Temmuz annişleri hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz?Ve nasıl doğum yapıcaksınız?

ben kadıköy kozyatağında özel bi hastanede doğum yaptım.
gebelik boyunca hangi doktor takip ettiyse, gece gündüz, cumartesi pazar farketmiyor o doktor gelip hastasını doğurtuyor.
(şehir dışındaysa o ayrı) ekstra ücret de alınmıyor.

bu özel hastaneler iyice 'müşteri' yaptılar hastayı..
bütün hamilelik boyunca zaten alıyor parasını, bi de doğumda ekstra ücret istiyor.
herkesin hakkı aynı doktorda doğum yapmak!

ay lütfen yapmayın bunu bebeğinize, bende ilk doğumumda aynı şeyleri yaşadım evim uzak yetişebilir miyim acaba, ben doktorumu isterim dedim ve drumda heralde sen misin bunu diyen diye günüm dolmadan ne suyum ne sancım varken hastaneye yatırdı beni 7 saat suni sancı aldım ve hiç hissetmedim 1 cm açılmam oldu sadece drum çatın dar zaten yapamazsın zorlanırsın dedi ve korkuttu beni. Hatta ben sezaryenden çok korkuyordum dikişlerden dolayı dalga geçer gibi güldü ve alttanda dikişin olabilir dedi sanki aynı şeymiş gibi. Ne kadar cahilmişim şimdi kendime öyle kızıyorum ki, hatta bana ben mesaiden sonra çıkıcam nöbeti dr sezaryeni sevmez seni normale zorlar dedi diye korkudan kabul ettim sezaryeni, aaah aaahh deli gibi pişmanım. Sanki dünyada başka dr yok. Nasılda güvenmiştim doktoruma halbuki. Şimdi ikinci doğumuma 10 günüm kaldı ve ssvd (Sezaryen sonrası vajinal doğum) deneyecek bir dr bulana kdr canım çıktı ama pes etmedim ve Allah'ın izniyle deneyeceğim. Sezaryenden sonra bebeğimle ilgilenememek bana acayip koymuştu. Onun bunun eline düştüm aç kaldım resmen. Ve çook az da olsa rahimdeki dikişimin patlama riski var ama ben bu riski almaya razıyım yeterki bebeğim istediği zamanda ve doğal yolla gelsin. Sizin ilk doğum ve normal olabilme şansınızı lütfen saçma sapan bir sebeple doktorum tatile çıkacak diyerek hem kendi hemde bebeğinizin elinden almayın. Sezaryeni asla ve asla tasvip etmiyorum ve önermiyorum ama illaki sezaryen olucam ben diyorsanız bırakın bebeğiniz istediği zaman gelsin. Hiç bir hazırlığı yokken birden anne rahminden alınan bebeğin nasıl korktuğunu ve şaşırdığını tahmin bile edemezsiniz. Bırakın hazırlansın doğuma, doğaya bakın kelebeğin kozasını kim yırtar kelebek çıksın diye, veya yumurtadan civciv çıksın diye kim kırıyor kabuğunu. Çok şükür mükemmel bir şekilde bir bebeği büyüten vücudunuz doğal ve normal olan doğumu da yapabilecek kapasiteye sahip bunu sakın unutmayın. Ssvd ile ilgili daha detaylı bilgi almak isteyen varsa facebookta ssvd grubuna gelsin. Ben son iki ayda öğrendim normal doğum şansım olduğunu ve bana dar denilen çatımın normal doğuma gayet uygun olduğunu ne acı değil mi? Lütfen arkadaşlar korkmayın ve planlı sezaryen asla ve asla olmayın. Ben şimdi Zeytinburnu Avrasya Hospital Dr.Özgür Çetinere gidiyorum ve bir hafta önce nişanım geldi Allahımın izniyle normal doğumu deniycem ve başarıcam inşAllah :)

15 Temmuz'da normal doğum yaptım doktorum Betül hn doktorumdan memnunum ama bebek hemşireleri çok kötü bebeğin anne karnındaki yuttuğu kulağına falan kaçan suları temizlememişler çocuğum 2 gün on
Ları kustu mahvoldu bilgİniz olsun

İstanbul yenibosna da İlke hastanesine gidiyorum Dr. Renginar hanima gidiyorum cokta memnunum hem doktorum super hemde fiyatlar super aksamlari eslerinizle gelmek isterseniz renginar hnmi tavsiye ederim gunduz geliceksenizde dr gülcan hnmi tavsiye ediyorum kesinlikle memnun kalirsiniz fiyatlari diger hastanelere gore yarisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…