bende alman hastanesinde başladım, çok şiştiğim için embroları dondurduk, transferi eylül gibi düşünüyoruz, herkeze bol şans, benide ekleyebilirsiniz listeye..
EFSANE 30...TESELLİ ETMEYİ ASLA ONAYLAMIYORUM.HERKES KENDİ ACISINI BİLİR.
UMARIM 1 AY SONRA TEDAVİYE BAŞLAR VE BEBEĞİNİ İÇNDE HİSSEDERSİN........
BİR GÜN BİZDE HİSSEDERİZ BELKİİİİ................
Dayanıcak gülüm kalmadı gel minik kurbagam.annen seni dört gözle bekliyor............................
Bebeğim ağlatma artık anneni.nerden çıkar bu kadar gözyaşıııı...gel MUCİZEM gel artık.......................
gel be cennet kokulum....
inan gözünün içine bakıcam ve seni asla üzmiycem............
Nevrosky canım aşılamam tutmadı.Listeden beni değiştirebilirsin.3.Aşılamam eylülden sonraya kaldı.Hastanenin tüp bebek servisi temizlik ve tadilat nedeniyle 1ay bakımda olacak dolayısıyla bende dinlenmede olurum.Böylesi hayırlıymış demekki.Sonuç bekleyen arkadaşlar dualarım sizlerle mutlu haberlerinizi bekliyoruz.Nevrosky canım herşey için teşekkürler en güzel şeyleri hakediyorsun.Allah senin ve hepimizin gönlünün muradını versin.AMİN.Sevgiler.
Tuubay tebrik ederim canım. Allah kucağına almayı nasip etsin. Doktorun Mehmet Çolakoğlu mu?
Ya arkadaşlar hamilelik süresini belirtirken bu 10+1 gibi ifadeler tam olarak nedir ? Mesela 10 hafta + 1 gün mü demek mi bu?
teşekkür ederm canım. hayır benim dr. um d. nil okur. sen nerden tanıyorsunm. çolakoğlunu? sen de mi tedavi oluyorsun yoksa konyada?
2008'in Anne Adayları-Hamişlerimiz
Darkinlife---2 Aşılama---Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı---(Doğal yoldan)---HAMİLEEEEEEE
Ebrizm---? Micro---???---???--???---HAMİLEEEEEEE
Nurr---1. Micro---21 Mart---Gazi Ünv.---Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği---HAMİLEEEEEEE
Diloş_04--- 1. Aşılama---21 Mart---Ankara TIP Fkl.---PCO---HAMİLEEEEEEE
Elif78---1. Micro---???----???---???---HAMİLEEEEEEE
ECETUNA---2. Aşılama---???---???---???---HAMİLEEEEEEE
Jasmin976- ?. Micro---5 Nisan---???---???---HAMİLEEEEEEE
Esinesinti---1. Micro---1 Nisan---Gurgan Clinic---Sperm Hareketsizliği---HAMİLEEEEEEE
HAZALIMMM---? Aşılama---???---???---???---HAMİLEEEEEEE
Gülsen---1. Micro---25 Martta tedaviye başladı---İst. brüksel kadın sağlığı---Endometriozis--- HAMİLEEEEEEE
Naz25---2. Micro---30 Nisan sonuç---Alman Hastanesi---Sperm Azlığı ve Hareketsizliği---HAMİLEEEEEEE
Peluş35---2. Micro---26 Nisan---Jinemed---Sebepsiz İnfertilite---HAMİLEEEEEEE
Ece-bebek---2. Micro---???---Adana Başkent H.---Açıklamayan İnfertilite---HAMİLEEEEEEE
Elagülce---1. Micro---26 Mayıs (sonuç)---Yeditepe Üni. H.---Sebepsiz infertilite---HAMİLEEEEEEE
Meralun---1. Micro---3 Nisan---Gürgan Clinic---4. evre endometriozis+tübal faktör---HAMİLEEEEEEE
Zehra81---2. Micro(Kısa protokol)---Nisan 2.haftası---???---???---HAMİLEEEEEEE
Aktüel---? Micro---4 Haziran (sonuç)---???---???---HAMİLEEEEEEE
Aysenur Amine Su---4. Micro---Mayıs---Anatolia---???---HAMİLEEEEEEE
Sece---1. Micro---26 Mayıs(transfer)---Alman Hastanesi---PCO---HAMİLEEEEEEE
Seybay---1. Micro---29 Mayıs---Bursa Acıbadem Hast.---Sperm azlığı ve hareketsizliği--- HAMİLEEEEEEE
Nestle76---? Micro---???---Kadıköy Acıbadem Hastanesi---Sebesiz İnfertilite---HAMİLEEEEEEE
dkus---? Micro---???---Umut Tüp Bebek Merkezi---Erken Yumurta Yetmezliği---HAMİLEEEEEEE
Kapkara---2. Aşılama---Nisa H.---05.07.2008(sonuç)---PCO---HAMİLEEEEEEE
Türlü Türlü---2. Micro---Haziran---İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun)---2. evre endo---HAMİLEEEEEEE
menekşe44---2. Micro---???---Memorial Hastanesi---Pko---HAMİLEEEEEEE
Adayadayı---1.Micro---6 Temmuz Sonuç---Gürgan Klinik---???---HAMİLEEEEEEE
çiğtanesi----1.Micro---12 Temmuz sonuç---Alman Hastanesi----Sebepsiz İnfertilite--HAMİLEEEEEEE
buğdayzeynep----2. Micro---12 Temmuz sonuç---İrenbe Tüp Bebek Merkezi----Sebepsiz İnfertilite---HAMİLEEEEEEE
tuubay----1. Micro---20 Temmuz---Konya Özel Selçuklu Hast.----Sebepsiz infertilite---HAMİLEEEEEEE
tuubay ; canım tebriklerrrrrrrrrrrr. :teytey: Aramızdan bir hamiş daha çıktı. :hooray::hooray::hooray: Çok sevindim. Seni ve eşini tebrik ediyorum.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?