Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

ağlamak yok pozitif düşünyoruzzz güzel günleri düşünüyoruzzzz.tabi hamileliğin verdiği bir duygusallık olabilir.ama üzülmek yokkk

hiçte bile öğreneli bir hafta olacak nerdeyse ilk defa ağladım,, yeni yeni sapıtıyorum demekki ayşem :)

vallahi tam gününde birlikte olmuşsunuz.. 3-4 haziran gibi hamile kalsaydınız eğer şimdiye çoktan idrar testinde çıkardı doğum sonrası düzene girmemiştir belki..

oleyyy hamileyim hahahahahahaha deseneee

ay haydi inşallahhhhh

heeeee heee heee ne güzelll bir haber olur valla

bencede.. elif nasılsın ne var ne yok bulantı kusma annengiller babangiller akrabangiller

geçmiş olsun aysemmm.... ama hayat dolusun kuzum sen eminim ( sen de bu fantaziler vaarken en kısa zamanda hamiş olursun yine... en azından hamile kalma yeteneğin var canım.. ben de o da meçhul bak.. ama ben bu ey senden ve pembişten çok umutluyum valla..
acaba pembişte varmı bebiş kıssss varsa öle bi şey diyiver hemen bize...

hahahahaha bu espiriyi biliyorum süper yaaa yalan dünya dimi annengiller babangillerrr

ÖLENLE ÖLÜNMÜYOR canım neyapalım hayat devam ediyor üzülürsem bu hayat banada eşimede ailemede ağır gelir.ben mutluysam herkes mutlu olur.valla bende pembe masaldan şüpheleniyorum içime doğuryor kendim için birşey diyemicem hayatım.pembişin göğüslerinde ağrı var belinda kasıklarında ağrı var.akıntısıda varmış bilmiyorum yumurtlam gününde değilse hamile diye düşünüyorummm

bende kızlar bu ay hamile kalamazsam artık kalamam bu ay böğütlen kökü soğan su teyzelere nilere gittim hadi bakalım hayırlısı :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…