Temmuz anneleri

Günaydın kızlar :) dün kontrole gittim herşey çok güzel 887 gr olmuş yavrucağım . Sadece şekerim sınırdaymış yemene dikkat et hamur ,işi ve tatlılar yasak

Yok bebek odası yapmıyoruz kendi odamıza beşik aldık 2-3 sene bu şekilde olsun dedik .
bende öyle düşünüyorum çünkü zaten hiçbitürlü ne ben nede eşim onu başka odada yatırmayız kalır öyle senelerce 2 3 yasına gelince alırız inşallah ama küçük bi odam var orayı süslücem biraz :)

En güzeli aslında benim yatak odam cok kücük oldugu icin mecburen büyüyen beşik bir de ikeadan dolap almayı düsünüyorum oda takımları cok pahalı cünkü
ayy ne gerek var bende sordum 6 mılyar dıyo yuh dedım benım kendı yatak odamı okadar pahalıya almadım. İkeadan beşik alcam yatakla bırlıkte 400 lira çokta güzel bi cibinlik alcam 5li çekmeceli dolap almayı dusunuyorum bide yeter. Kıyafetler bile çok pahalı kuzenımın kızı 1 yasında ondan aldım bırazda kıyafet bırazda ben alıyorum nolcak yanı bız kardeslerımızle aynı kıyafetlerı gıyıyoruz oda gıysın :)

Kızlar biz eşimle bebek odası baktık cok begendik 2.500 lira fiyat verdiler sizce nasıl bana pahalı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…