Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Ne güzel keşke şimdide öyle olsa. Bende adetten sonra ki hafta eşime kahve yapmıştım spermleri hareketlendirirmiş diye içirmiştim 2 3 akşam sonra sabah ilişki yazıyodu nette onuda yapmıştık falan sonra unuttum gitti batı bile unutmuştum kaşıntı falan vardı çok fazla aklıma hiç gelmemişti sonrada annem söylemişti de öyle test yapmıştım ayyy ne güzel gündü şimdi tık yok

Düşünmeyince oluyor demekki

Geçmiş olsun canım bir an önce toparlanirsin inşallah

Günaydın hanımlar yumurtlama döneminde antibiyotik kullansak bir zararı olur mu malum salgın var galiba şuan bende nasibimi aldım boğaz ağrısı baş ağrısı var

Yumurtlamnın üstünden bugün tam 10 gün geçti bata da 3 gün var ovülasyon testi yapayım akıntım çok dedim böyle bi sonuç çıktı gebelik olabilirmi

Eklentiler

• 5F97E27B-931C-45CE-B691-DE7344786A10.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 82
  • FF5B43A6-8F42-4B1F-A8F0-8B5D13FE2573.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 62
  • CA787FEE-8EB8-4330-A56E-191980EBAB85.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 81
Ben mobilyalarımı İnegöl’den Doğtaş’tan almıştım Balıkesir Doğtaş mağazasına bakabilirsin canım ürün kalitesi güzel teslimat problem oldu sadece üretimi verdikleri tarihten geç yaptılar ama uzun ömürlü malları. Burada merkezde Kurtdereli mobilya ve İnegöl mobilya var tercih edilen. Gidip şahsen bakmadım ama isimlerini çok duydum. Perde ve halı alacaksan buradan aldığım yerlerden memnun kaldım ama ihtiyacın olursa önerebilirim.

Yumurtlamnın üstünden bugün tam 10 gün geçti bata da 3 gün var ovülasyon testi yapayım akıntım çok dedim böyle bi sonuç çıktı gebelik olabilirmi
Canım yumurtlama sonrası lh tamamen yok olmuyor. Yani bu şekilde çıkması normal herkeste biraz lh var hep.. Hamilelik için hcg testi yapmalısın bence. Erken gebelik testine çıkar inşallah

Hafi bakalım gelsin bebiş bu ay aynen hem bezinin içinde 1 gün sadece huzursuzdu ondan sonra çabucak iyileşti zaten

Son durumun nedir?
Ve adetin bittiğinde mi ovulasyonla piki gördün?

Keşke öyle olsa kızlar,ama değil vücudumu artik o kadar iyi taniyorum ki adet olacağımı biliyorum vücut ısım da düşmeye başladı, Rabbim hayirlisi bakalim ne zaman gelecek bizim çocuk
Canım ne zamandır demiyorsun?
Bende geleceğini anlıyorum kırmızıların, alt kasığımda sökülecek gibi his oluyor, sen nasıl anlıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…