Temmuz Anneleri NORMAL doğummu yapıcak SEZERYAN'mı ?

Benim ilk hamileliğim başıma neler gelicek bilmiyorum ama normal suan da hersey... Ne olursa bahtımaa :)

Tam normal doguma karar vermiştim fakat bebegım oturur pozisyonda ve dönmeyede niyeti yok gibi keyfine düşkün bi bebek oyüzden mecburen sezeryan olucam sanırım :)

Bende normal dogum istiyorum...insallah yapabilirimde... hakkimizda hayirlisi neyse o olsun insallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Normal olmamasi icin hic bi nedenimiz yok. Ins. normal olur oglusum

ben de normal istiyorum, karnımın kesilmesi bana çok ürkütücü geliyor ve sonrasındaki iyileşme süreci gözümü korkutuyor. ilk doğumum olacağı için aslında hiçbir şey bilmiyorum ve ne bulursam okuyorum. Pam England ın içgüdüsel doğum kitabını ve hypnobirthing kitabını aldım elime geçer geçmez okuyacağım umarım faydasını görürüm. korku yoksa ağrı da yok diyorlar.

Normal düşünüyorum inş kesisiz yirtiksiz dikişsiz spinalsiz epiduralsiz doğum yaparım. Sezeryan olmak zorunda kalırsam genel anestezi tercih ederim çünkü dayanamam görmeye bile.

Kesisiz yapan doktor yok ki hepsi mutlaka kesıyor 2 cm bıle olsa kesıyorlar

ilk doğumum sezeryandı çok memnunum ikincide de normal doğumu hiç düşünmedim.Tarihimi aldım gülerek gidip gülerek çıkacağım inşallah:) Herkese hayırlı doğumlar diliyorum.

ilk doğumum sezeryandı çok memnunum ikincide de normal doğumu hiç düşünmedim.Tarihimi aldım gülerek gidip gülerek çıkacağım inşallah:) Herkese hayırlı doğumlar diliyorum.

evet bende aynı şekilde düşünüyorum. henüz gün almadık ama sezeryan olucam bende:))

Normal doğum yapabilmek için 8 aydır kiloma, egzersizime, yürüyüşüme dikkat ettim. Çünkü sezeryan korkum daha fazla.

Ancak benim şu an rahatsızlık vermese de pasif durumda olan hemoroidim var. Çevremden duyduğuma ve doktorumun da söylediğine göre normal doğum hemoroid sorununu sürekli ve kalıcı hale getirebiliyormuş. Hayatımın sonuna kadar hemoroid sorununu yaşamak da istemiyorum.

Doktoruma sezeryan olmak zorunda kalırsam da kesinlikle genel anestezi olmak istiyorum dedim.

Ne olacak halim bilmiyorum. Son 45 günüm.

Ben de çok kararsızım.Normalden çok korkuyorum ama çevremdekilerin normal yap baskısı da etkiliyor.Galiba deniycem normali.Allahım hepimizi kurtarsın,inş çok kolay doğumlarımız olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…