Nevracığım tedavin hayırlı olsun. Listeye ekliyorum seni de. Bu ilk aşılaman mı?Bende bu ay Jinemed Hastanesinde aşılama yaptırıcam,aşılama günü henüz belli değil,iğnelere yeni başladım..Sorunum pco..
Arkadaşlar aşılama kesin sonucu kaçıncı gününde alınır.
akdaş hoşgeldin canım. Tedavide olmadığın için seni gelince listeye ekleriz diye düşündüm. Kısa sürede morarırsın inş :) şimdilik listeyi yeniden sana devrediyorum, sonra yine ben alabilirim tamam mı?
bonedea ve nevrosky sağolun canlarim valla bu listede morarmak için elimizden ne geliyorsa yapiyoruz kizlar bakalim:)) gerisini allaha birakiyoruz artik
merhaba kızlar size kötü haberim var malesef 6. haftada bebişimi kaybettim.
merhaba kızlar size kötü haberim var malesef 6. haftada bebişimi kaybettim.
Arkadaşlar ben bu sabah adet görmeye başladım beni listeden çıkarabilirsiniz olmadı ne yazık ki( Çok üzgünüm bir dahada denemeyeceğim sanırım
çok üzüldüm canım ,biraz kendine gelip toparlanınca belki denersin ALLAH herşeyin hayırlısını versin hepimize canım,ilk denemenmiydi??..ümit kesme k yok,ALLAH tan iste canım bu mubarek aylarda senide bizleride sevindirsin inş...:teselli:
günışığı canım ALLAH hepimizin yardımcısı olsun,kendinizi çok üzüp yıpratmayın lütfen kızlar..a.s. :enbuyukkk:
merhahaba arkadaşlar öncelikle olumsuz sonuç alan ve bebeğiini kaybeden arkadaş geçmiş olsun
bende aralık ayında kürtaj oldum 9 aydır hamile kalamıyorum önceki doğal yolla oluşmuştu şimdi olmuyor 2 ay once hsg çekildi temiz çıktı bilinen bir sorunumuz yok 3 ay gonaphene kullandım yumurtaları çoğaltıp doğal yolla denedik ama olmadı şimdi ise tup bebekmi aşılmamı çok kararsızım aşılam şansı çok arttımıyormu anlayamadım dr yüzde 15 civarı diyor
ben kadıkoy acıbadem hastanesine gidiyorum tedavımıde burda olucam bu hastanede tedavi gören varmı birde bana bir fikir verin sizce aşılama deniyimmi yoksa direk tüp bebeğemi geçiyim kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?