- Konu Sahibi Umut Deniz
-
Normal doğum yapabilmek için 8 aydır kiloma, egzersizime, yürüyüşüme dikkat ettim. Çünkü sezeryan korkum daha fazla.
Ancak benim şu an rahatsızlık vermese de pasif durumda olan hemoroidim var. Çevremden duyduğuma ve doktorumun da söylediğine göre normal doğum hemoroid sorununu sürekli ve kalıcı hale getirebiliyormuş. Hayatımın sonuna kadar hemoroid sorununu yaşamak da istemiyorum.
Doktoruma sezeryan olmak zorunda kalırsam da kesinlikle genel anestezi olmak istiyorum dedim.
Ne olacak halim bilmiyorum. Son 45 günüm.
ilk doğumum sezeryandı çok memnunum ikincide de normal doğumu hiç düşünmedim.Tarihimi aldım gülerek gidip gülerek çıkacağım inşallah:) Herkese hayırlı doğumlar diliyorum.
evet bende aynı şekilde düşünüyorum. henüz gün almadık ama sezeryan olucam bende:))
Hayirlisi olsn kizlar bende sezeryan olcam ilki sezeryandi cunku memnunum iyiki sezeryan olmusum..ama tarih almadim daha 15..20tmmz arasi dedi simdide 37yi doldursn diyor yani dahada erken alabilirm dedi bakalim pzrtsi ne dicek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bana da 14 temmuz son sezeryan tarihin dedi. haftaya kontrol var. bebek durusa 14 ünde alırız dedi ama daha erken alınma durumuda var. suyum biraz sınırda. her an azalabilir dedi doktorum.
Ben 07/07 e gün aldım hatırda kalacak bir tarih olsun istedim hem de doğuma bir hafta kalmış oluyor zaten yeterince büyüsün dedik :)
Bende 14temmuz istiyorm sorun olmazsa oglumda 14subatti ii olur yani :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
niyetim normal doğum,o toto var mı bende bilmşyorum ama,sahneleri defalarca yaşayıp bu fikre alışmaya çalışıyorum,Rabbim hangiside bebişimizle biz sağlıklı olacaksak öylesini nasip etsin...Allah kolay getirsin...
Benimde normal gozukuyo suan. Insallah kalir. Ilk kizimda cok zorlandim sezeryandan sonra. Agrim vardi. Ikinci kizimda sanci dogurana kadar bagirdim cagirdim kocama.agzima geleni dedim ciktigi gibi rahatladim :))) zank kalktim. Bu son besigimdede insallah normal olur
aynen bende oyle normale biraz aklım yatıyor ama cok korkuyorum napıcamıda bilmiyorum.kim istemez normal yollardan dünyaya gelmesini. Ama çok değişik ve ürkütücü geliyor bana; korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?