- 10 Haziran 2020
- 3.063
- 3.185
- 83
- 35
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #9.461
Mayıs'ta bı kaybim var mayıstan beridir deniyoruz.insan üzülüyor ister istemez stres etkiliyor sanırımaynen kasma kendını akısına bırak. sadece yumurtlanı takıp et.bence o kadar.eve test almayın bak benım vardı evde 6 gün önce yaptım sılık bıle cıkmadı. çarsamba gecesı yaptım insan ıster ıstemez üzülüyor ama dedım ıcımde o hıssettım morlımı bozmadım.hep dıyorum ya adetten sonra hcg salgı olur falan dıe
Hayirlisi olsun canimİlk gebelıgımde 5 haftalıkken 1423 cıkmıstı. sonuç yüksek denmıstı.
Bende gördüm canım inşallah kanda da çıkar hayırlı olsunbi bakin kizlar
Canım çok sevindimm hayırlı olsun inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklaverdim 518 cıktı beta sen
Geçmiş olsun canım limon suyu iç ve ıhlamur geçer inşallah hemennKızlarrrn Tünaydınnn.. grip olmuşumm sinüzitim azmış, öksürük hafif ateş ilaçta içemiyorum gebelik vardır diye
Limon suyunu sade mi içiym canm çaylara sıkıyorum ama öyle yapıyım tamamGeçmiş olsun canım limon suyu iç ve ıhlamur geçer inşallah hemenn
Normal içme suyuna yarım sıkıp içebilirsin canım bence öyle daha etkiliLimon suyunu sade mi içiym canm çaylara sıkıyorum ama öyle yapıyım tamam
Ayrıca bal da ye canımLimon suyunu sade mi içiym canm çaylara sıkıyorum ama öyle yapıyım tamam
amın ınsallah canm darısı sana.Canım çok sevindimm hayırlı olsun inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla
ya cnm cok üzüldüm ya .başınsagolsun.Mayıs'ta bı kaybim var mayıstan beridir deniyoruz.insan üzülüyor ister istemez stres etkiliyor sanırım
ya nerdesın sen bakım :)))Canım çok sevindimm hayırlı olsun inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla
Gitmedim canim dr bugun yine kan verdim 2346.88 cikdi betam sali gunu gidecegim ins dr bulmam lazim onceaynen:) ya sen doktora kese görmeye gittin mi? dün doktor dedi. beta verın 2 gün sonra aynı saat aynı yerde gene verın 2 cıft olması lazım saglıklı gebelık ıse dedi.
masallah baya yüksek cıkmıs 2 gün arayla mı kan verdin.Gitmedim canim dr bugun yine kan verdim 2346.88 cikdi betam sali gunu gidecegim ins dr bulmam lazim once
Tamam canım çok sağol uygulıcam.Ayrıca bal da ye canım
2 defa ikigun ara ile batdan 1 gun once 134.59 batdan 1 gun sonra 366.6 cikdi bugunguku diyer testle arasinda 4 gun var oda 2346.88 cikti iste bende ikizmi acaba dedim ins saglikli olsundamasallah baya yüksek cıkmıs 2 gün arayla mı kan verdin.
ya böle cokyuksek cıkınca cogul dıolar duydun mu hiç.
benımde bulmam lazım
Baya iyi canm değerin maşallah kesen göründümüGitmedim canim dr bugun yine kan verdim 2346.88 cikdi betam sali gunu gidecegim ins dr bulmam lazim once
Sen hangi sehirdesin ben istanbulmasallah baya yüksek cıkmıs 2 gün arayla mı kan verdin.
ya böle cokyuksek cıkınca cogul dıolar duydun mu hiç.
benımde bulmam lazım
Sagol balim benim darisi sana insallah dr gitmedim sali gidecegim nasip olursaBaya iyi canm değerin maşallah kesen göründümü
hadi hayırlısı..2 defa ikigun ara ile batdan 1 gun once 134.59 batdan 1 gun sonra 366.6 cikdi bugunguku diyer testle arasinda 4 gun var oda 2346.88 cikti iste bende ikizmi acaba dedim ins saglikli olsunda
Yarinda senden bekliyoruz guzel bir artis ins canimhadi hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?