- 10 Mayıs 2017
- 743
- 963
- 23
- 48
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #7.581
canım sat ne zamandı senin?periyodun kaç gün sürüyor?düzenlimidir?bu 1 aya bakılarak hesaplanmaz o yüzden sen bana bunları biliyorsan söyle..yani dr ölçüye bakarak söylüyor elbette ama atıyorum 18 mm olunca da çatlayabilir 20-22 mm olunca da ..dr o yüzden gün aşırı ölçmek zorunda kalır yumurta takibinde..diyelim ki dediği gibi 16 eylülde çatladı olması gereken adetinin 30 eylüldür bu doğru..ama 14-yada 15 eylülde çatlarsa bu süre 14 gün sonra 28-29 eylüle kayar..onu demek istedim..bu hesap sana ilerideki aylarda yumurtlama günlerini hesaplamakta ve ayrıca luteal faz denen o 14 günlük sürede progesteronun yeterli salınıp salınmadığına dair bilgi verir..yetersiz olursa luteal faz defekti ile progesteron ilacı vererek hamilelik durumunda düşük ihtimalini azaltmaya çalışırlar..bilmiyorum karışık mı olduB bebegimleben canim dogru anladimmi ben ya kafama takildi beklenen adet tarihim 26 eyluldu normalde simdi cumartesi yani 16 eylulde catlarsa yumurtam doktorun dedigi gibi, 30 unda mi adet olmam gerekiyo

bu ay olacak gibi hissediyorum Rabbim umdugumuzdan geri koymasin
Hayirlisi Allahtan insAllah
Herkes diğer listeye adını yazdırır