Birde profa git derim canımKizlar sanirim bu ayda bebek yokHsg cektirdim klomen kullandim sürekli doktor kontrolündeyim vs vs vs. Yani ben ugras verdim ama vakti zamani degilmis ne yapalim. Sizce artik doktor vs birakip zamanami bırakmalıyım? Yoksa adet olunca tekrar bi doktor kontrolunemi gitsem prof olana. Buyuk ihtimal aşılama da yapabilir cunku bunu konuşmuştuk daha önce Ali beyle. Bana bi akil verin devammi edeyim arami vereyim G Gzmyts53 caca3344 @venevv @Fang Mucizemmm16 Veziir @Random3 @sultansultan90 @ipti ve diger arkadaslarim @Marget-harry
Devam et bence kuzum arka arkaya tedavi olunca şans artıyor diye biliyorum. Ama psikolojik olarak kendini iyi hissetmiyorsan dinlen biraz ara ver. Çünkü senin kendini iyi hissetmen herşeyden önemliKizlar sanirim bu ayda bebek yokHsg cektirdim klomen kullandim sürekli doktor kontrolündeyim vs vs vs. Yani ben ugras verdim ama vakti zamani degilmis ne yapalim. Sizce artik doktor vs birakip zamanami bırakmalıyım? Yoksa adet olunca tekrar bi doktor kontrolunemi gitsem prof olana. Buyuk ihtimal aşılama da yapabilir cunku bunu konuşmuştuk daha önce Ali beyle. Bana bi akil verin devammi edeyim arami vereyim G Gzmyts53 caca3344 @venevv @Fang Mucizemmm16 Veziir @Random3 @sultansultan90 @ipti ve diger arkadaslarim @Marget-harry
Kuzu benim de girişmem lazım temizliğe ama ders çalışmam da lazım ay ben işlere yetişemiyorum neyime benim bebek ya aklımı yemişim ben bunun başka açıklaması olamaz
Yaa bende böyle düşünüp bebek yapmaktan kendimi vazgeçirmeye çalışıyorumKuzu benim de girişmem lazım temizliğe ama ders çalışmam da lazım ay ben işlere yetişemiyorum neyime benim bebek ya aklımı yemişim ben bunun başka açıklaması olamaz
Zonguldaklıyım kız bendeCook uzağızDüzce deyim bende
Canım beklemedeyim bende, dün iki kez minik pembe bi lekelenme oldu bakalım
Kuzum inşallah ya haber et doktora gidince kese biraz daha büyük oluyo diye biliyorum ben de düşük yapmıştım 8 haftalıktı kese düştüğünde nerdeyse avuç içi kadar vardı büyüklüğü ama sen daha başındasın daha küçük olabilir belki bide kanamam 40 gün sürmüştü 4. Gün düşmüştü kese kanamam fazlaydı düşmeden önce inşallah kolaylıkla geçer gider kuzumCanım kanamam 4 gündür devam ediyor arada pıhtılı da geliyor inşallah düşmüştür. Yarın dr kontrolüm var tek istğim kesenin benden gittiğini temizlendiğimi söylemesi. Git gez tatilin tadını çıkar canım yetti bu kadar stres
Yavaş yavaş kendini yormadan yap canım. Ben de artık bi 10 15 gün sonra dip bucak girerim temizliğe evi temiz bırakayım bizden sonrakilere diye. Şimdilik derslere fokuslanmam lazım.Yaa bende böyle düşünüp bebek yapmaktan kendimi vazgeçirmeye çalışıyorumzaman hiç bişeye yetmiyo valla ben hiç bişey anlamadım bu işten erken de kalksam zaman yetmiyo geçte kalksam aynı benimde hiç yapasım yok ama zorluyorum yavaş yavaş dün 3 cam sildim bugün 3 cam daha silicem yarın duvarları halıları manyağa bağladım bakalım
C
Allah zihin açıklığı versin kuzum ❤Yavaş yavaş kendini yormadan yap canım. Ben de artık bi 10 15 gün sonra dip bucak girerim temizliğe evi temiz bırakayım bizden sonrakilere diye. Şimdilik derslere fokuslanmam lazım.
Amin canım sağolasın. Ben de bilememişim ya şimdi kpss çalışırken daha zevk alıyorum. Okul olunca zorunluluk gibi geliyordu bide akıl bi karış havadaydı o zaman tabi.Allah zihin açıklığı versin kuzum ❤ders çalışmakta çok güzel yaa bazen okul zamanlarımı çok özlüyorum kıymetini bilemedim püü diye
Başlamak bitirmenin yarısıdır ha gayret kızım diye diye başladım dün hiçte yapasım yok ama el mahkum bende oturup elimdeki oyuncaklarımı bitirmek istiyorum ama iki işi birden yürütemiyorum aklım ya temizlikte ya örgü de fıttırcamYavaş yavaş kendini yormadan yap canım. Ben de artık bi 10 15 gün sonra dip bucak girerim temizliğe evi temiz bırakayım bizden sonrakilere diye. Şimdilik derslere fokuslanmam lazım.
Aynen aynen Benimde öyleydiAmin canım sağolasın. Ben de bilememişim ya şimdi kpss çalışırken daha zevk alıyorum. Okul olunca zorunluluk gibi geliyordu bide akıl bi karış havadaydı o zaman tabi.
Bende de akıntı namına hiç bişey kalmadı yumurtlama zamanı pazar pazartesi salı vardı salı da cok azdı zaten 2 gündür tık yokC
erken gebelik yaptım dün akşam canım negatif bat yarınY YesiilZeytin kuzum sen naptın test yaptım bugün
Bende temizliğe başlayacağım tatil matil yok bize eşime bir sürü nöbet yazmışlar yine. Cocuk fikrinide hic düşünmüyorum artık olmasa da olur kendimi boşuna paraliyorum
Aminn canim insallah Rabbim en kisa surede nasip etsin. Onlar benim arkadaslarim oldular artık bazen oturup dertlesiyoruz bileBenim de olursa eğer hedefim senin ki gibi olmakmaşallah Rabbım evlatlarını sana bağışlasın
Kiz yakinmisiz gelirsen buralara yaz kahve iceriz yemek yerizZonguldaklıyım kız bendedüzceye çok çok sık geliyoruz. Yani geliyorduk evlendim doğu görevinde eşim. Bitti artık dönüyoruz batıya çok şükür
üzülüyorum testleri negatif gorunce ama sonrasi alisiyorum yeni surece heyecanlanma basliyor. Son kez deniycem ve ondan sonrasi birakcam bende olurunaDevam et bence kuzum arka arkaya tedavi olunca şans artıyor diye biliyorum. Ama psikolojik olarak kendini iyi hissetmiyorsan dinlen biraz ara ver. Çünkü senin kendini iyi hissetmen herşeyden önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?