- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.794
- 133
- 34
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #5.181
Canım inşallah degerin katlanarak artar gec döllenme mi oldu
harıkaaaaa cok sewındım. masallah
Tamam canım şimdi doktordan randevu aldım saat 17.00da gideceğim2 gün sonra tekrar ver canım ben vermstim 5 ten 47 ye cıkmıstı 2 gün sonra seninde artarak gider insallah❤
Yumurtlama tarihimi İnan ki hatırlamıyorum canımCanım inşallah degerin katlanarak artar gec döllenme mi oldune zaman yumurtlama oldu
Anladım cnm zorlu bir sürec seni bekliyor ben oğlumu adete 3 gün kala 80 le öğrendim herlade keseyi görene kadar 4 kere falan kan verdim kolum delik deşik olmuştuYumurtlama tarihimi İnan ki hatırlamıyorum canım
harıkaaaaa cok sewındım. masallah
İnşallah bebeğim benim inşallah ağzından bal damlıyorAnladım cnm zorlu bir sürec seni bekliyor ben oğlumu adete 3 gün kala 80 le öğrendim herlade keseyi görene kadar 4 kere falan kan verdim kolum delik deşik olmuştuAllah yardımcın olsun tahmini eylülün 12 13 gibi kese gözükür canım inşallah degerin güzel artar inşallah saglıklı bir gebelik olur
Allah yardımcın olsun canım rabbim benim yaşadıgım zorlukları sizlere yaşatmasın inşallah güzel bir 9 ay geçirirsin bebeğini sag salım kucagına alırsın Allahın izniyleİnşallah bebeğim benim inşallah ağzından bal damlıyor
Ay hadi insallahKızlar bugün benim doktorum ile konuştum değerimin durumunu bana 2.37 ise gel bir daha test yapalım dediler. Bir daha kan vermeye gittim yarım saat oldu. Tabii yine damar bulamadılar. Deldiler 2 ayrı yerden sonra bebekten kan alır gibi iğneyi kırıp damla damla aldılar. Bakalım bi yarım saat 1 saate sonuç çıkar. Dua edin kızlar sonucum yükselmiş olsun lütfen.
Ay sonradan gördüm çok sevindim yemin ederim hayırlı olsun
Canım belirtilerin varmiydi
Hemen koydum bebişini tabloya
Ay sonradan gördüm çok sevindim yemin ederim hayırlı olsun
Valla canım 0 belirti sadece göğüslerim çok hassastı.Canım belirtilerin varmiydi
Bendede göğüs ağrısı dışında tüm belirtiler varValla canım 0 belirti sadece göğüslerim çok hassastı.
Doktora gitmen biseyi degistirmezki kuzum hic bise yapmaz doktor sana suan ben adet günüm değerim 300 dü hic bise yapmadı kese gözükmüyo cnkü beklemen gerekicek sadece kan verip değerine baksan yeter. Kese kanda beta 1300 1500 oldgu zaman gözüküyoTamam canım şimdi doktordan randevu aldım saat 17.00da gideceğim
Bende gögüs hassasiyeti 4.5.haftadan snra oldu canmBendede göğüs ağrısı dışında tüm belirtiler var
Ya bak daha çok sevindimBende gögüs hassasiyeti 4.5.haftadan snra oldu canm
Çok tebrik ederim canım Allahım sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?