardım. Nasıl halledebilirim bilmiyorum benim gibi olanınız var mı acaba
Bende pazartesi ultrasonda çok hareketli olduğunu gördükten sonra sürekli karnıma bakıyorum, resmen içimde sürekli kıpırdayan bişey var ama nasıl hissedemiyorum diyeeKızlar daha çok erken ama ben iki gündür minik pıtır pıtır bişiler hissediyorum anlıkİlk çocukta ne zaman hissetmeye başlamıştım hiç hatırlamıyorum ama hissi tanıdım sanki, değilse de öyle olduğunu düşünmek güzel geliyor
Ayyy düşüncesi de güzel, olsun beeBende pazartesi ultrasonda çok hareketli olduğunu gördükten sonra sürekli karnıma bakıyorum, resmen içimde sürekli kıpırdayan bişey var ama nasıl hissedemiyorum diyee
Bilemedim erken olabilir de, olmayabilir de
Yatmadan 2 tane içiyorum şuan ama bugün bile 3 defa çıkardım gerçekten çok zorluyor haftaya bugün kontrolüm var tekrar söyleyeceğim bakalımCanım prilam kaç tane içiyorsun 2 ile başlatıyor ama işe yaramıyorsa artırıyor
4 e kadar çıkarıyorlar diye biliyorum bir sor inşallah düzelir kısa zamanda da rahat edersinYatmadan 2 tane içiyorum şuan ama bugün bile 3 defa çıkardım gerçekten çok zorluyor haftaya bugün kontrolüm var tekrar söyleyeceğim bakalım
İnşallah canım benim4 e kadar çıkarıyorlar diye biliyorum bir sor inşallah düzelir kısa zamanda da rahat edersin
Canim sen şu anda ne durumdasin crl ile normal haftan artik uyuyor mu birbirineMerhaba kızlar ben ağustosta transfer oldum bugün 7+2 olmam gerekirken doktor ultrasonda 6+1 dedi. Kalp ritmi 88. Crl 4.3mm. Haftaya gel dedi ama ben çok kötü hissetmeye başladım.. böyle olup düzelen duydunuz mu?
Canim sen şu anda ne durumdasin crl ile normal haftan artik uyuyor mu birbirine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?