temmuz 7 doğumlu 3aylık kızım emmeyi birden reddediyo :(((

busraug_1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2014
306
73
123
Arkadaşlar başına böyle bişey gelen varmı kızım birden emmeyi reddetmeye başladı bir haftadır ağlaya ağlaya ikimizde harap olduk güç bela tutuyo uykuluyken genelde doktora da götürdüm bi sorun yok dedi sadece bi kültür idrar istedi bakalım bide multitaps diye bi damla verdi vitaminmiş iştahınıda açar biraz dedi napıcamı şaşırdım sütüm de çok fazla böyle giderse sağıp veriyim diyorum ama hemen de pes etmek istemiyorum((

Bende kizimi cok zor emziriyorum memeyi 1 gram sevmiyor ancak uyuyup uyaninca aliyor ayakta emziriyorum kafayi zorla memeye tutuyorum zaten bu ayda cok az kilo aldi ama normal standartinda aldi 500 gr kilosu 5500 gr 15 temmu dogumlu

Bende kizimi cok zor emziriyorum memeyi 1 gram sevmiyor ancak uyuyup uyaninca aliyor ayakta emziriyorum kafayi zorla memeye tutuyorum zaten bu ayda cok az kilo aldi ama normal standartinda aldi 500 gr kilosu 5500 gr 15 temmu dogumlu
benimkide çok zor aynı dediğin gibi uyuyup uyanırken zorla alıyo gece ıyı allaha şükür ama gündüz oldunmu emme pozisyonu aldın mı bas bas bağırıyo birden oldu bnimki böle 3 ayına kadar lap diye alırdı memeyi acıktın mı bazen öğğ yapardı ama huysuzken hele kesin alırdı yawrum çok kötü hissediorum kendimi hayır sütümde bol allaha şükür akşam üstü ço huy yapıyo kaşıkla vermeye çalışıyorum süt sağıp bazı yazılar okudum sabredin diolar bazen böle emmeyi reddetme dönemleri olurmuş bebeklerin sonra döner diolar ama işte inş çok yıpranıyo insan ya walla hayır benim kızım anne memesinden başka bişeyde emmedi hiç nie böle oluyo anlamıyorum bakalım inş bu dönemde kila kaybetmez yawrum senin kızında benimkinden 1 hafta küçük benimkide temmuz 7 dogumlu 5750 gr dı en son bu ay 750 gr almış hep 1 kilo alırd ama son zamanda kusmaya başlamıştı çok ondan sanırım rabbim bize sabır versin derdi olan konuşuyo çok konuştum gene

Benim kızda 4 temmuz doğumlu emmeyi reddetti yaklaşık 10 gündür ve sütümde azaldı reflüsü var mama da kullanıyordu.. çok moral bozucı bi durum anne için bebeğinin emmemesi.. sütümü sağarak veriyorum gün içinde anca 60-70cc çıkıyor... dr antibiyotik niyetine vermeye devam et desi hala ısrarla deniyoeum memeyi almasını ama kıyameti koparıyor.. doktorum önümüzdekş ay ek gıdaya başlıycaz dedi normal mi sizCe

3.aylarda bazı bebekler reddetme dönemine giriyor pes etmeden emzirmeye devam ederseniz bir süre sonra eski haline döner. .sessiz ortamda dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…