- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.081
kızlar kahve falı baktırdım bebiş çıktı allahım hadi bakalım
ağlamak yok pozitif düşünyoruzzz güzel günleri düşünüyoruzzzz.tabi hamileliğin verdiği bir duygusallık olabilir.ama üzülmek yokkk
arkadaşlar benim 11 aylık bir bebeğim var ve hala emziriyorum ve mayısın 20 sinde ilk reglimi gördüm 3 gün sürdü ve ilk 2 gün yoğundu haziranın 20 si oldu hatta geçti temmuzun 6 sı bugün ama hala tık yok ve son 5 gündür kasıklarımda ara ara ağrılarım oluyo genellikle sol tarafımda 4 gündürde belim ağrıyo hani bu belirtiler adet belirtisi desem ben hiç böyle şeyler yaşamadım ağrısız olurdu hemen eşimle korunma yöntemimiz dışarı bırakıyordu acaba hamilemiyim sorusunu sormaktım sıkıldım 5 gün önce test yaptım negatif çıktı bi yandan bebek emdikçe gecikiyormu diyorum ama ilk reglim oldu bunun belirtiside yumurtalıklar çalışıyor demekmiş salı günü hastaneye gideceğim bakalım ne çıkacak sizin etrafınızdan duyduğunuz herhangi bişe var mı bu konu hakkında .......................bir şey daha sormak istiyorum şimdi ben mayısın 20 sinde regli oldum ya eşimlede haziranın 3 veya 4 dünde ilişkiye girmiş olsam o zaman gebe kalmış olsam bebek rahme ne kadar sürede düşüyor ve gebelliğim belli oluyor haziranın 20 sinde olmam gerektiya 2 ci reglimi ilişkiye girdiğimiz gün ile reglinin arası çok kısa oluyo ondan mı test göstermiyo acaba
oleyyy hamileyim hahahahahahaha deseneee
heeeee heee heee ne güzelll bir haber olur valla
canım benim bebeğim 6 haftalıkmış benim sürekli belim ve kasığım ağrıyordu am a çok ciddi bir ağrı oturamıyordum bile. meğersem hamileymişim.15 -20 gün ağrıyı çektikten sonra öğrendim bebeğim tutunmaya çalışıyormuş tutunamadı sonra kanamam geldi ve akıp gitti vücudumdan.yollarını çok gözlediğim bebeğimi kaybettim
rüyalar çıkarsa yaşaddık yaniiko man bi gö kle gezmek istiyoruum artık ben yaaa
hiçte bile öğreneli bir hafta olacak nerdeyse ilk defa ağladım,, yeni yeni sapıtıyorum demekki ayşem :)
vallahi tam gününde birlikte olmuşsunuz.. 3-4 haziran gibi hamile kalsaydınız eğer şimdiye çoktan idrar testinde çıkardı doğum sonrası düzene girmemiştir belki..
Ay haydi inşallahhhhh
Bencede.. Elif nasılsın ne var ne yok bulantı kusma annengiller babangiller akrabangiller
anacım bende sürekli bebek çıkıyor hahahahaa bugünde doğurmazsam yokkk
hahahahaha bu espiriyi biliyorum süper yaaa yalan dünya dimi annengiller babangillerrr
geçmiş olsun aysemmm.... ama hayat dolusun kuzum sen eminim ( sen de bu fantaziler vaarkenen kısa zamanda hamiş olursun yine... en azından hamile kalma yeteneğin var canım.. ben de o da meçhul bak.. ama ben bu ey senden ve pembişten çok umutluyum valla..
acaba pembişte varmı bebiş kıssss varsa öle bi şey diyiver hemen bize...
ayşen yerde icraat yapıyon unutma :))
eveeetttt keşke benden duyabilseydin ayşem kriz geçiriyo yanımdakiler.. içime zerrin kaçıyo resmen
kızlar ya şu tüp bebek tedavisinden sonra karnım çok şişne yapsam pantolonlarım bile gelmiyo açık geziyorum
ÖLENLE ÖLÜNMÜYOR canım neyapalım hayat devam ediyor üzülürsem bu hayat banada eşimede ailemede ağır gelir.ben mutluysam herkes mutlu olur.valla bende pembe masaldan şüpheleniyorum içime doğuryor kendim için birşey diyemicem hayatım.pembişin göğüslerinde ağrı var belinda kasıklarında ağrı var.akıntısıda varmış bilmiyorum yumurtlam gününde değilse hamile diye düşünüyorummm
kızzzz sen tüp bebekmi yaptırdın haaaaa
geçen gün yerde yaptımmm hahahaha kemiklerim battı anacım ama dün akşam yatakta hoplaya zıplaya fosur fosur yaptım
ya arkadaşım gerçekten çok ciddiyim ne varsa eskilerde var yerde battaniyenin üstünde ben sanki bayılıyorum yere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?