- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #2.121
Ahh bizim ölmüşler de deseya ne güzel oluduTebrik ederim saglikla vaktiyle hayirli evlat olarak kucaginiza alin ins :)
Ayy canım asıl kan vermek mesele bulunduğumuz şehirde.ya özele gidiceksin yada acile.sağlık ocaklarında ertesi gün anca cıkar sonuç.yarın inş elmez parası falan önemli degil yeterki bebeiş gelsin sizlerde dua edin lütfen rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasio etsinKan versen daha mantıklı erken gebelik testleri çok pahalı
Canım şimdilik gelen giden yok yarında gelmezse test yapıyım diyorum inşallah gelmezBat tarihi 10 temmuzcular hayir haber olan varmi test yapan falan kizlar 10 temmyzcular ne alemdesiniz
Kevmet canım benim dua et yarın da gelmesin bebişim gelsinT tuba-kumsal canimmm yarın olmazsan eğer gidip kan tahlili ver
Bat ne zamandı canım senin erken gebelik testi yap istersenKızlar yarın kan tahlili versemmı yaş çok heyecan yaptım yoksa beklesemmı
İnşallah bebeğimm inşallah ya
Benim 16sında canım cıkarmı acaba adetin 16.17.günü çatlama olduBat ne zamandı canım senin erken gebelik testi yap istersen
Normal testte belki çıkmaz moralin bozulur tatlım ya erken gebelik testi yap yaa kan tahlili merak gidermenin en etkili yolu.bebiş haberi veririsin inşBenim 16sında canım cıkarmı acaba adetin 16.17.günü çatlama oldu
Kızlar benim de bat 14 temmuz 16 haziran adet olmuştum adetin 14.günü ovulasyon testi pozitif oldu. Erken gebelik testinde çıkar mıNormal testte belki çıkmaz moralin bozulur tatlım ya erken gebelik testi yap yaa kan tahlili merak gidermenin en etkili yolu.bebiş haberi veririsin inşkutlarız
Senin cıkarda benim şüpheli en iyisi beklemekKızlar benim de bat 14 temmuz 16 haziran adet olmuştum adetin 14.günü ovulasyon testi pozitif oldu. Erken gebelik testinde çıkar mı
Esimi hic doktora ikna edemedim bende kist ve rahimde yara vardi 7ayda hamile kaldim caksir otu diyorlar bi dene istersen araştırin esin icin Allah en kisa zamanda sanada nasio etain insallahsevcanvildo bebeğiniz,hayirli olsun tebrik ediyorum.10 gun boyunca iliskiye girdiginizi soylemissiniz peki bir sey soracağım esinizin yasadigi bir saglik sorunu var miydi hizda veya sayida,problem? Bunu sorma sebebim bizde harekette sorun var,gun asiri mi yoksa,her gun mu sorusuna takili kaldım .Ilk gebeligimde yumurtlama gunum ve ertesi gun yapmistik ama kimyasalla sonuclandi
Yumurtlama ayin 30unda oldu 7sinde yaotim yane8gun sonra hamike kaldigimi öğrenmiştimHayırlı olsun canım ovülasyon tesyını en son ne zaman yaptın
Canım 8.günde nasıl belli olur belki de o ay farkında olmadan 2 kere yumurtlama olmuş olabilir mi çok afedersin 30 undan önce de ilişki olmuş muydu?Yumurtlama ayin 30unda oldu 7sinde yaotim yane8gun sonra hamike kaldigimi öğrenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?