Temmuz annelerin kilo takibi olsun mu burasi ?

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.347
198
Hanımlar benimle aynı haftada olan gebelerle konusmak istiyorum ne bileyim paylaşım yaparız felan...şu an midem çok bulanıyor ev işi vs yapamıyorum çok bakımlı biri olarak kendime bakım dahi yapamıyorum herşey kokuyor her yerden tiksiniyorum ...

Bu arada başlangıç kilom: 58.5 kg

Merhaba canim başlangıç kilomuz aynı bende 58 ile başladım halen kilo almamıştım son kontrolde bakalim bu seferki kontrolde ne değişiklik var gorecemtemmuz annelerinin herşeyi paylaştığı bir grup var zaten ben orayi takip ediyorum istersen orayı takip et daha yararlı olabilir...bu arada bu koku ve tiksinme beni de mahvetti son birkaç gündür sabah bulantılarım azaldı ama koku hassasiyeti daha halen dewam ediyor

Evet orayida takip etmeye başladım kuzum ahh şu kokular :'(

İkimizinde hamilelik günlüğünde aynı şey yazıyor aynı anda hamile kalmışız inşallah sagliklica alırız kucağımıza

İkimizinde hamilelik günlüğünde aynı şey yazıyor aynı anda hamile kalmışız inşallah sagliklica alırız kucağımıza
Aslında benim geç döllenme olmuş o yüzden sat a gore 11 gün geriden geliyoruz ama farketmez hepimiz aynı geminin yolcularıyız
Düzeltme yapmadım olduğu haliyle bıraktım takvimi

Aslında benim geç döllenme olmuş o yüzden sat a gore 11 gün geriden geliyoruz ama farketmez hepimiz aynı geminin yolcularıyız
Düzeltme yapmadım olduğu haliyle bıraktım takvimi
Bende her gittiğimde Dr farklı söylüyor o yüzden sata göre takip ediyoum artık :)))

Bende 17. Haftadayim sata göre de göre 19 haftalık ...şu anda 1 kilo aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…