He valla ya evde bir sürü yapılacak iş var. sabah işten geldi halsizim dedim sana o kadar yaklaşma dedim diyor. Sonra da o kadar işi bırakıp arkadaşları ile hamama havuza gitti. Ben el mecbur evde cebelleşiyorum eşyalarlaKafası iyi dağılıyodur şimdiayy bi keresinde zatürre olup 2 hafta yatmıştım ateşli şekilde benimki ilk bi hafta kapıdan bişey istiyon mu diye sorup gidiyodu ölüyom la bi yaklaşta bak vicdansız onlar hastayken biz bakıyoruz kıyamıyoruz olan bize oluyo sonra
Çok teşekkür ederim canım dediğin mağazalara gidicemBen mobilyalarımı İnegöl’den Doğtaş’tan almıştım Balıkesir Doğtaş mağazasına bakabilirsin canım ürün kalitesi güzel teslimat problem oldu sadece üretimi verdikleri tarihten geç yaptılar ama uzun ömürlü malları. Burada merkezde Kurtdereli mobilya ve İnegöl mobilya var tercih edilen. Gidip şahsen bakmadım ama isimlerini çok duydum. Perde ve halı alacaksan buradan aldığım yerlerden memnun kaldım ama ihtiyacın olursa önerebilirim.
Yarın ilk idrarla denesm mi bata 2 kalmış olcak çıkarmıCanım yumurtlama sonrası lh tamamen yok olmuyor. Yani bu şekilde çıkması normal herkeste biraz lh var hep.. Hamilelik için hcg testi yapmalısın bence. Erken gebelik testine çıkar inşallah
Bizimkilere yılın öküzü ödülünü vercemHe valla ya evde bir sürü yapılacak iş var. sabah işten geldi halsizim dedim sana o kadar yaklaşma dedim diyor. Sonra da o kadar işi bırakıp arkadaşları ile hamama havuza gitti. Ben el mecbur evde cebelleşiyorum eşyalarla
Bende hala gelen giden yok valla
Ben hala olmadım ama adet günümde test taptım negatif çıktı neden adet olmadım hala anlamıyorum@Feyzacim @mnekseEslem1234 @pozitifbiri H heartzzz @SerSemAl @ASENK @Kumrlmmm @teacher__ @sadecemayn Lale95 @Bluepinkkk hanımlar ne durumdasınız
Büyük ihtimal varsa çıkar diyeceğim ama bazen geç döllenme olduğunda bat tarihi geçince çıkıyor canım.. negatif olursa moral bozmayıp bat geçmesini bekleyeceksinYarın ilk idrarla denesm mi bata 2 kalmış olcak çıkarmı
Hala adet olmadım ama dün test yaptım negatiftiSon durumun nedir?
Ve adetin bittiğinde mi ovulasyonla piki gördün?
Geç döllenme olabilir belkiBen hala olmadım ama adet günümde test taptım negatif çıktı neden adet olmadım hala anlamıyorum
Ver kız hakediyorlar. Benim inadım tutar yapmazdım da bişey. Yarın komşular eşyalarını gönderecekler iki gün bende kalacak kızlar. Onlar varken toparlayamam. Çocukları falan var iş yaptırmazlar. Bu gün hallettim hallettimBizimkilere yılın öküzü ödülünü vercem
Afiyet olsun aşko mis gibi yaaSemaverde çay var kızlar benden size gelsinnnn
Sagol askom valla tadı bir baska oluyor semaverdeAfiyet olsun aşko mis gibi yaa
6 yıldır deniyoruz canim ama hiç hamile kalamadim,bende progesteron düşmeye başladikta ishal gibi bir ağrı geliyor ve sık sık tuvalete çıkıyorum, vücut ısım düşüyor ve anlıyorum ve tabiii ağrılar da cabasıCanım ne zamandır demiyorsun?
Bende geleceğini anlıyorum kırmızıların, alt kasığımda sökülecek gibi his oluyor, sen nasıl anlıyorsun?
Erkenden başlayıp modunu düşüreceksen başlama gözünü seveyim, 3 gün kala başla ki çaaat diye öğrenelimSinsi sinsi beklemedeyim. Belirtilerimi sayıyorum : hiçlik
Salı sabahı yani 5 gün kala başlarım teste
Takip ediyorum aşko yumurtlama 1 kere gördüm bu ayBüyük ihtimal varsa çıkar diyeceğim ama bazen geç döllenme olduğunda bat tarihi geçince çıkıyor canım.. negatif olursa moral bozmayıp bat geçmesini bekleyeceksin
Zaten sağlıklı olan ve genelde olan ayda 1 kere yumurtlama kuzucum.. hadi inşallah gol olmuşturTakip ediyorum aşko yumurtlama 1 kere gördüm bu ay
Seni mi kırıcam yaaa o zaman test başlangıcını perşembe gününe alıyorumErkenden başlayıp modunu düşüreceksen başlama gözünü seveyim, 3 gün kala başla ki çaaat diye öğrenelim
2-3 Ağustos gibi yapabilirsinKizlar selammben kendimi temmuz ayindan sildirmistim fakat hala adet olmadim 18-19 temmuz yumurtlama oldugunu varsayarsak ne zaman test yapsam acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?