- Konu Sahibi buketsezer
-
izmirdeyim egepol has. gökalp tokaç'a gidiyorum. bebeğim henüz dönmedi dönmezse mecbur sezeryan..
İzmir Kahraman Kolday . Doğum için Kent hastanesini düşünüyorum. bana kalsa genel anestezi sezeryan ama doktorum kesinlikle uyutmam epidural yaparım diyor
yenibosna nisa hastanesi..dr seymin turan..ama doğum şekli belli değil.çünkü doktorum bnm 39. haftamda izne ayrılıyor. başka doktorda doğum yapmaya korkuyorum.sonuçta 9 ay boyunca beni o takip etti.geçirdiğim bütün sıkıntıları biliyor.o izne cıkmadan sezeryan da olabilirim .onun da hakkı izne çıkmak birşey diyemem. bi konuşayım doktorumla. inş gerek kalmaz ama. çok kararsızım.:26::26:
slm canım bende nisaya gidiyorum derya hnma...sana bişey söylicem bende sorucam doktora izine nezman çıkıcanı belki o girmeyebilir doğumuma ama kendimi illa o girecek diyede hazırlamıyorum ben nede olsa gece yada hafta sonu doğum olursa mecbur nöbetçi hangi doktorsa o doğuma giriyormuş..şans birazda ....doktorunu istersende 250 tl fark istiyolar hiç gerek yok bence...benim tek korkum diğer doktorları tanımamam acaba nasıl davranırlar iyilermi bilmiyorum...ama bi gittiğimde hepsiyle tanışıp kendimi tanıtmak istiyorum saçmamı olur acaba :)))
sermin hnm nasıl sevecenmi??
bizimkinin izne çıkması düşük bir ihtimalmiş 15 ine kadar çıktım çıktım sonra zaten çıkamam ki çıkamıcak gibiyim dedi. eğer izne çıkmasa bile gece olacak olsa doğum yine de ben o farkı ödeyip kendi doktorumun doğuma girmesini istiyorum eşim de bu fikirden yana. doktorların hepsi iyi bence hiç daha hakkında kötü duyduğum olmadı. boşver tanışma zaten o an seni hatırlayacaklarını sanmıyorum :) hepsinin onlarca farklı hastası var.
ben kendi doktorumu çok çok seviyorum beğeniyorum. kendisi çok şleker bilmiyorum belkide bizde öyle geldi.yeri geliyor vakti varsa başka konularla da ilgili konuşabiliyoruz. gündem vs. yani çok rahat ve beni de rahatlatıyor. o yüzden hiç bir zman tereddütüm olmadı.kendisi de 2 erkek evlad sahibi o yüzden tecrübelerini bana da aktarıyor zaman zaman.güleryüzlü ve sevecen, şakacı :)farkettim de bende n iyi reklamcı olurmuş ya :)
ahh tatlım ne şanslıısn...inşallah denk gelirde kendi doktorun girer doğumuna....valla ben doktoruma çok ısınamdım o yğzden hiç farketmez kimin gireceği yeterki bebeğimin ve benim sağlığım ii olsun ve işinin ehli bi doktor olsun yeter...
Medipol Mega ' da bir terslik olmazsa normal doğum düşünüyorum.Doktorum Nagihan Kaya.Bende de hastaneye yetişememe korkusu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?