Temmuz Anneleri Doğumdan Sonra Kaç Kilo Verdi

Doğumumdan 4 ay geçtikten sonra diyet yapmadan 2 kilo daha vermişim 54 kilo oldum yehuuuu :118: yaza kadar 4 kiloyu da verirsem benden süperi yok :32: :51:

Doğumumdan 4 ay geçtikten sonra diyet yapmadan 2 kilo daha vermişim 54 kilo oldum yehuuuu :118: yaza kadar 4 kiloyu da verirsem benden süperi yok :32: :51:
bende de 3 kilodan az kaldı.. ama genel fazlalık en az 6 kg

saırım en kötü durumda olan benim:
79 ile hamile kaldım
97 ile doğuma girdim..hastanede7 kilo vermişim..
tam doğumun haftasında toplam 11 kilo verdim 86 ya düşmüştüm..şimdi ise 85 lerde geziyorum.
çok moralim bozuldu şimdi:)

bende de 3 kilodan az kaldı.. ama genel fazlalık en az 6 kg

ooohh ne güzel sefamız olsun :32: vallahi üzülüyordum üsüme yapışıp kalıcak diye ama şükür yavaştan gidiyor :79:

saırım en kötü durumda olan benim:
79 ile hamile kaldım
97 ile doğuma girdim..hastanede7 kilo vermişim..
tam doğumun haftasında toplam 11 kilo verdim 86 ya düşmüştüm..şimdi ise 85 lerde geziyorum.
çok moralim bozuldu şimdi:)

canım üzülme yakında sende verirsin kilo vermek önemli değil aslında sporda yapmamız şart bebek biraz daha büyüsün spora başlıcam sende spora başlasan daha iyi olur

76 yla doğuma gittim 58 im şuan gören yüzün çöktü çirkinleştin diyor ama napabiliirm kilo sevmiyorum.

kaldı böyle boyuma göre ideal 61 miş

şu göbek bi geçmiyor ayva gibi kaldı avuç içi kadar :8::8:

ooohh ne güzel sefamız olsun :32: vallahi üzülüyordum üsüme yapışıp kalıcak diye ama şükür yavaştan gidiyor :79:
ben de önyargılıydım, alınan kilolar gitmez diye..
ama 19 kg'dan 3 kilo kaldı.. hiçbirşey yapmadığım halde..

lakin bu jöle göbek ne olacak bilmiyorum..:26:
eşime her kilo verişimde diyorum, 5 kilo kaldı, bak 3 kilo kaldı..
iyi ama bu yetmez sıkılaşman gerek diyo..:82:
haklı..:25:
ama nasıl?:44:

76 yla doğuma gittim 58 im şuan gören yüzün çöktü çirkinleştin diyor ama napabiliirm kilo sevmiyorum.

kaldı böyle boyuma göre ideal 61 miş

şu göbek bi geçmiyor ayva gibi kaldı avuç içi kadar :8::8:

Canım o yüz cokuklugu bende de var kilo ile alakalı değil düzensiz uyku ve beslenmeden kaynaklanıyor ben 55 kilo iken yüzüm bir avuctu duşun artık

ben de önyargılıydım, alınan kilolar gitmez diye..
ama 19 kg'dan 3 kilo kaldı.. hiçbirşey yapmadığım halde..

lakin bu jöle göbek ne olacak bilmiyorum..:26:
eşime her kilo verişimde diyorum, 5 kilo kaldı, bak 3 kilo kaldı..
iyi ama bu yetmez sıkılaşman gerek diyo..:82:
haklı..:25:
ama nasıl?:44:

Tek care Plates ama su anda hiç vaktim yok 6. Aydan sonra başlıcam inşallah su anda sadece kol kaslarımı çalıştırıyorum bebek pis pislayarak :15: :1:

Ben 52 kg idim 10 kg aldım 62 ile doğuma girdim. Doğumdan 56 kg çıktım Kızımı topuk kanı için götürdük haftasında hepsini vermiştim, üstüne bi kilo daha vermiştim 51 kg oldum... Ama bu ara yemek yeyp yatıyorum göbeğim çıkmayaaşladı

Ben 52 kg idim 10 kg aldım 62 ile doğuma girdim. Doğumdan 56 kg çıktım Kızımı topuk kanı için götürdük haftasında hepsini vermiştim, üstüne bi kilo daha vermiştim 51 kg oldum... Ama bu ara yemek yeyp yatıyorum göbeğim çıkmayaaşladı

maşallah.. subhanallah.. :nazar:

bu arada söylemekten gurur duyuyorum, 18,5 kgdan 2 kilo kaldı :51:.

Son düzenleme:
Hamilelikten önce 57 idim hamilelikte 13 kg aldım doğumda 6 kg gitti. Ve 6 . Ayımıza kadar hiç kilo vermedim. Emzirirken deli gb yemek yiyordum cünkü. 6. Aydan sonra sütüm bitti 3 kg daha verdim kaldı 4 kg ve koca göbişşş. Lömbür lömbür bir vücut:(( sıkılaşmak lazımmmm!!!

ben 2009 temmuz annesiyim hamile kaldığımda 68 kiloydum doğuma biraz fazla biliyorum ama 93 kilo ile girdim. aradan 2 yıl geçtiğinde 68 kiloydum hiç kasmadım hafif bir diyet o kadar.şimdi 2. bebeğimi bekliyorum ona da 68 kilo ile hamile kaldım gerçi bu defa çok kilo almıyorum şükür ama dert etmeye gerek yok kilo dediğin gider birde ben sezeryanla doğum yaptım

6. aydan sonra spora başladım.
ve başladığım ilk ay da yediklerime dikkat ederek hamilelikten kalan 2 kilo da gitti..:8:

8.5 ay önce doğum yaptım.56 kiloyla hamile kaldım 78 kiloyla doğum yaptım şimdi 63üm ve sadece göbek var.bende çok sıkıntı yapmıştım ama yediklerine dikkat edersen bide emzirirsen çok güzel veriyorsun.

mrh.bende 56 kg ile hamile kaldım,doğuma giderken 73 kg dım. 1 ay içinde eski kiloma döndüm şimdi 56 kiloyum.Stres etkili oldu benm kilo vermemde.

62 ile hamile kaldım 74 ile doğurdum şimdi 58 kiloyum yani 16 kilo beni çökertti görenler noldu sana diyo boyumda uzun olduğu için çok zayıf görünüyorum

Back
X