Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cogu var bat yarin 10 temmuz ama bugunku ntestlerim negatif geldi umsrim gec dollenmedir!

Haa kizlar bu belirtilere ek idrarimda aseton gibi bir kokuda aliyorum bunlar daha oncede hamilemkaldigimda olmustu..o yuzden bu sefer oldu diyordum marttan beri deniyoruz ama ilk defa bu kadar belirtim ilk hamileligime benziyor ama test negatif cikti bakalim yarin kirmizi mi yoksa erken test mi alirim bilmiyorum

Bence direkt kan tahlili yaptır canım

Benimde hamileligimde aseton kokusu hep burnumdaydi

Bilmiyorum ki vallahi bugun goren o ne karninin hali dedi hamile gibi sismissin dediler bende gunum geldi ondan dedm ama goguslerim sisti yarin olmazsam tekrar edicem testi
2 olmuştu senin değerin yanlış hatırlamıyosam bence tekrar tahlil yatırmalısın zaten hamileysen iki kat daha artmış olması gerekiyo

Kizlar dun bir iki damla kadar lekelendim pedimi taktim bekledm 1 gun oldu gelen gidende yok 10 temmuz yani artik battayim.

lekelenmeden sonra hic bir gun sonra hastalanmam lekelenirim 1 2 saate baslar ama bata 2 3 gun kala yerlesme kanamasi olurmu yerlesme kanamasindan 1 gun oncede betam 2 cikti kafamda deli sorular 1 milyontane soru uretirim yokmu beni aydinlatacak unutmadan ... sol kasigimdaki batma saga gecti sistim 2 gundur cicikler doldu hassaslasti

Canı

Bat tarihi 10 temmuzcular hayir haber olan varmi test yapan falan kizlar 10 temmyzcular ne alemdesiniz
10 temmuzcuyum ve cuma aksami yaptim 2 cikti bugun yururken bile batmalari hissediyorum goguslerm sisti ve hassaslaati iyice 1 gun daha olmazsam tekrar edicem ben cumadan beridir regl bekliyorm ama bakalim nolucak

Canım bence yerleşme kanaması olabilir. Adet günü bile olabilir o kanama önce olacak diye bişey yok bence yatın kanda tekrar baktırmalısın

Karnim sert karnimin uzerine yatinca batmalari daha cok hissediyorum allahiiim insallahh yaa insallahhh

Canım bence yerleşme kanaması olabilir. Adet günü bile olabilir o kanama önce olacak diye bişey yok bence yatın kanda tekrar baktırmalısın
Ben simdi heyecan yaptim yaa sabaha kalmaz kirmizilar selale olur gecen ayda yasadm bunu

Ben tam birr essegiim essekk bat 10 temmuz diye hayal goruyorum takvimimime baktim bat 9 temmuzmus suan 1 gun gecti diyor birde resim nasil yukluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…