Temmuz Anneleri NORMAL doğummu yapıcak SEZERYAN'mı ?

arkadşım o zmana kesinlikle normal düşünme. sezeryandan neden korkar insanlar anlamıyorum. sadece sonrasında ameliyat oldugu için kesik yerinde ağrı oluyor elbet ama ikisini de yaşayn arkadaşlarım kesinlikle normal dogum agrısı ile kıyas bile edilmez diyorlar. farketmiyorsun bile ameliyat sırasında. o yüzden sakın korkma. ben spinal yaptırcam. bebeğimi doğdugu an görmek koklamak istiyorum çünkü. bence çok güzel, mutlu ve ağrısız bir an. o anı kaçırmak istemem:))

Benim ilk doğumum. Çok şükür her şey yolunda ve normal doğum yapmayı düşünüyorum. Her ne kadar etrafımda bazı kişiler beni normal doğum konusunda korkutmaya çalışsalar da onları önemsemiyorum. Bu tür insanları da anlayamıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.. Umarım son dakika bir olumsuzluk çıkmaz da bebeğimi normal doğumla kucağıma alırım...

bende normal doğum yapmak istiyorum,epiduralle olursa kendimi daha rahat hissedicem,sonra acısını çekmektense anlık ağrılara katlanırım diyorum.karnım kesilecek,rahmim zarar görecek ve diğer doğumlarımı sezeryanla yapmak zorunda kalacam,ilerde rahimde yaşanacak sorunları saymıyorum bile! sezeryan fikri bana hiç sıcak gelmiyor.

ilk doğumum sezeryandı çok memnunum ikincide de normal doğumu hiç düşünmedim.Tarihimi aldım gülerek gidip gülerek çıkacağım inşallah:) Herkese hayırlı doğumlar diliyorum.

evet bende aynı şekilde düşünüyorum. henüz gün almadık ama sezeryan olucam bende:))

Hayirlisi olsn kizlar bende sezeryan olcam ilki sezeryandi cunku memnunum iyiki sezeryan olmusum..ama tarih almadim daha 15..20tmmz arasi dedi simdide 37yi doldursn diyor yani dahada erken alabilirm dedi bakalim pzrtsi ne dicek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

niyetim normal doğum,o toto var mı bende bilmşyorum ama,sahneleri defalarca yaşayıp bu fikre alışmaya çalışıyorum,Rabbim hangiside bebişimizle biz sağlıklı olacaksak öylesini nasip etsin...Allah kolay getirsin...

bana da 14 temmuz son sezeryan tarihin dedi. haftaya kontrol var. bebek durusa 14 ünde alırız dedi ama daha erken alınma durumuda var. suyum biraz sınırda. her an azalabilir dedi doktorum.

bana da 14 temmuz son sezeryan tarihin dedi. haftaya kontrol var. bebek durusa 14 ünde alırız dedi ama daha erken alınma durumuda var. suyum biraz sınırda. her an azalabilir dedi doktorum.

Bende 14temmuz istiyorm sorun olmazsa oglumda 14subatti ii olur yani :)

Ben 07/07 e gün aldım hatırda kalacak bir tarih olsun istedim hem de doğuma bir hafta kalmış oluyor zaten yeterince büyüsün dedik :)

Ben 07/07 e gün aldım hatırda kalacak bir tarih olsun istedim hem de doğuma bir hafta kalmış oluyor zaten yeterince büyüsün dedik :)

Bende 14temmuz istiyorm sorun olmazsa oglumda 14subatti ii olur yani :)

Haydi hayırlısı olsun. Kesinleşse de bende rahatlasam. Benim de 7 si ile 14 ü arası olur muhtemelen

Ayni düşüncedeyiz hergun defalarca normal doğum yapıyorum beynimde. Cok istiyorum normal dogumu kizimda dogum kanalina girmis hersey normal inşallah dayanabilirim bukadar insan yapmis bizdr yapariz inşallah hayirli dogumlar canim

Bayadır doktora gitmedim. Bebiş nasıl bilmiyorum.İlk bebeğim de normal olmuştu. Allah izin verirse bunu da öyle düşünüyorum. Doğum sonrası çok çabuk ayağa kalkıp bebekle daha rahat ilgilenebiliyorsun.

Benimde normal gozukuyo suan. Insallah kalir. Ilk kizimda cok zorlandim sezeryandan sonra. Agrim vardi. Ikinci kizimda sanci dogurana kadar bagirdim cagirdim kocama.agzima geleni dedim ciktigi gibi rahatladim :))) zank kalktim. Bu son besigimdede insallah normal olur

ilki sezeryan ikincisi normal mi oldu yani?

ben normal doğumu çok istiyorum ama ilki sezeyan. keşke Rabbim nasip etsede normal olsa..

Milyonlarca yıldır herkes doğurmuş, sezeryann da çok daha fazla riskleri var, bebeğim dünyada bağımsız yaşamaya kendisi karar versin, kolik olmasın, anne karnında 2 gün Bile önemli , arkadaşım 43 ün içinde doğurdu normal ile, sezeryan olsa 38 de akınacakdı, ama bebek daha vaktim var dedi, yani ters bir durum olmazsa: normal normal normal illede normal :))

ben de normal olsun istiyorum ama çok ta korkuyorum daha doğrusu nasıl bişey bilmediğim için stres yapıorum inşallah normal yapmayı nasip eder allah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…