Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Aa şahane çok tebrik ederim Ne zamandır deniyordunuz? Ne tür tedaviler oldunuz?
Tam 1 yıl oldu korunmayali ama benim özel durumum eşimle aramızda 1000 km var yani düzenli ilişki yok
Ocak ayında 5 doktora gittim
Amh 0.8 çıktı yumurtlarin amh indanda kötü hemen tup bebek dediler
Durumumu anlattim cok denemedik dedim
Senin vaktin yok hemen tup bebek dediler
Mart ayında sadece 2 yumurta görüldü muayenede
Ama bazı sağlık problemlerim oldu tup bebek bu aya kadar ertelendi
Bu ay başlasam mı derken
Pozitifi gördüm
Yani hiçbir tedavi görmedim
O yüzden şoktayım

Yaa süper olmuş vallahi.. eminim çok korkutmuştur doktorlar, ama sonucta her ay 1 yumurta yetiyor gebeliğe, amh lar falan hep hikaye inşallah sağlıkla kucağına da alırsın

Yaa süper olmuş vallahi.. eminim çok korkutmuştur doktorlar, ama sonucta her ay 1 yumurta yetiyor gebeliğe, amh lar falan hep hikaye inşallah sağlıkla kucağına da alırsın
Oyle gercekten, normal yoldan olacağına hiç umudum yoktu...Ama Rabbım hiç ummadik anda insanı öyle ferahlatıyor ki , Herkes çok beklemeden yaşasın bu duyguyu hayirlica inşallah, cok teşekkür ederim , amin

Allah kolaylık versin kuzum işin şu gibi kolayca aksın bitsin gitsin inşallah ev taşımak çok zor ya ben 1 ayda anca yerleştim tek başıma yap yap bitmedi

İyi diyelim iyi olsun kuzum. Valla ben hala hastayım ilaçları kullanıyorum ama çok işe yaramadı gibi sanki bugün yürürken mesanem de çok ağrı vardı içerde taş oynuyo sanki öyle acıyodu bende bebe umudu falan yok tükendi kuzum inşallah olmazsın dur bakalım adet gelmedikçe umut hep var benim normalde vücut ısım düştüğü gün akşama kadar hastalanıyorum çok sürüyo en fazla ertesi gün sabaha kalıyo inşallah bebeğin seninledir canım

Yok canım nerdeee. Ben yine migren atağı geçirdim yatıyorum iki gündür cok kötüyüm. Zaten benim ovulasyon da bitti tahmini cok kurudu çünkü
Çok geçmiş olsun kuzum ya niye böyle oluyosun acaba tomografini aksatmadan çektir kuzum

Allah şifalar versin,hasta halinle çok zor olmali koşturmak
En son 2gun önce vücut ısısi ölçümü yapmiştim 36.9a inmişti o yüzden test yapmak mantıklı gelmiyo

Dr ne diyor olmamasına?
Yumurta takibi vs yaptırdın mı?

Adete yakın progesteron düşer mi, ondan mi bu ishal belirtisi?
Benimde böyle olur ve alt kasiklardan anlarım geleceğini kırmızıların.

Çok sevindim Rabbimin mucize işte hayırlı olsun inşallah belirti fln hiç olmadı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…