Tebrik ederim canım Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsinÇok teşekkürlerEvet yaklaşık 1 haftadır mide bulantım,sol kasığımda doluluk hissi ve halsizlikle birlikte gelen uyuklama halim var .
eken gebelik testiylemi öğrendin acaba yoksa normal miRabbim nerde bekleyen varsa kucağını doldursun en yakın zamanda inşallah
Canım sen benim keseyi 6 haftalık gibi de düşünme hep çok geriden gelip oluştu o yüzden büyükçe bir şey değil muhtemelenKuzum inşallah ya haber et doktora gidince kese biraz daha büyük oluyo diye biliyorum ben de düşük yapmıştım 8 haftalıktı kese düştüğünde nerdeyse avuç içi kadar vardı büyüklüğü ama sen daha başındasın daha küçük olabilir belki bide kanamam 40 gün sürmüştü 4. Gün düşmüştü kese kanamam fazlaydı düşmeden önce inşallah kolaylıkla geçer gider kuzum
Kuzum sen naptın test fln yaptınmıKuzum ben olsam hsg sonrasına 3-4 ay boyunca şans verirdim aşılama vs den önce. Doktor seni çok dibe itiyor yani o ortam bile geriyor çok. Her şeyiniz normal çünkü bence 3-4 ay sal kendiniz deneyin. Olmazsa aşılama falan denenebilir
İnşallah kolaylıkla atlat kuzum ❤ sağlıkla güzel haberler ver bizeCanım sen benim keseyi 6 haftalık gibi de düşünme hep çok geriden gelip oluştu o yüzden büyükçe bir şey değil muhtemelen
Ayy İn şa Allah canımAllah razı olsun canım inşallah en kısa zamanda bende sizlerin haberlerinizi alirim da Mart topiginde buluşuruz beraber
Kuzum ne kadardır tedaviyle ilerliyordun hatırlamıyorum ama bazen 1-2 ay ara vermek güzel bi detox oluyor. Aşılamadan önce doğal akışıyla bir deneyin derim ben. 2 yıldır ilaç tedavileri ile, tetkiklerle falan geçiyor. Olmayınca olmuyor tatlım, doğru zaman gelince uğraşmadan kendiliğinden gelecekler zatenKizlar sanirim bu ayda bebek yokHsg cektirdim klomen kullandim sürekli doktor kontrolündeyim vs vs vs. Yani ben ugras verdim ama vakti zamani degilmis ne yapalim. Sizce artik doktor vs birakip zamanami bırakmalıyım? Yoksa adet olunca tekrar bi doktor kontrolunemi gitsem prof olana. Buyuk ihtimal aşılama da yapabilir cunku bunu konuşmuştuk daha önce Ali beyle. Bana bi akil verin devammi edeyim arami vereyim G Gzmyts53 @caca3344 bitliKedi @Fang Mucizemmm16 @Veziir R Random3 S sultansultan90 @ipti ve diger arkadaslarim @Marget-harry
Aynı testi bana da yaptılar. Kadınlarda her ay yumurtlama olmuyormus. Demek ki siz o ay yumurtlamadiniz.Doktor bu ay için bişey demedi genel konuştu bir sorun yok sende dedi biraz düşük deyip takviye amaçlı vitamin verdi. Yani belli döneme göre değer aralığı değişen birşey olduğunu bilemedim yoksa sorardım ben 21. gün için çok mu düşük derdim. Referans aralığı 0.05-24 yazıyor bende 1.94 işte
Çok haklısın kuzum sıcakta zaten orda nasıl bilmiyorum ama buralar yanıyoİnsallah valla camasir vs hep birikti duş almak istiyorum artik
Yeter ki öyle olsun canım sorun yok. Ben bir an her ay böyle olacak bu değeri yükseltmem mi gerekecek diye düşündüm çok korktumAynı testi bana da yaptılar. Kadınlarda her ay yumurtlama olmuyormus. Demek ki siz o ay yumurtlamadiniz.
Kan da öğrendim ilk olarak daha sonra idrarda da çıktıeken gebelik testiylemi öğrendin acaba yoksa normal mi
Cok sukur maddi olarak bir sikintimiz yok bende bilemiyorum ciddi bir konusmayi dusunuyorum bu aksam zaten.. Ben genel yapi olarak sakin bir insanim tepki vermem ama o hazir olmadan yapmakta istemem belli ki sorumlulugunu almak istiyo cocugun o yuzden hazir olmak istiyo.Anlariz aksam ama uzuldum birazAcaba ben olsam ne yapardım diye düşündüm ? ( Ben olsam hemen sakın kalamazdım , keske kalabilsem ama yapamazdım . Cocuk oyuncağı degil duygular sonuçta. )Ne konuda hazır hissetmiyor ki ? Maddi olarak mı çekindi acaba ? İyice düşünmeni tavsiye ederim . Çocuk yek taraflı sorumluluğu zor olan bir imtihan bence
Kaç gün oldu yumurtlamadan sonraCanım iki gün sonra test yapsana
Kuzum ameliyat oldum ben bugün valla bu ay tutmaz gibime geliyor serum ağrı kesiciler antibiyotik yazdı bana. Pek öyle umudum yok yumurtlama olmadan ilişki oldu ve sonra.
Aa kuzum ne ameliyatı çok geçmiş olsun ben kaçırmışım yazdıysan da vallaKuzum ameliyat oldum ben bugün valla bu ay tutmaz gibime geliyor serum ağrı kesiciler antibiyotik yazdı bana. Pek öyle umudum yok yumurtlama olmadan ilişki oldu ve sonra.
Yok canım yazmadım daha önce teşekkür ederimAa kuzum ne ameliyatı çok geçmiş olsun ben kaçırmışım yazdıysan da valla
Çok geçmiş olsun kuzum bol bol sağlıklı nefesler al bundan sonra inşallah ❤Yok canım yazmadım daha önce teşekkür ederimburun içi et alındı nefes alamıyordum canım 1 saatlik bir operasyon evdeyim şuan dinleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?