Temmuz Anneleri Doğumdan Sonra Kaç Kilo Verdi

fame

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
673
39
98
Evet hamilelik sağlıklı beslenme derken herkes az veya çok kilo aldı doğuma giderken kaç kiloyla gittik kaçını doğumda verdik bunları paylaşırsak henüz dogum yapmamış anne adaylarını bilgilendirmiş oluruz diye düşündüm herkese sağlıklı paylaşımlar diliyorum:34:

Hamileliğinden önce 50 kiloydum doguma giderken 64 doğumda 5 kilo gitti bir hafta sonra 3 kilo daha verdim toplamda 8 kilodan kurtulmuş oldum bana kalan 6 kiloyuda zamanla spor yaparak veririm diye dusunuyorum:4:

62 kilo ile hamile kaldım..ilk 3 ay 3 kilo verdim..9. Ayda 75 kiloydum fakat son haftalarda almak yerine 2 kilo verdim.sonuç olarak 73'le doğuma girdim ve sadece 4 kilo gitti..oğlum zaten 3750'ydi.moralim bozulmuştu fakat sonraki hafta 67 bi sonraki hafta 65 oldum..3 kilom kaldı o da gider diye düşünüyorum..emzirmek gerçekten kilolardan kurtulmaya faydalıymis bunu gördüm..

Valla benim dogumda 5 kilom gitti. 2 hafta oldu dogum yapali hala ayni. 5 kilo gitti sadece. Ama sut olacak diye cok fazla yemek yiyorum

sadece 9 kilo almıştım. doğumdan 1 hafta sonra kontrole gittiğimde yani 2 hafta önce doğum öncesi kilomdan 900 gr kalmıştı. ama şu an ne durumdayım bilmiyorum.

Temmuz annelerinin maşallahı var, herkesin doğum sonrası kilosu gayet iyi. Ben 55 kilo ile hamile kalmıştım toplamda 14 kilo aldım. Doğum yapalı 23 gün oldu şimdi ise 59 kiloyum. 4 kilo fazlam var şimdilik ama süt olsun diye yediklerimle beraber emzirme döneminde daha da alırım diye korkmuyor değilim.

oğlumda çok endişenemiştim aldığım 15 kilonun sadece 3 kilosu gitmişti ama dinlendikçe,morelman iyi oldukça 6 ayda tüm kilolarımdan kurtulmuştum...
şimdide 56 kiloyla hamile kaldım 66 kilo ile doğuma gittim...
şuan itibari ile 60 kiloyum...
bakalım sonrası için neler olacak...
sütüm olsun diyede bol yeşillik ,bol su,bitki çayları fln ile geçiştirmeye çalışıyorum yoksa bu kilolar beni sinir edecek...

72 hamile kaldım 82 doğuma girdim eve geldim tartıldım 76 kiloydum şimdi 20 günlük olduk 73 kiloyum 1 kilom kaldı eski kiloma

80 kg ile hamile kaldım hiç kusmadım löp löp yedim ama hep minnoşuma yaradı 90 kg ile doğuma gittim hastane dönüşü 85 kgdum 20.gün gibi 80'e döndüm kilolu hamile kalınca böle oluyo sanırım bide ben çocuğuma kendim bakıyorum annem kayınvalidem hep yanımda diiller gelip gidiyolar ameliyatın akşamı ayağı kalktım kalkış o kalkış bidaha yatamadım iki büklüm gezdim yinede her işimi kendim yaptım çok misafir ağırladım ve ne uyumaya ne bişeyler yemeye vaktim hiç yok dahada veririm diye düşünüyorum. Korse kullanmaya korktum hemde zor geldi bu sıcaklarda ama göbeğim eski haline döndü gibi çok az fazlalık var ama eski pantolonlarım oluyo sadece eski sıkılığı kalmadı gibi bakalım toparlancakmı...

