- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
Kuzum sen zaten mutlaka dinlen bu surec cok etkiledi seni kurtulmus bile degilsin belirsizlik var hep insallah en kisa surede guzel haberlerini ver bizeCanım sen kendini hangi sürece daha yakın hissediyorsun o önemli. Bir süre sakin kalıp dinlenip akışına bırakmak mı? Yoksa bu tempoyu devam ettirip aşılama sürecine gitmek mi? İstersen bir iki ay dinlen yazın tadını çıkar stressiz eylül gibi de aşılama sürecine gir. Ben şahsen çok yıprandım çok yorgunum çok güçsüzüm dinlenmek istiyorum.
Bizim burda sel oldu kizlar 3 gündür sularimiz yok ve bende bu durumdan cok bunaldimYavaş yavaş kendini yormadan yap canım. Ben de artık bi 10 15 gün sonra dip bucak girerim temizliğe evi temiz bırakayım bizden sonrakilere diye. Şimdilik derslere fokuslanmam lazım.
Hadi yaBende temizliğe başlayacağım tatil matil yok bize eşime bir sürü nöbet yazmışlar yine. Cocuk fikrinide hic düşünmüyorum artık olmasa da olur kendimi boşuna paraliyorum
Yaa siz iyi misiniz peki kuzum susuz da olmuyo yaBizim burda sel oldu kizlar 3 gündür sularimiz yok ve bende bu durumdan cok bunaldim
Benlik bi durum yok kuzum dere yatagi kanal vs uzaktayiz biz bide 3. Katta oturuyorum ama kuzenimin evinde arabasinda skntlar var cogu ailede sknti var. Susuzluk cok sknti köylerde var merkezde yok cocuklari kv demlere gonderdim biraz önce yikansinlar kalsinlar bu gece bizde hazir sularla idare etmeye calisiyoruz. Ama inanki ruh halim iyi degil en azindan su olsa temizlik yaparim bu sekilde cafe ye falan da gitmek istemiyorum hijyenden emin degilim. Cok skldmYaa siz iyi misiniz peki kuzum susuz da olmuyo ya
Kısmet canm üzülme bu ay olmadı inşallah bidaki ay olur yeterki moralini yüksek tuterken gebelik yaptım dün akşam canım negatif bat yarınolmadı bu ay da...
Yaa Rabbim yardımcıları olsun inşallahBenlik bi durum yok kuzum dere yatagi kanal vs uzaktayiz biz bide 3. Katta oturuyorum ama kuzenimin evinde arabasinda skntlar var cogu ailede sknti var. Susuzluk cok sknti köylerde var merkezde yok cocuklari kv demlere gonderdim biraz önce yikansinlar kalsinlar bu gece bizde hazir sularla idare etmeye calisiyoruz. Ama inanki ruh halim iyi degil en azindan su olsa temizlik yaparim bu sekilde cafe ye falan da gitmek istemiyorum hijyenden emin degilim. Cok skldm
Ah gelmez miyim şu taşıma işini halledeyim fındığa gelicemKiz yakinmisiz gelirsen buralara yaz kahve iceriz yemek yeriz
Findik işi çok zor benlik degil askoAh gelmez miyim şu taşıma işini halledeyim fındığa gelicem
Yaa haberim var Allah yardımcınız olsun bu doğal afetler beni çok korkutuyor haber açıp izleyemiyorum ağlıycam diye.Bizim burda sel oldu kizlar 3 gündür sularimiz yok ve bende bu durumdan cok bunaldim
Cok bunaldim anlatamam daha belli degil ne zaman gelecegi maalesefYaa Rabbim yardımcıları olsun inşallahNasıl olsun kuzum ya normal şeyler olmuyo ki etrafımızda bide susuzluk zaten zor ne zaman gelicek belli değil mi daha uzun sürmez inşallah havalarda sıcak susuz hiç olmuyo
Ahh benlik de hiç değil de babamın 10 ton fındığı var bide ben gibi üşengeç kızıFindik işi çok zor benlik degil asko
hahaha bencede canımBence sonrasından say garanti olsunerken sayarız çıkmaz etmez moral bozar
Bende izlemiyorum hemde çok uzun zamandır izlemiyorum hatta tv bile açmıyorum kalbim dayanmıyo vallahiYaa haberim var Allah yardımcınız olsun bu doğal afetler beni çok korkutuyor haber açıp izleyemiyorum ağlıycam diye.
Cogu yerde elektrikler de yok ama bizde sadece su yokYaa haberim var Allah yardımcınız olsun bu doğal afetler beni çok korkutuyor haber açıp izleyemiyorum ağlıycam diye.
Of inşallah daha fazla uzun sürmez bu susuzluk kuzum inşallah yarına kadar gelmiş olur yaCok bunaldim anlatamam daha belli degil ne zaman gelecegi maalesef
Üzülme kız nasip işi bu rabbim vermiyorsa hayırlısı böyleymiş de geç öbür ayaüzülüyorum testleri negatif gorunce ama sonrasi alisiyorum yeni surece heyecanlanma basliyor. Son kez deniycem ve ondan sonrasi birakcam bende oluruna
inşALLAH canımmKısmet canm üzülme bu ay olmadı inşallah bidaki ay olur yeterki moralini yüksek tut
olur canım daha önce gelmiştim merkeze, çok gezdim oraları yine gitmeyi çok istiyorum.Merkez canisiher zaman beklerim bir haber etmen yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?