- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.101
ben yumurtlama günlerimi anlıyamıyorum bir sıkıntımı var acaba bende
yumurta takibi yaptır
yumurta takibi yaptır
nasıl olucak o ben bilmiyorumda
hiçte bile öğreneli bir hafta olacak nerdeyse ilk defa ağladım,, yeni yeni sapıtıyorum demekki ayşem :)
vallahi tam gününde birlikte olmuşsunuz.. 3-4 haziran gibi hamile kalsaydınız eğer şimdiye çoktan idrar testinde çıkardı doğum sonrası düzene girmemiştir belki..
ay haydi inşallahhhhh
bencede.. elif nasılsın ne var ne yok bulantı kusma annengiller babangiller akrabangiller
10 ve 16 arası muhappeti artıracaksın bukadar
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.ben hamile kalamayanlardanım çeşitli tedavilere rağmen hala beklemedeyiz aşılama tüp bebek vs..bu ay çatlatma iğnesi oldum ve 11.günüm allahtan hayırlısı bekliyoruz.rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inş...
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.ben hamile kalamayanlardanım çeşitli tedavilere rağmen hala beklemedeyiz aşılama tüp bebek vs..bu ay çatlatma iğnesi oldum ve 11.günüm allahtan hayırlısı bekliyoruz.rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inş...
nasıl olucak o ben bilmiyorumda
yoooook valla turp gibiyim maşallah ne bulantı ne başka bir şeyyiyip içip oturuyorum haaaa haaaaaaaaa
ama ekmek az yiyorum valla çoook kilo alırsam diye korkuyorum
anne deme kııııızzzzzzzzzz bana uzakta onlar çok özledim zaten ağlarım bak şimdiiiiiiiiiiii
sen nasılsıııııııııııın bakalım
dalga geçmiyorsan yazıyorum böceemm.. Hergün kadın doğumcuna gidiyorsun vajinal ultrasonla bakıp sana durumunu söylüyor ben bunun için gitmedim ama tamamen tesadüf ile yönlendirdi beni ve hesaplara göre yumurtlamama 5 gün varken çatlamak üzere dedi .. belki günü beklesem kaçıracaktım... Yalnız o prezervatif krem falan dalıyor allah ne verdiyse hoş birşey değil tabe
maşşallllaaah arkadaşımanazar değmesin.. kilo değilde elif ben acayip şiştim ya kilom aynı ama hiç bir pantolonum kapanmıyor :2:
hatırlattıysam özür dilerim ama espriydi sadece :) neyse ben iyiyim sadece uykuyla başım dertte bıraktığın her köşede uyuyorum gitmiyo o sersem tavuk hali.. birde ara ara kasık ağrıları böyle regl olacakmış gibi ama hafif.. sende de varmı böyle ağrılar ..
şişlik bende de varrr kocacım dalga geçiyor senin şimdiden karnın çıktı diyee
yooook şekerim yaa ne özür dilemesi biz alıştık böyle uzaktan uzağa
valla bende daha fazlası vardı hem öğrenmeden önce hem öğrendikten sonra ama doktor normal dedi rahim büyüyormuş ve kendine yer açıyormuş kanaman olmdaığı sürece sorun yok dedi
bu arada ham,şler kaç kilo aldınız ben 2 kilodayım henüxz. çok iştahım yok
dalinimmm nasılsın canım. pembişim umutluyum ben senden bu ay hayırlısı olsun inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?