67 ile hamile kaldım,
hamilelik boyunca yaklaşık 18 kilo aldım..:17:
doğuma gideceğim sabah tartıldım, 85,5tim.:53:
bugün 10. gün, az önce tartıldım 74 kiloyum..:24:
yaklaşık 11 kilo gitmiş..:21:
bu güzel haber..

kötü olansa; basen bölgemde çatlak görüntüsünün oluşması..
sanırım kilo verdikçe deri kendini salıyor..:100:

67 ile hamile kaldım,
hamilelik boyunca yaklaşık 18 kilo aldım..:17:
doğuma gideceğim sabah tartıldım, 85,5tim.:53:
bugün 10. gün, az önce tartıldım 74 kiloyum..:24:
yaklaşık 11 kilo gitmiş..:21:
bu güzel haber..

kötü olansa; basen bölgemde çatlak görüntüsünün oluşması..
sanırım kilo verdikçe deri kendini salıyor..:100:

evt ilk geldiğimde hastaneden çok güzeldi göbeğim 6 aylık hamile gibi:))))
şimdi buruışuk ,çatlak,sarkmış iğrenç durumda...
eşimin yanında katiyen açmıyorum....

ay benm göbegm de irenç ama herkesn yanında acıyorm bi de hatır hutur bi kaşıyorm bi kaşıyorum ki, çok utanmaz oldum vallahi..
herkes heryermi gördü zaten diye iice ahlaksızlaştım zaten :9:

Yaw doğumdan sonra hızlı kilo verdim bir hafta icinde ama sonra durdu kilo verişim hala 56 dayım bı gram bile oynamıyor offff bu kilolar üstüme yapısip kalacak die çok korkuyorum tekrar alışverişe çıkmam lazım bir beden buyumusum eski kıyafetler olmuyo:50:

evt ilk geldiğimde hastaneden çok güzeldi göbeğim 6 aylık hamile gibi:))))
şimdi buruışuk ,çatlak,sarkmış iğrenç durumda...
eşimin yanında katiyen açmıyorum....

ayneenn..
adam lohusalığın bitmesini deli gibi bekliyo..:17:
benim vücudu görünce fena hayal kırıklığına uğrayacak..:43:

Merhabalar bizde bebegimizi temmuz19 gibi bekliyoduk aama o haziran 5 te geldi hamileyken 9 kilo almistim 6 kg dogumda vermisim 3 kg fazlam var ama malum gobis azda olsa kaldi sezaryanla dogum yaptim acaba mekik ceksem mi bilemedim?

ben 35 kilo aldımm.temmuz 5de sezeryanla dogum yaptım 10 kilo öyle gitti şimdide 7 kilo gitti.ee kalanları napcam:( çok yemek istemiyorum.bebişime kıyamıyorum.bilmiyorum napcam biran önce eski haime dönmek istiyorum.lohusalık bitene kadar bi 5 kilo daha versem.

68 ile hamile kaldım 86 ile doğuma gittim. Doğumdan hemen sonra 80 kiloydum. Şimdi 1 haftalığız 78e düştüm. Hedefim 50 kiloya inmek. Ama önce dikişlerimin iyileşmesini bekliycem. Pek aktif olamıyorum bu dikişlerle, oturamıyorum bile. 5 hafta sonra diyete başlıyorum hadi hayırlısı.

68 ile hamile kaldım 86 ile doğuma gittim. Doğumdan hemen sonra 80 kiloydum. Şimdi 1 haftalığız 78e düştüm. Hedefim 50 kiloya inmek. Ama önce dikişlerimin iyileşmesini bekliycem. Pek aktif olamıyorum bu dikişlerle, oturamıyorum bile. 5 hafta sonra diyete başlıyorum hadi hayırlısı.

Ben anlamadım canım emzirmiyor musun nasıl diyet yapacaksın ki:44:

Diyet derken açlık çekmekten bahsetmiyorum ki canım, normalde deli gibi yediğim pasta çikolata dondurma, kızartma vs tüm unlu, yağlı, kalorili yiyeceklerin yerine sağlıklı beslenmekten bahsediyorum. Bol meyve sebze, ızgara et, balık, salata, yoğurt tüketmek gibi. Yanında da spor yaptım mı zaten bu kiloların önünde kimse duramaz. Şimdi dikişlerden dolayı spor yapamıyorum diye arada bi kaytarıp tatlı yiyorum ama dikişler de geçince tam tempolu bi bakım yapıcam kendme. Böylesine sağlıklı beslenmekle de süt kesilmez zaten.

Merhaba kizlar.. Ben 65 kiloyla hamile kaldim doguma gittigimde 90 kiloydum:( dogumdan sonra eve geldigimde tartildim. 80 kiloya dusmustum yani 10 kilom gitti bugun kizim 1 aylik oldu ve ben 75 kiloyum insallah su 10 kiloyuda hemen veririm. Kendimi boylr cok kotu hissediyorum hic biseyim olmuyor :(

Back
X