Temmuz-Agustos ayında 2.bebek düşünenler

Tontirik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
12.626
20
206
İstanbul
selamm arkadaşlarr
bir kızım var 17 aylık.Allah nasip ederse temmuz-agustos gibi 2.bebek düşünüyorum.
benim gibi olan arkadaşlarla şimdiden tanışmak isterima.s.

merhaba canim benimde bir tane kizim var 19 aylik bende temmuzda ikinci dusunuyorum bir hafta once 3 aylik bebegimi kaybettim biraz dinlenip temmuzda yeniden dusunuyorum

hoşgeldin canım
Allah bagışlasın kızını
ayrıca cok gecmiş olsun.düşük oldu sanırım.sebebi neymiş doktor bişi söledimi
genelde kalitesiz spermden kaynaklanıyor düşükler denir.
hayırlısı böleymiş demekkii.

kızın emiyormu?
ikinci bebekte erkek olsun diyenlerdenmisin sende:)

Bende düşünüyorum yeni yeni düşünmeye başladım:)
Aslında düşünmüyordum ama doğum kontrol hapı kullandığım halde adetim gecikince 1 hafta kadar,ilk günler felaket bir korku sardı beni.Aldırırım eğer hamileysem diyordum.
Ama sonra alıştım bebek fikrine ve sanki hamileyim gibi hissetmeye başldım.
Sonra bugün doktorumun ne hamileliğ seninki kistlerden dolayı gecikme lafıyla kendime geldim..
Önce kilo vermem gerek bir 7-8 kilo kadar ondan sonra bende düşünüyorum..Artık ne zamana kalırım bilemiyorum ama bugün soğan kürüne başladım:asigim:
Hayırlısı..

hoşgeldin canım
bu kistler vesilesiyle 2.bebek fikrine alıştırmışsın kendini:)
maşallah kızınada yaşına girmeye az kalmış
cok ara vermemk lazım.yoksa hamile kalma fikri insana cok zor geliyormuş
cok yaş farkı olmasın istiyorum bende.
ikisini aynı anda büyütüp ondan sonra rahat etmek istiyorum:)

bende her ay reglim gecikince yusuf yusuf oluyorum.
33 günde bir regli oluyorum.artık alıştım gecikmesine.
bendemi sogan kürüne başlasamki.cok faydalı oldugunu duydum bu regli ve iltihap olaylarına.nasıl yapıyorsun sogan kürünü?

nisan gibi diete başlasan agustos eylüle kadar veririsin fazla kilolarını.ondan sonra hep birliktee testler yapalım ,hamiş kalalım hehe
emziriyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…