- 15 Ekim 2012
- 386
- 259
- 303
Versin boşver. zaten az bi şey kaldı doğuma sağlı için dayanırsın. sıkma kendiniseninki çok iyiymiş ya açlıkk 82 tokluk 150 cıktı benım kesın dıyet vercek bana
Yok bebek odası yapmıyoruz kendi odamıza beşik aldık 2-3 sene bu şekilde olsun dedik .
aay ben tatlı hiç sevmem normelde nutella filan. ıkı aydır bı tatlı cekıyo canım nutella magnum dondurma yıyorum ayı gibiVersin boşver. zaten az bi şey kaldı doğuma sağlı için dayanırsın. sıkma kendini
bende öyle düşünüyorum çünkü zaten hiçbitürlü ne ben nede eşim onu başka odada yatırmayız kalır öyle senelerce 2 3 yasına gelince alırız inşallah ama küçük bi odam var orayı süslücem biraz :)Yok bebek odası yapmıyoruz kendi odamıza beşik aldık 2-3 sene bu şekilde olsun dedik .
kaç çıktı şekerin benim tokluk şekerim 150 :SGünaydın kızlar :) dün kontrole gittim herşey çok güzel 887 gr olmuş yavrucağım . Sadece şekerim sınırdaymış yemene dikkat et hamur ,işi ve tatlılar yasak
ayy ne gerek var bende sordum 6 mılyar dıyo yuh dedım benım kendı yatak odamı okadar pahalıya almadım. İkeadan beşik alcam yatakla bırlıkte 400 lira çokta güzel bi cibinlik alcam 5li çekmeceli dolap almayı dusunuyorum bide yeter. Kıyafetler bile çok pahalı kuzenımın kızı 1 yasında ondan aldım bırazda kıyafet bırazda ben alıyorum nolcak yanı bız kardeslerımızle aynı kıyafetlerı gıyıyoruz oda gıysın :)En güzeli aslında benim yatak odam cok kücük oldugu icin mecburen büyüyen beşik bir de ikeadan dolap almayı düsünüyorum oda takımları cok pahalı cünkü
kaç çıktı şekerin benim tokluk şekerim 150 :S
kızlar ne zaman baktırdınız ya bende yarın yaptıracağim geç kalmamışımdır dimi?bana 100 lük yapıldı
açlık 76
1. saat 172
2. saat 154
3. saat 120
doktor ikinci saatte sınırdan dönmüşün sınır 155 dedi
kızlar ne zaman baktırdınız ya bende yarın yaptıracağim geç kalmamışımdır dimi?
bence gayet güzel illa oda yapıcam dıyosan fiyat iyi yada ikeadan parca parca al daha uyguna gelir benceOda bu kızlar
bence gayet güzel illa oda yapıcam dıyosan fiyat iyi yada ikeadan parca parca al daha uyguna gelir bence
27 olduk canm geç mi acababen 25. haftamda 50lik yaptırdım sonç yüksek çıkınca birhafta sonrada 100lük yaptırdım yani 26. haftamda:) sen kaç haftalıksın ?
27 olduk canm geç mi acaba
bana bi teneke şişede ilaç verdiler onu içtim canım sizde de mi öyle oldu. bugün yaptırdım bakalım sonuç nasıl çıkacak Allahın izniyle sonuç iyi çıkar inşallah.yok canım geç olmaz bence her zaman yapılabilio diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?