Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

yoooook valla turp gibiyim maşallah ne bulantı ne başka bir şey yiyip içip oturuyorum haaaa haaaaaaaaa
ama ekmek az yiyorum valla çoook kilo alırsam diye korkuyorum
anne deme kııııızzzzzzzzzz bana uzakta onlar çok özledim zaten ağlarım bak şimdiiiiiiiiiiii
sen nasılsıııııııııııın bakalım

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.ben hamile kalamayanlardanım çeşitli tedavilere rağmen hala beklemedeyiz aşılama tüp bebek vs..bu ay çatlatma iğnesi oldum ve 11.günüm allahtan hayırlısı bekliyoruz.rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inş...

inşallah canım o beklemek insanı kahrediyor

hoşgeldinnnnnnnnnn ne zamandır istiyorsun bebişi.. hakkında hayırlısı olsun nerede yaptırdın aşılamayı bende düşünüyorum da memnun kaldınmı merak ettim

nasıl olucak o ben bilmiyorumda

dalga geçmiyorsan yazıyorum böceemm.. Hergün kadın doğumcuna gidiyorsun vajinal ultrasonla bakıp sana durumunu söylüyor ben bunun için gitmedim ama tamamen tesadüf ile yönlendirdi beni ve hesaplara göre yumurtlamama 5 gün varken çatlamak üzere dedi .. belki günü beklesem kaçıracaktım... Yalnız o prezervatif krem falan dalıyor allah ne verdiyse hoş birşey değil tabe

maşşallllaaah arkadaşıma nazar değmesin.. kilo değilde elif ben acayip şiştim ya kilom aynı ama hiç bir pantolonum kapanmıyor :2:

hatırlattıysam özür dilerim ama espriydi sadece :) neyse ben iyiyim sadece uykuyla başım dertte bıraktığın her köşede uyuyorum gitmiyo o sersem tavuk hali.. birde ara ara kasık ağrıları böyle regl olacakmış gibi ama hafif.. sende de varmı böyle ağrılar ..

şişlik bende de varrr kocacım dalga geçiyor senin şimdiden karnın çıktı diyee
yooook şekerim yaa ne özür dilemesi biz alıştık böyle uzaktan uzağa
valla bende daha fazlası vardı hem öğrenmeden önce hem öğrendikten sonra ama doktor normal dedi rahim büyüyormuş ve kendine yer açıyormuş kanaman olmdaığı sürece sorun yok dedi

bunu duyduğuma sevindim.. ah bir de şu şişliğe bir çözüm bulabilsem çok fena... midem benden önde gidiyor.. dün hamile pantolonu aldım kendime 38 beden bacak kalça tam oturuyor ama karnı boşluk :) iki üç güne kalmaz giymeye başlayacağım sanırım şaka gibi.. şu göbek çıkana kadar idare etsin sonra zaten rahat rahat gezerim sanırım..

Tatlim merhaba anca okudum yazini... Cok sevindim iyi bir dr la muhatap olmana en kisa zamanda bende gidecegim. Ben tsh fsh prolaktin falan hicc cektirmedim simdiye kdr istetip yaptiricem onlari kismetse. Bu arada klomen yada ovitrellle igne yazdimi? 6 ay takip dediyse muhakkak baslatacaktir ve bben cok etkili buluyorum onlari basla derse baslicam sahsen ama igne her ay 70 tl beni kasiyo sahsen en azindan klomenle baslayabilirim ise... Neyse bakalim ne uygun gorcekk... Tekrar ne zaman gideceksin konttrele? Catlayip catlamadigi gormek icin... Masaallah bauya buyukmus inciler insallah catir catir cikar cicvcivler

slm kızlar nasılsınız gogusum kollarım eklemlerı agırıyo kızlar belım basım donuyor uykum gelıyor batmalar var goguslerımde adetttttt gelıceksen gel yoksa umutlanıcam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…