Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

He valla ya evde bir sürü yapılacak iş var. sabah işten geldi halsizim dedim sana o kadar yaklaşma dedim diyor. Sonra da o kadar işi bırakıp arkadaşları ile hamama havuza gitti. Ben el mecbur evde cebelleşiyorum eşyalarla

Çok teşekkür ederim canım dediğin mağazalara gidicem perdelerimi Zonguldak ta yaptırıcam canım halı için daha karar vermedik memleketten almazsak sorarım tekrar sana

Canım yumurtlama sonrası lh tamamen yok olmuyor. Yani bu şekilde çıkması normal herkeste biraz lh var hep.. Hamilelik için hcg testi yapmalısın bence. Erken gebelik testine çıkar inşallah
Yarın ilk idrarla denesm mi bata 2 kalmış olcak çıkarmı

Bizimkilere yılın öküzü ödülünü vercem

Bizimkilere yılın öküzü ödülünü vercem
Ver kız hakediyorlar. Benim inadım tutar yapmazdım da bişey. Yarın komşular eşyalarını gönderecekler iki gün bende kalacak kızlar. Onlar varken toparlayamam. Çocukları falan var iş yaptırmazlar. Bu gün hallettim hallettim

Canım ne zamandır demiyorsun?
Bende geleceğini anlıyorum kırmızıların, alt kasığımda sökülecek gibi his oluyor, sen nasıl anlıyorsun?
6 yıldır deniyoruz canim ama hiç hamile kalamadim,bende progesteron düşmeye başladikta ishal gibi bir ağrı geliyor ve sık sık tuvalete çıkıyorum, vücut ısım düşüyor ve anlıyorum ve tabiii ağrılar da cabası

Kizlar selamm ben kendimi temmuz ayindan sildirmistim fakat hala adet olmadim 18-19 temmuz yumurtlama oldugunu varsayarsak ne zaman test yapsam acaba ?

Kizlar 20temmuz bat ama hala adet olmadim oyle cok duzenli degil zaten adetim arada kaymalar olabiliyor bugun yine yaptim test negatif.test kuruduktan sonra garip bir hal aldi.kuruyunca boyle mi oluyor testler anlamadim

Eklentiler

• 20220724_192627.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…