- 22 Haziran 2020
- 920
- 748
- 18
- 34
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #5.221
Benim 5,47 iken testim böyle cıkmstıKızlar o negatif diye çöpe attığımız testler pozitif olabilir. KanıtıManyakPrenses
Kızlar o negatif diye çöpe attığımız testler pozitif olabilir. KanıtıManyakPrenses
dama ben yine negatif görüyorum kiKızlar o negatif diye çöpe attığımız testler pozitif olabilir. KanıtıManyakPrenses
Evet canım senin baya silik ama pinky nin değeri daha yüksekken senden daha silik çıkmış çok ilginç demek ki kişiden kişiye değişiyo idrardaki yoğunluğuBenim 5,47 iken testim böyle cıkmstı
Bunda bariz belli çok ncelemeye gerek yok. Çizgi var hayali :)Benim 5,47 iken testim böyle cıkmstı
Demekki canm olabilirrrEvet canım senin baya silik ama pinky nin değeri daha yüksekken senden daha silik çıkmış çok ilginç demek ki kişiden kişiye değişiyo idrardaki yoğunluğu
Çok dikkatli bakmıyosunuz canım ben görüyorum çook silikdama ben yine negatif görüyorum ki
Evet canm gözüküyordu sonra kosup kan vermistmBunda bariz belli çok ncelemeye gerek yok. Çizgi var hayali :)
Canım stres yapma nolur olsun git dr a belki ilaç yazar kolay kalman içinAYYYY KARNIM AĞRIMAYA BAŞLADI YAAAA OFF YOK ANACIM BU AY DA YOK OLMAYACAK. YİNE DOKTOR YOLLARI GÖRÜNDÜ BANA
Kız sakin ol benimde adet olcakmısm giibi karnım cok agrıyodu. Hala bile ara ara agrıyoAYYYY KARNIM AĞRIMAYA BAŞLADI YAAAA OFF YOK ANACIM BU AY DA YOK OLMAYACAK. YİNE DOKTOR YOLLARI GÖRÜNDÜ BANA
Bata kaç gün varken 2 ve 5li değerleri gördünKızlar o negatif diye çöpe attığımız testler pozitif olabilir. KanıtıManyakPrenses
Hadi sende yap yarın kuzum varsa kesn cıkarKızlar bugün başım dönüyo baya baya inş psikolojik değildir yabide dün ve bu sabah midem bulandı
ben yine göremiyorum bişeyKızlar o negatif diye çöpe attığımız testler pozitif olabilir. KanıtıManyakPrenses
2 günde ne kadar çok artmış değerin canım 5 ten 44 e ya maşallah öyle mi oluyorBurdada 47,34 cıkmıstı kızlaaar 2 gün sonraki halii☺☺
Sanırım ben artık o kadar çok inceliyorum ki o yüzden görüyorum hassasım o konuda shhshben yine göremiyorum bişey
Yapıcam canım yarın inşallah biraz daha koyu çıkar siz de görürsünüz bu seferHadi sende yap yarın kuzum varsa kesn cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?